- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chipesz #2761 üzenetére
Bocsi én vagyok a láma tenyleg bb8 ... Nem tudom miért a kettes ragadt meg bennem .
Evo
Grat a képernyőért , jol sikerült , az ms meg kapja be , jo rendszer lehetett volna de elengedték .. Addig futott a szekér míg a Nokia mögötte volt ... Kár érte .. Droidon vagyok , de néha vissza sírom a lumia 735-öt es a w10m-et ... -
-
snakebait
senior tag
válasz
chipesz #2512 üzenetére
Szia! Kerestem ezeket az appokat a storeban,de az a baj,hogy előre megadott progik csempéit lehet csak átlátszóvá tenni és nem a már meglévő,kirakott csempéket. És a csempék nem lesznek élők,nem mutat semmit,nem mozog. Vagy én nem jól csinálok valamit. Nézem vannak itt olyan képek ahol minden csempe átlátszó,arra lennék kíváncsi hogyan és melyik progival lett csinálva.
-
-
.LnB
titán
válasz
chipesz #2101 üzenetére
Ahh
Én tuti nem áldoznám fel a megszokott elhelyezéseket egy háttérképért.
Ezért se találok semmi olyat ami jó mutatna. Nekem is van egy karakter (nem feltétlenül ez a kép, csak ez a karakter) amit nagyon beállítanék háttérképnek, de sehogy sem "adja ki" jól. Ezért absztrakt a háttérképem. De ez a Win10 elég jól mutat így. Várom már ilyen szempontból. Jól áll neki ez a teljes háttérkép.
-
válasz
chipesz #2046 üzenetére
Megértem az álláspontodat.
Én meg pont úgy vagyok vele, hogy a Win10 az a WP 8.1-hez képest, de a WP 7-hez képest meg pláne minőségbeli visszalépés.
Így nekem mindenféleképpen más lesz az elsődleges platform a jövőben.
És ez egyelőre minden eséllyel az Android.
Nálam az iOS, BB kizártva, az Ubuntura meg a Sailfishre meg nyitott vagyok, de azokat nem tudom elsődleges rendszernek elképzelni, max. másodlagosnak. -
-
-
-
SOAD19
addikt
válasz
chipesz #1999 üzenetére
Ha, helytelenül nagy betűvel rak be egy szót, akkor a szót kijelölve a shift gombbal átalakítható kicsire 2. kopp-ra. Gyorsabb, mintha a kurzorral kellene az első betűkhöz menni, kitörölni, majd beírni a kis betűt. Hátha nem ismered, ezt a trükköt.
(#2000) lorinser
8.1-nél automatikusan tanul.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
chipesz #1803 üzenetére
nem pont úgy értettem, hanem hogy az ilyen fa/fém/bőr/mittudomén/ mintás dolgok nem passzolnak a patformhoz.
Inkább olyan iOS 6 feelingje van.
SOAD19:
elsődleges telefonra továbbra sem ajánlott felrakni, mert még azért kiforratlan.
Nem bugos (annyira), de van egy ilyen félkész érzése az embernek használat közben. -
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magisk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Eladó KTM női kerékpár!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest