- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
emelhu
aktív tag
válasz
Döglött Róka #62 üzenetére
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Döglött Róka #166 üzenetére
Teljesen rendben van, semmi probléma. Ha vki ellenérvel, hogy szerinte miért nem úgy van az, akkor megfontolom és vmi lesz belőle. Vagy a végére járunk, vagy nem. De ehhez két ember kell.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Döglött Róka #164 üzenetére
Minden erőmmel igyekeztem kiprovokálni egy legalább félig megalapozott választ a vitapartnerektől, de nem jutottunk túl a személyes kételyeken.
Elegánsan figyelmen kívül hagyjuk a kényelmetlen kérdéseket és a technikai pontatlanságokra ugrunk rá, mint tyúk a takonyra. Bullshit, kamu, nincs AI, punktum. A másik meg elkezd személyeskedni, mert érzelemmel megy bele, nem értelemmel. Mintha óvódásokkal vitázna az ember.
Egy darabig engem is szórakoztatott. De már inkább csak fáraszt. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Döglött Róka #162 üzenetére
Nem, nem gondolom így. Akár megállják a helyüket a példáim vagy érveim, akár nem, én legalább érveltem. A többiek erre nem vették a fáradtságot.
Nem az a fontos kinek van igaza, hanem hogy a vitából származik-e vmi haszon, vagy sem. Egy érvek nélküli vita az objektíven haszontalan.
Ha vmi lóg a levegőben, akkor az az, ha vki azt mondja "kamu" és nem ad mellé magyarázatot. Ebből nem lehet tanulni, nem építő jellegű és nem csak a másik féllel szemben tiszteletlenség, de saját magával szemben is. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Döglött Róka #160 üzenetére
Tudod mit? Igazad van. Tulajdonképpen már nem igazán szórakoztató olyan emberekkel sakkozni, akik csak felrúgják a bábukat és letojják a táblát, mint egy galamb.
Hozhatok én bármilyen érvet, videót, cikket, ha süket fülekre talál.
El is engedem én ezt, inkább nézek egy filmet. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Döglött Róka #158 üzenetére
Nem. Ilyet vezetek. Van ennek vmi jelentősége az AI kapcsán?
Azt elvitatni, hogy a képfelismerés neurális hálóval történik és ez definíció szerint egy AI, az kb olyan fundamentális téveszme, mint kijelenteni, hogy a Föld lapos.
Azt esetleg belátom, hogy vki nem fogadja el az AI definícióját, de ez nem az AI problémája, hanem az illetőé.
A Teslával kapcsolatban meg tudván az FSD létezéséről és sofőr nélküli közlekedéséről - ami tényszerű képessége a rendszernek -, miért olyan hihetetlen az a funkcionalitása, hogy felismerjen egy ütközési pályán lévő járművet vagy gyalogost (állatot) és elkormányozzon? Még egy szutyok francia autóban is van ennyi "mesterséges intelligencia", hogy felismerjen egy helyzetet (tartsa a sávot, stb.), hisz napi szinten figyelmeztet a kocsi az előttem lévők közelségére. Radar nincs benne, 100%-ban képi felismerés történik, amit Machine Vision-ként ismer a szakma. Egyetlen előre néző kamerával. Most egy Teslában, ahol van minimum 4 kamera és fel tudja térképezni a mellette lévő sávokat is, szerintem nem nagy was ist das kiterjeszteni egy "Active Safety Brake-et" (Citroen) egy kormányzással. DJI drónok már évek óta tudnak utat tervezni akadályok között, fákat elkerülni, stb. Azon se lepődik meg ma már senki. -
paatrick
őstag
válasz
Döglött Róka #139 üzenetére
Arra már nem is akartam kitérni, hogy a feltöltő személye biztos tök elfogulatlan...
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Döglött Róka #128 üzenetére
Oké.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Döglött Róka #122 üzenetére
Mennyi chip van egy modern autóban? Darabszámra. Csak úgy sacc kb.
Ha a korábbi off-ban lévő teljesen mellékes TIPPEMET találod értelmetlennek a hozott cikkel kapcsolatban (Talán nem igaz az, hogy az autógyártóknál kiemelt probléma a chip-hiány? Ennek milyen okai vannak?) akkor kérdezném még, mennyire számít ez egyáltalán az AI szempontjából, amire reagáltam? Egy Arm alapú okostelefon nem alkalmas képfeldolgozásra? Ó, várjunk... De.
Épp most volt címlapon egy Nintendo-s hír, hogy nem lesz az új Switch-ben hardveres képgenerálas, ha jól értem. Alatta meg arról megy a diskurzus, hogy a DLSS-hez elvileg nem is volna szükség a Tensor magokra, simán SIMD-ből megy a számítás túlnyomó része jelenleg egy RTX gpu-n, amit azzal adtak el, hogy a GTX-ek alkalmatlanok a feladatra. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Döglött Róka #117 üzenetére
Oké, hát ezzel most mit kezdjek? Mi az aminek konkrétan nincs értelme szerinted?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Döglött Róka #114 üzenetére
Pontosabban kérlek? Nyugodtan idézhetsz is tőlem, ha hozod a teljes paragrafust, amit írtam.
-
dabadab
titán
válasz
Döglött Róka #62 üzenetére
Valójában tractor trailer, ahogy fenn is olvasható meg a vincze által berakott képen is látható
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #1 üzenetére
Csak hagyta Darwint dolgozni.
Úgyis túlnépesedés van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest