- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
paatrick
őstag
válasz
Döglött Róka #139 üzenetére
Arra már nem is akartam kitérni, hogy a feltöltő személye biztos tök elfogulatlan...
-
paatrick
őstag
Bruh, most tudsz angolul vagy nem? Konkrétan leírtam mit mond a csávó, ami pont azt bizonyítja hogy itt semmit nem csinál a Tesla.
A videót te magad hoztad fel mint "hihető". Ez egy összeválogatott videó amiben semmi konkrét bizonyíték nincs arra amire te felhoztad. Szóval olvasd el nyugodtan az érvelési hibás linkedet, lehet inkább a te hozzászólásodra illik
-
paatrick
őstag
Nem kell belemagyarázni semmit. Konkrétan azt mondja a csávó hogy "mentem az autópályán, jobbra nézve láttam hogy a Honda Accord már nyomizik és pont belém fog csapódni. Ezért rátapostam a gázra így elkerültem az ütközést, az autó mögöttem csapódott be." Ennek semmi köze se az Autopilothoz se ütközés elkerülés rendszerhez.
-
paatrick
őstag
Ez a videó mondjuk kb 0 bizonyítékot tud felmutatni. A készítő kiírja a videó címében hogy ez egy videóösszeállítás amiben az Autopilot elkerüli az ütközéseket, majd berak egy olyan videót 0:53-tól amiben a csávó arról beszél hogy Ő maga kerüli el az ütközést egy kigyorsítással és a videóra is rá van írva giganagy betűkkel hogy "My Tesla 3 was NOT in auto pilot during this"
Innentől mennyire lehet hiteles az összeállítás?A videók nagy részénél meg se állapítható hogy az autó csinál valamit vagy a sofőr.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Formula-1
- Crypto Trade
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest