- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
.:SzvData:.
tag
válasz
.:SzvData:. #28 üzenetére
upp...
-
tag
hi allz!
köcc az eddigieket....
a tervezett config azért árérzékeny valamelyest ámm :))
-logitech bill+egér or hanyattegér ,igazából nem tétel ha van mindkettő és lehet kell is mivel nem ketten használják majd a cumót és Persze hogy mindenkinek más kell :)
kritikák+javaslatok jöjjenek!!
ja és nem bánnám ha adnátok néhány főváros beszerzési helyet ahol monnyuk a fentiek megvehetők...
ui:ház Chieftec lex... -
tag
válasz
.:SzvData:. #12 üzenetére
up...
-
tag
hi allz!
köszke az eddigieket és örülök a javaslatoknak és kölön örvendek annak hogy sikerült PH!ázigazditól is komoly segítséget kapnom (nem is gondolnád Karib milyen sokat számít hogy te adsz tanácsot) ... :)) :)
igazából ugy néz ki már csak a monitor hibádzik bár kaptam javaslatot samsungra ami szentem is faxa de CTX-ben láttam kb ugyanilyen árban kicsit jobb teljesítményüt bát ezt csak papíron...
még infót bátran bármire...még nem döntöttem véglegesen semiben.. :D -
tag
hi allz!
egy ismerősöm segítségére siettem mivel tul sok pénze akadt és be szeretne ruházni okosan egy jo munkagépbe.
a végzendő munkák : adobe, corel, flash, cad alkalmazások, tehát grafikai és tervezési munkák doszt.. :)) )ja és NO TFT ! mer az huzós lenne már! [preferált márkák amiket már tanulmányoztam :Belinea,Samsung,CTX,Mag]
-nyomtató-->tintasugaras szines A4 (ugytom a HP-k igenjónak mondhatók)
-scanner A4, síkágyas lap 42-48kbit színmélység és gyors legyen
kb ennyi körbejárva a problémát, van mit pontosítani ugyhogy hajrá.. :))
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest