Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan331
tag
Amire gondolsz,az a tools update 1.2?Felraktam,legalább is azt hiszem,az unzipre kattintva feltöltődött.Ezek a hiba üzenetek vannak már rögtön az elején a betöltéskor: "Error reading train database file. File: Line:127" aztán van egy oké,amire a következő: "Error reading train database file File Trains/Trainset/actu_villany/actu_1047-001.eng" az igenre az előző üzenet,a mégsemre pedig kilép.Ha más nem,letörlöm az egészet és feltöltöm újra,lépésről lépésre leírom,hogy hogyan csináltam,hátha kiderül mi nem jó.De te lehet,hogy ezekből a hiba üzenetekből is tudod mi lehet a gond.A segítséget előre is köszönöm! (Actu csomagoknál az öntelepítősöket hagytam oda "települni",ahová akartak,a nem öntelepítősnél, pl villany, az actu villanyt bemásoltam a trainsetbe,a consist elemeit pedig a consist mappába.Azt hiszem ezt jól csináltam.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest