Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
Sziasztok! újonc vagyok és már az elején hibákba ütközök.. elmondom mi történt, megköszönném ha valai tudna segíteni: 1. feltelepítettem a szimulátort 2. officielemstspatch 3.magyarosítás 4. kezdőképek mávosítása -
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Foxpost
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Monitor hiba topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AM4 Félkonfig/Teljes konfig
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm!