Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuperbazs
tag
Sziasztok! újonc vagyok és már az elején hibákba ütközök.. elmondom mi történt, megköszönném ha valai tudna segíteni: 1. feltelepítettem a szimulátort 2. officielemstspatch 3.magyarosítás 4. kezdőképek mávosítása -
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
5. toolsupdate 6. trainupdate 7. az 1.8.052113 binpecs 8. acthu csomik 9. xtracks 320 10. newroads v40 msts1. ekkor elindítottam és hibátlanul működött egy alap mozdonnyal egy alap feladaton. azután letöltöttem a mura2 pályát, illetve próbáltam már alföld5-el is, addig semmi gond amég nem akarok elkezdeni egy feladatot. nem akarom bemásolni, mert kb 80-90 egymás utáni hibaüzenetet kakpok, többnyire shape és a train-database beolvasására vonatkozólag... várjatok, ez még nem minden, mert miután kilépek és újraindítom a játékot, már a főképernyő megjelenése előtt újra jelentkeznek a hibák. rákerestem böbb helyen is, elég gyakori hiba jórészt a binpecs hiánya miatt... de uninstalláltam és újratelepítettem először csak a pecst utána az egész játékot és ugyanez... egyébként láttam képeket és videókat a pályáról, ezúton is szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a készítőknek, lenyűgöző munka!! a válaszokat előre is köszönöm!