Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
népliget
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Üdv, előfordult,hogy az SD-fájlban levő shape név nem egyezik az S mappa nevével, vagy hiányzik a végén a .s -ilyenkor is shape hibát jelez.Érdemes megnyitni (jegyzettömbbel) az ENG/WAG és SD fájlokat, összevetni az S mappa nevével.
Gyorsan meg lehet találni a hibát a Conbuilder 4.0 programmal,naplózza a hibákat és helyüket is.
A sorrend a TS telepitésénél fontos! Leírása Jadrónál http://jadro.yofej.hu/readarticle.php?article_id=4 -
tamas0713
csendes tag
válasz
szuperbazs
üzenetére
Nos akkor elmondanám az én meglátásomat:
1. a train-databaset akkor is kiírja ha hiányol egy mozdonyt, vagy egy szerelvényt. Amikor nekem ezt szokta kiírni akkor megnyomom a billentyűzeten azt a gombot ami megnyitja a start menüt. Ekkor kilép a játékból de a hiba az asztalon marad, és így megnézem, hogy tényleg hiányzik ez. Néhányszor a mappa neve van rosszul írva. Például a H-Start H Start verzió. Tehát néz utána ezeknek..
2.A Shape hibát azért írja ki, mert nem jól raktad fel az xtracks vagy a newroadsot. Valószínű, hogy az xtracks-sel lesz a gond, mert nekem is okozott néhány problémát. Bár hozzá kell tennem, hogy először én nem a telepítő csomaggal raktam a játékba hanem csak egy sima másolással, de miután a telepítővel megcsináltam azóta nincs baja. Szerintem rakjad újra az xtracksot.Remélem sikerül megoldani a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák

- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest