- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Sziasztok! Segítene valaki? Tegnap szereztem be a játékot,(sajna nem eredeti,letöltött) minden kiegészítő dolgot feltelepítettem,ami az 1. hsz-ban van. De nálam is jelentkezett a hiba,amikor külön felrakott vonatot választok ki. sms blabla... Hogyan lehet a beleturkálós módszerrel berakni vonatokat,meg vagonokat? Elég ha egy érthető magyar leírás belinkel nekem valaki...
Másik. Ha pl az alföld 4 pályát akarom benyomni a game-ba,akkor miket kell letöltenem? Mert a Jadro féle HTSC oldalon elég sok dolog van,ezt töltsd le,azt töltsd le...Ráadásul úgylátom,3 patch is van az Alföld 4-hez. Pl mindegyik kell? segítség
Jah...Az Alföld 4-hez kell Acthu csomag is. de melyik? Mert van személyvonat,személykocsi,tehervagon... Melyik kell?
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Másik. Ha pl az alföld 4 pályát akarom benyomni a game-ba,akkor miket kell letöltenem? Mert a Jadro féle HTSC oldalon elég sok dolog van,ezt töltsd le,azt töltsd le...Ráadásul úgylátom,3 patch is van az Alföld 4-hez. Pl mindegyik kell? segítség