Hirdetés
- Mobil flották
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fittipaldi19
tag
válasz
peti9878
üzenetére
Helló.Na végre sikerült a screenshot-ra rájönni,most már csak a conbuilderrel kell még itt pöcsölni...Kösz a segitséget
.Arra azért rájöttem a builderrel,hogy végignézettem vele az összes alföld 6-os activity-t,és azokban nem talált hibát....viszont mikor csak natur hibakeresést végeztettem vele külön a mozdonyok,vagonok, consistok átnézetésekor,-hát mit mondjak...kb1600-hibát irt ki,volt itt szintax hibától kezdve sms.fájlokig,shape hiány,minden....csak azt nem értem,akkor builder nélkül miért nem jelez semmi hibát játékkor?Na ezeket nem tudom mire vélni,főleg meg javítani nem merem-sőt nem is tudom,jó ötlet lenne-e,mert akkor utána meg lehet,hogy azért írkálná játékkor a hibákat,szóval tanácstalan vagyok....Ma már nem csesztetem tovább az MSTS-t,azért kösz a segítséget,majd leírom,hogy mi volt 
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Arra azért rájöttem a builderrel,hogy végignézettem vele az összes alföld 6-os activity-t,és azokban nem talált hibát....viszont mikor csak natur hibakeresést végeztettem vele külön a mozdonyok,vagonok, consistok átnézetésekor,-hát mit mondjak...kb1600-hibát irt ki,volt itt szintax hibától kezdve sms.fájlokig,shape hiány,minden....csak azt nem értem,akkor builder nélkül miért nem jelez semmi hibát játékkor?Na ezeket nem tudom mire vélni,főleg meg javítani nem merem-sőt nem is tudom,jó ötlet lenne-e,mert akkor utána meg lehet,hogy azért írkálná játékkor a hibákat,szóval tanácstalan vagyok....Ma már nem csesztetem tovább az MSTS-t,azért kösz a segítséget,majd leírom,hogy mi volt