- Dobjátok a padlóla, le!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti9878
csendes tag
Hát én nekem most fejből nem tudom hogy hány giga jármű állományom van de az 10 felett van.
Amúgy szerintem is teljesen fölöslegek textet készíteni amikor ugyan úgy néz ki a az adott jármű. Feltéve ha szebb modellen van vagy máshogy néz ki a gúnyája. Na de én most nem azt mondtam hogy a másik az nem jó modell. Értitek szerintem. 
"Ja értem már, mármint a logikai átszámozást secperc alatt meg lehet csinálni a con és eng fájlban, de ahhoz szükséges a fizikai átfestés, hogy szemmel látható legyen a 003 számozás."
Privibe vagy itt elmondod hogyan lehetne? Nagyon hálás lennék érte. Nyugdíjkor meg kapod a pénzt is vagy maradhatunk egy virtuális házi pálinkába.
További szép estét.
ÜDV: peti9878
Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy szerintem is teljesen fölöslegek textet készíteni amikor ugyan úgy néz ki a az adott jármű. Feltéve ha szebb modellen van vagy máshogy néz ki a gúnyája. Na de én most nem azt mondtam hogy a másik az nem jó modell. Értitek szerintem.