- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Illető
tag
Áhhá!
Eddig fel sem tűnt ez a topik, pedig már keresgéltem is, én meg a cikk hozzászólásainál erőlködöm, hátha érdekel valakit rajtam kívül a dolog.
Szóval remélem, hogy minél előbb lehet itthon is kapni, futkosós, üti-vági gépnek tökéletes lenne, nem is kerül annyiba, hogy nagyon félteni kelljen, és a billentyűzete is van akkora, mint a régi X23 Thinkpademnek. Ezen tudok dolgozni a könyvtárból, kávéházból, parkból, és nem szakad le a vállam, ha utána egész nap vinnem kell magammal a táskámban.
Eddig MacBookot terveztem erre a célra venni, mert az minden tekintetben hiper,
, de nem szántam még el rá magam, mert azért az elég otromba és nehéz állat. Lehet, hogy otthonra, bedokkolva jó lesz majd, de most depriorizáltam a mac-életérzést egy kis időre.
Adok egy esélyt ennek a kis kütyünek, ha a célnak megfelel, imádni fogom.A magyar billentyűzetről mit lehet tudni? Lesz? Nem lesz? Mondjuk a felirat nem is lényeg, csak legyen megfelelő számú gomb, meg rendes enter. (a feketén úgy tűnik, így van)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Macbook Air 13" M2 - ÚJ, AKTIVÁLATLAN, 8 CPU 10 GPU, 16/256 GB - Apple garancia (117)
- Erős, !GARANCIÁLIS! MSI Crosshair 16 HX gamer laptop! -i9 14900HX, RTX 4060 8gb (140w), 32gb DDR5
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de nem szántam még el rá magam, mert azért az elég otromba és nehéz állat. Lehet, hogy otthonra, bedokkolva jó lesz majd, de most depriorizáltam a mac-életérzést egy kis időre.