- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kolivanov777 #15317 üzenetére
nanya vagy hinyx chip modul szokott benne lenni gyárilag - utóbbival találkoztam gyakrabban -, a lényeg, hogy akár mellé is mehet egy 2 gb 667-es kingmax modul, szépen mennek együtt; link vagy link
ja, és nem csak a memória méretének a növekedése lesz majd előny, hanem a dual channel mód is dob valamennyit a sebességen/teljesítményen!zollye; vélhetően az ahci/sata mód akadályoz meg abban, hogy az xp feltelepüljön a notira, mivel az xp alapban nem tartalmazza a szükséges illesztőt, ellenben a vista és a win 7 már igen! az lenne a legjobb, ha integrálnád az xp telepítőjébe a szükséges ahci/sata illesztőt!
-
válasz
kolivanov777 #15315 üzenetére
2 * 2 gigabyte, és a 667-es kingmax modulokat például imádja!
-
hcsaba
tag
válasz
kolivanov777 #15247 üzenetére
Nekem a gombok a noti jobb oldalán vannak a bekapcsoló gombtól balra.
4 db vékony ezüst színű gomb.
Balról jobbra haladva, kamera, wifi, P1, ECO, és a főkapcsoló Power. -
hcsaba
tag
válasz
kolivanov777 #15236 üzenetére
Hali
Én egy MSI CR500 írok ezen úgy van, hogy van egy kamera gomb egy wifi egy P1 és egy ECO gomb.
SC progi, és egy Camera recorder program.
Ezzel igy együtt müködik a kamera. -
vranyek
aktív tag
válasz
kolivanov777 #15236 üzenetére
Ugyanez az én problémám is már vagy 5 hete, de én már föladtam!
no cam:S
-
válasz
kolivanov777 #15234 üzenetére
azt nem próbáltad, hogy amikor felhúzod az oprendszert, és utána - scm...stb nélkül - rögtön megnyomod a kamera funkciógombját, akkot mi a reakció? mert az érdekes, ha az eszközkezelőben nincs jelen a webkamera, esetleges bekapcsolás/illesztés után sem, tehát olyan, mint amikor még nincs bekapcsolva, tehát az oprendszer sem érzi a hiányát, ezért nem is illesztette még...
amikor utoljára telepítettem adott szériás notit, onnan úgy rémlik, hogy a kamera első funkcionális bekapcsolását követően történt meg az oprendszeres illesztés!
a funkciógombokról a gyártói leírás is csak néhány szóban emlékezik meg... -
krystman
őstag
válasz
kolivanov777 #15227 üzenetére
Miért nem próbálod feltenni a Win7-et, aztán ha felismeri rendesen akkor nincs gond. Ha meg gond lesz, az úgy is elő fog jönni! De, idáig amit telepítettem gépeket, egyikkel sem volt gond.
-
kolivanov777
tag
válasz
kolivanov777 #15227 üzenetére
Egyébként, xp alá a cd-n lévőt raktam fel!
IGaz már próbálkoztam másikkal is ami msi honlapján is van, ezért nem isértem! -
válasz
kolivanov777 #15225 üzenetére
nincs, mert nem kell hozzá, normális esetben az oprendszer alapban felismeri, és illeszti!
scm külön van xp és vista alá - utóbbi win 7 alá is -, ugye xp alá a megfelelőt húztad fel? -
kolivanov777
tag
válasz
kolivanov777 #15224 üzenetére
Az a szomorú, hogy egy rohadt driver nincs hozzá! Van egy aveosetup.exe fájl, de az csak a kezelője, azzal semmit nem érek!
-
válasz
kolivanov777 #15219 üzenetére
attól még jelen kellene lenni neki az oprendszer felhúzását követően;
AtHoS; amikor betörik a szalagkábel, akkor szokott ilyet csinálni! ez a jobbik eset...
-
kolivanov777
tag
válasz
kolivanov777 #15218 üzenetére
Gondolom vamelyik usbre van rákötve magán a gépen belül!
-
válasz
kolivanov777 #15210 üzenetére
system control manager is felment a chipset után?
skype vagy hasonló alkalmazás nem hívja be a kamerát? -
válasz
kolivanov777 #15205 üzenetére
bármilyen oprendszer után a chipset legyen az első!
tomee77; nézz bele a 32 bit illesztők mappájába, gyakran ott figyel az x64 illesztő is!
krystman; ez így nem teljesen igaz, sokszor csak látszólag illeszt jól a win 7, funkcionális működéskor már előjönnek hibák, ezért ajánlott a gyártó által a notira szabott illesztőket felhúzni! ráadásul van néhány olyan speciális notis gyártói illesztés, amit specifikusan még a win 7 sem ismer, és bár nem látszik a hiánya, de nem működik nélküle néhány funkció!
a kamerát - típus függvényében - nem minden szériánál ismeri fel alapban még a win 7 sem! -
válasz
kolivanov777 #15203 üzenetére
a system control manager menüjében nem lehet állítani ilyesmit, a funkciók is úgy működnek, hogy a felhúzás utáni első indításkor rákérdez, és az első módozatot veszi véglegesnek, utána már nem módosítható! ilyenkor scm eltávolít, újra felhúz...stb! néha még oprendszeresen is eltér ez, anno volt olyan verzió, ami xp alatt rákérdezett, a másik vista alatt már nem!
-
válasz
kolivanov777 #15201 üzenetére
régebbi illesztőkkel/alkalmazásokkal is jó kell, hogy legyen!
oprendszer után első a chipset, utána a többi sorrendje már nem annyira lényeges, akár a letöltési részlegben adott sorrend is jó! win 7 esetén rendszergazda módban kell felhúzni, és van/lesz olyan illesztő, amelyik csak vista kompatibilis módban települ és működik megfelelően! -
válasz
kolivanov777 #15199 üzenetére
a chipset legyen illesztve - xp alá adott, win 7 esetén a vista alá adott kell - és a system control manager legyen telepítve - xp alá adott, win 7 esetén a vista alá adott kell!
-
Sabeee
csendes tag
válasz
kolivanov777 #7288 üzenetére
Jobb felül nyomd meg a P1 gombot. Az kapcsolja ki-be a kamerát
-
mentos
tag
válasz
kolivanov777 #7288 üzenetére
Driver-t feltetted?
én anélkül h látta volna eszközkezelőben a win feltettem a drivert hozzá aztán bekapcsolatma gombbal és működött.chaval: hát ezeket így 2 nap alatt még nem volt időm tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged