- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Felkeltette ez a dolog az érdeklődésemet, utánaolvastam.
Ha jól értelmeztem, totál ugyanaz a pci-e 16x foglalat van mindegyik MXM kategóriában, a különbség, hogy mekkora memória van bennük, meg még apróságok. A legnagyobb diffi a kártyák mérete, így ha egy notebook-ban egy kisebb méretű (pl. MXM-1) kártyának van kialakítva hely, nem biztos, hogy bele lehet gyömöszölni egy nagyobbat is. Valamint a tápigény is más, így gyengébb akksik nem biztos, hogy sokáig húzzák egy nagyobb kártyákkal. És még annyi, hogy bár nem épp mai cikk volt, de abban még azt írják, hogy ez kifejezetten nVidia indítvány, és az Ati nem fogadta el, úgyhogy márkák közötti váltás nem lehetséges, ez csak nVidiák között játszható meg. EX700-ban pl. állítólag MXM-2 foglalat van, elvileg ki tudnám cserélni 8600GT-re, ha
a/ találnák
b/ milliomos lennékHa valami pontatlanság volt, elnézést, nekem ez jött le
-
Coolmat
őstag
GX610PX-059HU és a GX600PX-214HU között kb. 10e Ft különbség van, mint Intel hívő én mindenképp rááldoznék (és rá is áldoztam
), ezt a +10 rugót a GX600-ra. Persze a GX610 is megéri az árát, és legjobb tudomásom szerint adnak hozzá táskát és egeret is, míg a drágábbikhoz nem (vhogy le kellett szorítani az árát).
Élettartam? Ha nem dobálod, nem állsz rá, és nem éri semmi baleset talán kihúzza 2-3 évig, persze ehhez szerencse is kell. Hiába, ezek nem biznisz osztályú gépek... -
AusWolf
őstag
-
AusWolf
őstag
A GX600 is megfelelne, csak a GDDR2 memós 8600M GT nem nyeri el a tetszésemet, ott is inkább csak a GDDR2.
A driver nem lenne gond, úgyis a netről szedném a legfrissebbeket. A kölső borításról meg csak annyi rosszat hallottam, hogy a fényesített műanyagon meglátszik az ujjlenyomat. Arra meg van nálam 100 db-os eldobható monitortisztító kendő.
Duplája?
Jó ég! Akkor nem várok, ennyit nem ér a Centrino 2, inkább kérek egy ajánlatot a gépemre a szomszéd topicban, és viszem a GX610-et.
Mod: Persze csak ha normális pénzért elkel az asztali gépem.
Mod2: Azért az 5.1-es hang HDMI-n nem egy rossz funkció a 2600-as Radeonban...
Hiányozna, ha a GX600-at venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest