Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
guti86
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
köszi szépen, majd írok neki, amit meg szeretném mindenképp és pár napja írtam h 2x2 giga 800as ramot akarok. azt valamelyikőtök írta h csak úgy nem lehet belerakni mert ugrik a gari és h vmi "engedély" kell. azt hogyan? meg ez tényleg így van? és te szted mit rendeljek? milyen típust? az ipon.hu -ról akarok. köszi
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Ha full gamer gép kellene egy ilyet raknék össze:
ASUS P6T X58 + INTEL CORE I7 920 160eFt
GEFORCE GTX 280 1GB 54eFt
CORSAIR DOMINATOR 2GB DDR3 2000 (PC3 16000) 90eFt
800W A-Power AK800 power supply 20eFt
2 TB Serial ATA II (3Gb/s) 7200 RPM Variable, 32MB Cache 76eFt
400.000 Ft
-
válasz
Laraxior
üzenetére
Uram én csendbe nézem ahogy húzza a gépét, arra kíváncsi lennék mennyit bír az akku tuning mellett!
Látom nem olyan egyszerű cserélgetni a dolgokat a laptopokba.....Megnézem mennyit bír ki az SSD...... kicsit keress rá! Nem olyan jó az ha hosszútávon nézed. Odébb van a jó SSD-k korszaka.
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Nekem meg van 1-2 haverom aki nem tudja megérteni miért veszek notebookot.
Hát azé' mert kicsi, könnyű, hordozható.
Szerintem a hordozhatóság a notebook legnagyobb előnye.
Oda viszed ahová akarod, vagyis viszed az adataidat a táskában, mindent.
Csak előveszed bárhol, bármikor és használod.
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Én valahog nem költenék ennyi pénz notebookra.
Ha gamer gép kell akkor összerakok 300eFt-ból egy full gamer asztali gépet.
Notebook lényege, hogy hordozható legyen, kicsi súlya legyen és hosszú akkuidő.
Én azért választottam notebookot mert én nem játszok a gépen, inkább filmet nézek, böngészek, buherálom a windowst/linuxot, és kicsi, halk. Persze nem utolsósorban gyors is legyen, de az a +5-30mp gyorsaság nem kellene +100eFt-ért. -
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Aki vigyáz a notebookra szerintem nem is kell vinnie soha.
Szerintem a szervízbe egy notebook az emberek 70%-a miatt kerül. A nem megfelelő használat során. A 30% pedig a gyártó hibája, és a szériahibák.Nekem se, soha semmi nem romlott el. Nem volt még semmim se szervízben, talán azért mert én nagyon féltem a dolgaimat (azért nem megszállottan
). Nem dobálom, nem kapcsolom be ha kintről hozom be és 10 fok van kint, vagyis ha párás lehet a gép, inkább bennehagyom fél órát a tokjában. A másik meg nem kínzom a notim, nem játszok rajta full grafon (ha játszok/játszottam) és nem hajtom túl. -
válasz
Laraxior
üzenetére
Végleg megszabadultál az asztalitól? Mostanába gondolkodtam csak laptop felálláson, de az amit úgy elfogadnék h asztali nincs az [362 ropi], vagy az [530-as] q9000-es procival megáldott Acer. Namármost mindkettő olyan messze van mint ide a hold.
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Akkor a memsetet kerülöm mint a tűzt.
Nem hiányzik, hogy épp most kelljen ramokat vennem mikor új notit akarok venni.Vízhűtés mellé ventillátor.
Én is ügyelek a gépben a melegedésre, én még a passzív hűtőkre is amin régen nem volt venti, barkácsoltam rá még ha nem is volt megvalósítható, én megcsínáltam.
Melyik a legjobb notebook szervíz?
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Én letöltöttem a laptopomhoz valót, de nekem nem akar működni. Error, hibakód és kilép.
Alaplapi lapkakészlet SiS 648FX Az Everest szerint.
És jót töltöttem le, más 648FX nincs.
SIS655FX/TX(648FX) - SIS963/964
ICS952018AF/(011AF)Néztem a BIOS-t is, nem lehet manuál módba állítani, szerintem valami jumper blokkolja.
-
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Én is elég ritkán.
Itt van (YouTube) a laptopom és a porszívóhangja

Tudom a minősége gagyi mivel még nincs olyan fényképezőgépem ami HD képes. -
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Az aztán a hordozható rendszer.

Elvagyok én natúr a laptoppal, nincsen semmi rákötve a fülére.
De az viszont nagyon zavaró, hogy 5400RPM, P4 3GHz HT-s, 1GB RAM és az asztali 2GHz-es CELERON, 512MB-RAM, 80GB Seagate 7200RPM ATA megveri.
Majd ha meglesz az új EX720-as.
Akkor bizony 120GB OCZ SSD (MLC)
-
ludsimon
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Most nem tudom, hogy az EX720-ba 7200-as vagy 5400-es van.
De tapasztalatból tudom milyen az 5400-as vinyó.
Ezt a laptopot a vinyó fogja vissza mint az állat, egy P4 3GHz-es HT-s laptop, most pakoltam bele 512-ről 1GB ramot és nemsokkal lett gyorsabb. Anno a nagygépem hatalmasat gyorsult rambővítés után.
Ezt néztem ki:
http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=22839Vajon 7200-as vinyó pörög benne?
-
Bluegene
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
csak asztalin próbáltam, ott nekem megfelel, notebookba viszont nincsen driver, nincs értelme megkockáztatni
kali: próbáltam azt is, error ugyanúgy, sőt végigpróbáltam win95-től(az alkatrészkatalógus program CD, chevrolet és suzuki), azonkivül a citrix ica 32t felment de nem működött a böngészőben(ez a két spéci progi kellett), ebből azt szűrtem le h az XP ipari standard, a vista inkompatibilis még mindig a spéci cuccokkal(lehet ms a hibás lehet a gyár programozói, de végeredményben mind1)
elegem van ezekből, semmi sem szól a vista mellett, ráadásul az xp villámgyors a vista tohonyább
az h az nvidia driver nem ment meg röhej(lehet a noti hibája de akkoris), szükséges néha a fényerőt, kontrasztot álltgatni
szal szivtunk majd egy hetet a vistákkal, aztán XP és megváltó
, minden zsirul megy és min 2X olyan gyors(érezhetően pörgősebb, mint a villám reagál a parancsokra, nem úgy mint a vista ahol "elgondolkodott" a gép)szal vista suxx, lassú és inkopatibilitása miatt
-
Skyer
senior tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Sziasztok!MSI Gx701. T9300 as cpu, 4gb ram, 9600m gt vga és szinte nincsolyan játék ami nem laggolna. Mitől van ez??? Elinditom a játékot CPU 100% on és még ha csont kivan hűlve a gép akkor is elkezd úgy akadni a kép 50-60 fps nél hogy gyakorlatilag játszhatatlan. Megnéztem ati-tool al hogy van egy VGA antifact de másfél óra futás után semmi nem volt. Nemtudom hol a hiba, szervizbe kell e vinni hogy kideritsék mi a baj? Legujabb driverek és directx van fenn mindeből és igyis ugyanaz a baj fennáll. Gyanakodtam már winyora, cpu ra, memoriákra de semmi. kikapcsoltam a swap file tárolást hogy memoriábol töltsön de semmi. Kikapcsoltam a powermizert semmi. CPU energiagazdálkodás teljesitménycentrikusra semmi. Windows újra vagy 4x 4 különbözö disztribució (xp vista 32 és 64 bit) ugyanaz. Vsynch force on és még igy sem jó. Mi a gond?

Ja és néhány ablak gyors ide oda húzásával is kitudom tolni a cpu usage-et maxra néhány másodperc alatt..Mondjuk driver genius..és akkor kezd el iszonyat modon a windows is akadni...gyakorlatilag kell neki utána 1-2 mp mig saját magát rendbeszedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tanuljunk angolul!
- Medence topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- eBay
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Tehetsz bele wifi kártyát mint azt a mellékelt ábra is mutatja, más értelmes dolog hirtelen nem jut eszembe ami belemegy.

Látom nem olyan egyszerű cserélgetni a dolgokat a laptopokba.....
kötelesek kicserélni nem, megmondom hogy én nem ilyet akartam... Cl5ös kell...
Bár most rémlik, mintha vki tett volna bele 8800-at a GX600-ba, majd utánakeresek.