- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
válasz
Bluegene #11116 üzenetére
Minnél újabb egy oprendszer annál nagyobb gépigénye van. Ez így helyes, különben az informatikai cégek csődbe mennének. A másik meg a PC játékipar. Hova még jobb grafika? Kell nekünk a jelenleginél jobb? A számítógép nem játékra készült hanem eredetileg munkára. Aki játszani akar vegyen PS3-at vagy Xbox-ot. Azok biztos még 3-4 évig elműködnek. Nem úgy mint a mai gépeken a játékok. Évente veheted a 100.000 Ft-os VGA-kat a full grafikáért, hogy jó élményjáték legyen.
Nekem bőven elég egy közepes gép, nem kell fullos. Hihetetlen, hogy ez a laptop 4 évvel ezelőtt 480.000Ft volt, most meg ér vagy 50eFt-ot. Max új gépre 200eFt-ot költök rá, többet nem.Na off vége
-
válasz
Bluegene #10916 üzenetére
a kis msi notimon csak 1 hónpja megy vista home premium 32 bit sp1, előtte xp professional sp3 volt hónapokon át, szóval az alapján írtam véleményt.
az asus notimon most is xp sp3 van, arra egyenlőre még nem is szándékozok vista oprendszert feltenni - pedig abban 4 gb memória van, bár a procija és a videókarija gyengébb kicsivel, mint az msi notié - de netre mind a két noti elég.
meg telepítek rengeteg notit - attól függően, hogy melyikre ilyen oprendszer kell -, szóval van viszonyítási alap bőven.
várom már nagyon, hogy kijöjjön a végleges windows 7, az kell majd a notiknak (is)... -
válasz
Bluegene #10913 üzenetére
hát, akkor valóban az xp-re vagy kényszerítve...
nekem a vista sebességével és kompatibilitásával semmi bajom - igaz nem használok speciális programokat -, egyedül azt róhatom fel neki, hogy picit többször felpörög a noti ventije - a vga nem áll annyira alapra (az aero miatt), mint xp alatt. -
kovacs_t
csendes tag
válasz
Bluegene #10877 üzenetére
Bluegene, pont te vitáztál erről a típusról egy adm nevű taggal a Milyen notebookot vegyek topikban.
ASUS-ból, persze néztem ezt a típust, de nincs hozzá konkrétan sehol XP driver, csak Vista, az meg kell a halálnak. Majd esetleg Win 7.
Pont az tetszett meg az MSI-ben, hogy gyorsan reagáltak arra, hogy a piac nem fogadta el a Vistát, és majdnem minden típushoz kiadtak új BIOS-t, hogy szeresse a gép az XP-t is.
Én egyre inkébb MSI felé húzok.
Nagy kérés lenne egy bővebb személyes tapasztalat ide, meg pár közeli fotó a gépről a mélcímemre?
Köszöntem
-
Laraxior
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged