- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batmause
tag
-
BB6
csendes tag
válasz
házimozis #4238 üzenetére
El kell h keserítselek, még mindig úgy használom a gépemet, ill a drivereket, mint azt előbbre leírtam és tökéletesen működik. Szivatni csak az szivatja magát, aki nem tudja mit miért csinál...
Tudtommal Powermizer+Coolbits párosítás inkább a GPU-t szabályozza, ezekkel a proc még maxon pörög. Én nem vettem észre különbséget, szorzó, fsb szabályzász. Abba meg látom tényleg felesleges belemenni és vitatkozni azzal, hogy az egyes programok mennyi memoriát zabálnak, aki éjjel-nappal egy TaskManager mahinátor és minden 1-es byte-ot leseget, h anyám! mennyit zabál az NHC a 2GB-ramomból!!!???
Meg kell súgjam: kb a 1/10-ét, mint mikor az iexplorert megnyitodJa a moncsi : "Transtec" Sony GDM-5402
-
BB6
csendes tag
válasz
házimozis #4231 üzenetére
Arany barátom!
Látom nem igazán tudod értelmezni az írásom!Nagyon szépeket és jókat írsz, én is díjazom és ugyan ezt ajánlanám a többi kedves felhasználónak is!
Közel 1 évig én is a gyári drivert használtam, alap beállításokkal, no tuninggal. És tökéletesen működött a CoolBits is energia gazdálkodási szempontból. Sajna az utobbi időben észrevettem, hogy egyes játékok pl: World of Conflict, TimeShift "hibádzik", ezért kényszerültem áttérni újabb driverhez, amihez márt az új CP-t rakták. Nem a 3Dmark pontok voltak a fő tényezők. Nálam mindegyik driverrel ugyanazt érte el a kártya.Ja, és a gép is egy eszköz, használatra való, nem pedig h kényeztessem! Az más kérdés h hardcore gamereknek az asztali jobban feküdne. Ha meg valaki a maximumot akarja kihozni a notbook-ból, az tegye a megfelelő hozzáértéssel és rizikóval, sztem ezzel nincs semmi probléma!
-
BB6
csendes tag
válasz
házimozis #4208 üzenetére
Mint leírtam, külső monitort használok és csak a régi CP-hez tudom integrálni a képfissítést, ezért vagyok kénytelen előhivni. Én sem szeretnék egyébb külső progikat feltenni ezek miatt. Látom neked elég bonyolultnak tűnik, pedig 2 perc alatt megvan... Na a CoolBits-et ügyesen leírtad mire való és miért érdemes feltenni!
Sok-sok grat! -
Scoobyka
addikt
válasz
házimozis #4210 üzenetére
hogy tudod beállítani a 8bit színmélységet?.....másik...hogy lehet azt beállítani,hogy ugyanazt a gamma,szín és képernyő tulajdonság beállításokat használja,mint a notin mondjuk az LCD-tvém (a klón csak úgynazt a képet adja,de nem úgyanazt a beállítást!!)....egyszer már siekerült,de utána elbarmoltam....ha vki tudja esetleg BIG THX a válaszért...Elsősorban házimozis-ra számítok.
-
házimozis
tag
válasz
házimozis #4208 üzenetére
Például azért, mert a 1280x800 felbontást csak egyediként engedte létrehozni a régi, míg az új 320x200-tól, kártya vagy képernyő maximumig minden felbontást helyből hoz!
..Mielőtt egy okostojástól kapok egy fejmosást,
kicsit kiegészítem:
Halál pontosan tudom, hogy az egyedi, vagy képernyő által megengedett max, vagy VGA maximum felbontás és színmélység beállításokat, hogyan lehet engedélyezni vagy tiltani.
Itt arról volt szó, hogy ha a beépítettképernyő max.hoz tiltottam, akkor a 86.02, az 4db felbontást adott, az 5.-et (pont wide!) és a többi lehetségest, kézzel kellett*. Míg a 86.38ban beép.-képernyőmaximuhoz való tiltással, magától jön vagy 12 féle felbontás, és - bár ilyen ritkán kell - a 8bit színmélység is.
*Persze ha valaki VGA maximum beállításokkal használja a drivert mint alapértelmezés akkor ennek így nincs jelentőssége. De sokkal korrektebb XPs driver az utóbbi. -
Batmause
tag
válasz
házimozis #4184 üzenetére
Hali,
Nero nincs fennt. Sok helyet foglal. Amúgy a gépen a Cybrelink DVD Soution van fennt, amit gyárilag adtak hozzá. Nekem tetszett az a program. Amúgy melyik Nero-ban van benne ez a funkció?Olvasgattam a fórumon (volt idő, mire bepótoltam a lemaradást) és volt egy hozzászólás amiben arról volt szó, hogy az XP nem kezeli le a SATA winyókat?
Még nem néztem meg, de a 677X Crystal nem SATA-s? Hogyan lehet ezt kiküszöbölni? XP SP1et szoktam feltenni a gépre, és amint betöltöm az Xp-t rögtön teszem fel az SP2öt...Előre is köszi a választ...
-
Batmause
tag
válasz
házimozis #4184 üzenetére
Hali,
Nero nincs fennt. Sok helyet foglal. Amúgy a gépen a Cybrelink DVD Soution van fennt, amit gyárilag adtak hozzá. Nekem tetszett az a program. Amúgy melyik Nero-ban van benne ez a funkció?Olvasgattam a fórumon (volt idő, mire bepótoltam a lemaradást) és volt egy hozzászólás amiben arról volt szó, hogy az XP nem kezeli le a SATA winyókat?
Még nem néztem meg, de a 677X Crystal nem SATA-s? Hogyan lehet ezt kiküszöbölni? XP SP1et szoktam feltenni a gépre, és amint betöltöm az Xp-t rögtön teszem fel az SP2öt...Előre is köszi a választ...
-
-
Merkjam
csendes tag
válasz
házimozis #4041 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget a radeon telepítéséhez XP alá! Remekül megy, összehasonlíthatatlan az ezt megelőző állapotokkal! A laptop jobb oldalán találtam egy érdekes antenna portot, szerintem wifi antennáé lehet. itt van róla egy kép, és egy közeli egy valamilyen GPS-ről aminek ugyanilyen portja van. MMCX port, egy pigtaillal ráköthető akármilyen nagy antenna.
itt a kép róla
nincs valamilyen tippetek hogy tudnám felrakni az Atheros 5007EG kártyát XP alá? keresgéltem drivert de nem nagyon találtam -
-FM-
csendes tag
válasz
házimozis #4041 üzenetére
viszont most 1 idelye nem tűnt fel a beragadt pixel..lehet a miatt,mert a hátlapon van karc védő fólia,és a fólia és a gép közé levegő volt beszorulva (kb azon a területen ahol a hibás pixel néha feltűnt),most ezt eltávolítottam és eddig nem tűnt fel...lehet közük volt 1máshoz?
még kb 1 órám van dönteni,hogy vállalom-e a 2k szállítási díjat és a rizikót,hogy a csere notebook leeht még rosszabb lesz...
-
Remlali
csendes tag
válasz
házimozis #3980 üzenetére
Koszonom a gyors valaszt!
Megoldodott a dolog.
A backupolt oprendszereket nem olvassa, de az original cd-rol elfogadja a bootot. Gondolom valami eredetiseg ellenorzesen bukott meg a tobbi, de az a helyzet, hogy a Linuxamiat sem fogadta el. /red-hat ent., suse/Ahogy neztem a biosban valami LG optika lehet hozza, szal marad a firmware up!
-
Barto
aktív tag
válasz
házimozis #3976 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Sokat segítettél! Megyek és rendelem is. Köszönöm mégegyszer!
deco84:
Nekem hasonló volt a gondom, csak nekem először a 0, az FN, a numpadon insert, a delete nem ment.
Később már az ékezetes betűk sem mentek. Mindezt 2 hónap után produkálta. Visszavittem, garba cserélték a bill.-t 3 hét alatt. Ha visszakeresel az egész sztorit leírtam egész részletesen.
Szerintem vidd vissza ahol vetted, vagy a szervizbe, vagy az azzal kapcsolatban álló partnercéggel. Most az Albacomp a szervizeli a laptpokat. Remélem segítettem. A hozzászólásokat a témával kapcsolatban jan-feb-márc körüli dátummal keresd. -
Barto
aktív tag
válasz
házimozis #3913 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, a dual ch-ról már letettem, de ezen az eladni és venni két egyformán nagyon elgondolkoztam, ahogy írtad is a 667-es nem gond a notinak. Akkor meg már dualch.
Most egy kicsit körbe futottam saját magam, úgy tetszik öngólt lőttem, mert ha nem akarok dualch-t, akkor tök mindegy a gyártmány, és az órajel is.
De a régit eladni, és két újra cserélni... Erre nem is gondoltam. De ez lesz a játék. Köszönöm mégegyszer!
-
Scoobyka
addikt
válasz
házimozis #3875 üzenetére
ez az írás elég okés....de sztem azért van benne tévedés....
a 73X,67X és a 655ös szériát közel sem kéne egy kapal alá venni(73X,67X-esekben már azok a típus hibák nem fordultak elő,mint a 655-ösökbe,egyedül a melegedés ami az erős kártyának róható fel,de ez minden hasonló tipusban így volt(ASUS)).....jelezze már nekem vki,hogy aki 673 vagy 677-el rendelkezik volt-e valaha vmi baja a billjének(mármint cserélni kellett vagy ilyesmi)?.....és ha gémeltek akkor mennyi pihit tartottak??....ugyanennél a szériánál volt már vkinek megolvadása??? én még nem olvastam róla...talán a 655ösnél igen,de ott megrepett a zsanér is...ergo nagyon elcseszett egy széria volt... -
kadettmester
tag
válasz
házimozis #3725 üzenetére
Köszi a segítő szándékot, de sajnos egyik sem jó! Ezeket egyébként én is megtaláltam. A Chicony ráadásul USB-s külső kamera drivere, nem tudom minek teszik teszik oda a laptophoz
A Bison lehet hogy valamelyik vashoz jó, de sajna az enyém aszonta, hogy no device! Valakinek még egyéb ötlete?
-
jodován
tag
válasz
házimozis #3775 üzenetére
Valszeg rosszul fejeztem ki magam. Ezt a tapasztalatodat már mintha olvastam volna itt.
De mintha neked nem is ER710-ed lenne.
Szóval van ez a probléma, hogy a MSI webhelyes videodrájver nem oké, de szereztünk jót. Az biztos, hogy még mikor csak a sz@rakodós drájver volt, próbálgattam a kamerát. Telepítettem a bison drájvert (az MSI webhelyén lévőt, mert a gyári CD-n csak Vista-s progik vannak). Rendben működött, csináltam is fotót vele. Nem használtam, mert a videodrájverprobléma megoldása foglalkoztatott.
Csak arra nem emlékszem, hogy a gyári firmware-t, izé Bios-t utána frissítettem-e. Merthogy most ugyanazzal a bison drájverrel nem működik.
1. Ha nem a boot közben nyomom a kamera gombját, nem találja az eszközt, és mikor rendben működött, akkor szerintem már csak mikor az XP felállt, akkor nyomtam a gombot. És csináltam vele képet.
2. Most megnyomom a boot közben a gombot. És mikor elindítom a BisonCam progit nem írja ki, hogy "sorry, you have no video capture hardware", viszont képet nem mutat, mint eleinte.
Gondoltam, hogy a régi Bios-szal kellene megpróbálni, hátha akkor működött, mikor még az volt fennt.
Szóval nálam nem driver frissítés történt, ugyanazt használtam mind a kétszer.
Bluetooth-ot még nem tudtam mivel kipróbálni.
ui: ja bocs, most látom bios-t is frissítettél és akkor is probléma lett.
-
Informátor
csendes tag
válasz
házimozis #3748 üzenetére
Sajnos nem teljesen igaz az alkatrész dolog ...
Vannak bizonyos alkatrészek, melyeket képtelenek szállítani, így javítani pedig lehetetlen.
Magyar billentyűzet szeptember eleje óta most a héten jött először (pedig régóta vártak rá gépek), L735-höz alaplapot 3 hónapja képtelenek szállítani.
Most már M655, M673, M675/M677-hez sem tudnak alaplapot küldeni.
Akinek ezek közül valamelyik van, imádkozzon, hogy ne krepáljon be mostanában (legalábbis az alaplap ne).E öröm, e bódottá ...
-
demars
addikt
válasz
házimozis #3746 üzenetére
Hello!
Ez akkor most hogy is van?? Mennie kellene bth driver nélkül is??? Mert nekem ugye kiírta, h lejárt a 30 nap, s valóban a blue solai vagy micsoda volt hozzá!
Akkor mit tegyek, h felismerje a telefonomon a bth tot, illetve fordítva??? Valamit be kellene másolnom a windows könyvtárba?? Nem volt teljesen tiszta amit írtál, ha egy kicsit leírnád nekem pontosabban, azt megköszönném!
Segítségedet előre is köszönöm!
Üdv: demars -
matykooo
aktív tag
válasz
házimozis #3727 üzenetére
Köszi szépen, most elvileg működik minden
és az Í betű is megvan
na szal még1 kis problémám van, a bluetooth megy meg minden, de hogy lehet azt is megjátszani hogy a telefonomban tudjak turkálni? Toshiba akármilyen driver van hozzá, működik is, tudok fileokat mozgatni ide oda, csak ezt valahogy nagyon hiányolom hogy a telót kell nyomkodni és nem lehet benne kaparászni! Valakinek esetleg valami ötelete, tapasztalata? -
kola1234
tag
válasz
házimozis #3573 üzenetére
Ja.
Nekem:
1slot: MICRON ddrII667 5-5-5-15 http://www.micron.com/products/partdetail?part=MT16HTF12864HY-40E
2slotINGMAX ddrII667 5-5-5-15 http://www.kingmax.com/product/tinybga/ddr2_so_667.htm
Dualchanelben megy.
Ami érdekes,a Micronnak jobb a dokumentálása. adatlapja is precízebb.Érdekes módon nem is hallottam róla még,de singapúrban gyártják,mind amd procit.Aztán,hogy ez most jó e?Másik érdekes dolog,6100go integráltnak adok 256ramot biosban,abból 512őt lát everest.
Gondoltam dual chanel miatt ez is dupla.
De ha 16ot jelölök be neki akkor nem 32 hannem 512 megint.
Ki érti ezt. -
házimozis
tag
válasz
házimozis #3485 üzenetére
Egy kolegám 19 éves (hardcore gamer) fia, 1 hete - minden lebeszélés ellenére - feltett egy 32 bites vistat. Már a 2. napon szívott vele. Három hetet adtunk neki. ...Azért ennyit, mert ahogy majd rakja vissza a kedvenc játékait, na abban a sorrendben nem fog futni kb. a fele.
Tévedtem. Tegnap visszatette az XPt.
Erről ennyit.
-
törölt tag
válasz
házimozis #3466 üzenetére
Én csak a határát akartam látni a gépnek, szó sem volt azon a szinten való játékról, ahol 10-15fps megy
FPS természetesen 60fps-sel játszom...
Házi, van everestem, de a tálcán egy tucat számot ír ki, és gőzöm sincs,h melyik micsoda.Néztem a színek értelmezését, de nem lettem felvilágosultabb.Segítenél értelmezni?
A touchpad kikapcsolása viszont sikerült, thnx érte!
-
G@ß!
őstag
válasz
házimozis #3392 üzenetére
Hát nem hiszem h az első notim hibája: magától nyomkodta a billentyűket, valamint " Ne nyisd ki, mert letörik a teteje!" szoftver miatt lett volna, de te tudod!
Arra (m655x) legalább voltak feltehető driverek!
Bioszozni tuti nem fogoku.i.: elolvastam a commentek nagy részét, ilyen hibája nem volt senkinek se.
Gabi
-
JoeYi
őstag
válasz
házimozis #3343 üzenetére
hahh, ez királyos. Nézted, hogy a 7600 250 euróba kerül, adóval meg szállítási költséggel? Bár ahogy nézem, 8600 -t még nem lehet venni.
Mondjuk ezzel csak az a baj, hogy van vagy 5 fajta, azon belül is altípusok, szóval ha minden generációhoz új méretű nyákot csinálnak, akkor semmi értelme... (max a elromlik cserélni tudod)
-
JoeYi
őstag
válasz
házimozis #3282 üzenetére
értem, akkor nem cserélem csak mert miértne alapon
Ja memóriához még annyit ha majd cseréled: mielőtt teljesen visszacsavarozod a fedlapot először csak pattintsd vissza és nézd meg, hogy indul-e a gép. Ezt azért mondom, mert beleraktam a memot, aztán a fedlap nélkül elindítottam és ment. Aztán visszacsavaroztam a fedőt és utána nem ment
.
Mondom mi a l****. Leszedtem megint, és akkor láttam, hogy hihetetlen közel van a második foglalatban lévő memória a takaró lemezhet, ami ráadásul fém borítású. Na mondom nem kisérletezek: leragasztottam tikszóval a memória kifele néző chipjeit, aztán mehetett vissza a fedő. így már jó lett.Más kérdés, hogy a hőleadó felületként szolgáló fémborítás melege mennyire tesz jót a ramoknak
-
JoeYi
őstag
válasz
házimozis #3262 üzenetére
hmm. Én is most gondolkoztam, hogy az 1.6 ghz-es procit 2.0 ghz-esre cseréljem, de úgy látom az általad benyomott linken, hogy a Turionnak már 35W-os a TDP-je ilyen sebességen, viszont az új Tyler már csak 31W, ami megegyezik az 1.6ghzes turionoméval. Ez azért fontos mert így nem lenne para, hogy a hűtés magasabb fokozaton működne, aminek én nagyon nem örülnék (mármintha hangosabb lenne a több hő miatt).
Kérdés: ez a Tyler csak a gyártás technológiában különbözik a Turiontól igaz? Tehát egyik 65nm másik 90, de attól még elvileg felismeri a gép nem? Bízok benne, mert az everest szerint megeszik 2ghz-ig bármilyen S1 foglalatos procit.
Mondjuk most még nem fogom lecserélni, mert elég a tempó amit diktál, de mondjuk egy év múlva lehet beújítok, mikor már padlóztak az árak
kola: amikor a tesztet futtatad akkor vszinű akksiról ment a gép, vagy energiatakarékos módban ment, ezért volt csak az órajel 800mhz, és szerintem ezért lettek jelentősen roszabbak az eredmények.
-
kola1234
tag
válasz
házimozis #3264 üzenetére
Tulajdonképpen elég is.
Most néztem egy 3dmark04 el az asztali gépet,meg a notit.
asztali:2.2xp,9550getd,768ddr---2950pont
noti: 3.5sempron,6100go,2g dual----3400pont.szal asztali amúgy is eladáson van,monitorra már van vevőm.
csak a gép maradt.
helyette vettem ezt a notit.
elég lesz bele ez a procko.
aksin úgy is 800mhz-n megy.
ez tetszik benne legobban.apropo.
notikon nincs hosszú "i" ??????????vagy vak is vagyok
-
JoeYi
őstag
válasz
házimozis #3258 üzenetére
mondjuk most nem vok otthon, de az jutott eszembe, hogy az enyém 9 cellás lehet, a tervezett kapacitás meg 10 cellára vonatkozhat, és akkor meg is van az eltűnt 4xxx mwh.
Egyébként én is megnéztem az adatlapokat, és én is arra jutottam, hogy teljesen megegyeznek, pár csillagot leszámítva, amit persze nem magyaráz a pdf
Egyébként m677x-em van
-
JoeYi
őstag
válasz
házimozis #3245 üzenetére
hát majd ma kiderül. Hétfőn rendeltem, és annyit írtak, ha kedd 9:00-ig visszaigazolom a rendelést, akkor szerdán mehetek érte.
Én szombathelyi is vagyok, mikor ott rendeltem alkatrészt, akkor ott sajnos teljesen normális volt a 3 hetes csúszás, főleg mert heti egyszer mentek BP-re a cuccért. Elvileg itt Budapesten nemigazán jöhet elő ilyen logisztikai probléma, remélem
szerk.: ja és elnézted, asztali gépbe való 1 gigás tényleg nincs, notebookhoz viszont mindkettő van a pcland szerint is
(görgess lejebb)
-
Batmause
tag
válasz
házimozis #3161 üzenetére
Én is úgy értelmeztem a gombokat, mint ahogy te lertad...max körülményesen írtam le.
Amúgy feltettem, a MSI Live 3-at és hagytam, hogy szedjen le minden drivert, frissítse azokat. Magától tette fel, most ha nem jó, nem jó...Otthon megpróbálom úgy feltenni, ahogyan te mondtad. Remélhetőleg működni fog...
Amúgy normális, hogy második nyomásra semmit sem csinál? Se kék led, se hardverkereső...
Mindegy, majd ma este kiderül...ha nem akkor megy szervízbe...
-
Zanik
addikt
válasz
házimozis #3167 üzenetére
Asus-nál nem az alkatrészellátással vannak gondok, hanem az Asus Hungary-vel szerződő fél, az NSE kft. hozzáállásával. Kevés emberrel dolgoznak, kamuznak hogy alkatrészre várnak, lepasszolják az Albacomp-nak amivel nem bírnak, stb. Az Asus notik az MSI-vel kb. egy szinten vannak minősgében, megbízhatóságban, de mégis mindenki imádkozik, mert addig jó, amig el nem romlanak, utána szívás...[OFF][/OFF]
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
házimozis #3161 üzenetére
Rájöttem közben ill. utána olvasgattam a dolgoknak , NEM ÉRDEMES MODDING drivert használni laptophoz!! Ill használhatsz , csak hát a gari arra nem vonatkozik.
Maradok a szép gyári drivernél.
A Grafkártya melegedéséhez még annyit , első notim meglepődtem rajta , ennyi , meg aztán asztali gép vizhűtés stb , abban van hely..
Kössz mindenkinek..
Ja és H I B Á T L A N U L fut az új Company of Heroes (MSI L745 van) -
Neoka
aktív tag
válasz
házimozis #3167 üzenetére
Ma kaptam vissza a notit az Albacomptól. majdnem 1 hónap után sikerült egy alaplapot kicserélni benne. De mentségükre legyen mondva, az MSI nem nagyon küldte az új alaplapot.
Majd tesztelem, hogy most mennyire süti ki az akkut és tájékoztatlak titeket.Remélem most már nem lesz gond vele.
bocsi Házimozis, félrenyomtam, nem a te hsz-edre akartam válaszolni.
-
Neoka
aktív tag
válasz
házimozis #3126 üzenetére
köszi!!
túl felületes voltam.
Most Noti problémám van, majd ha kocsival lesz ugyan ez akkor ott nyűgök.
Ezt nem tudtam, hogy nekem kell kérni, de most már tudom!
Sajnos úgy érzem, hogy ez sem lesz egy séta-galopp.mindegy most már nem kell sok, hogy meg legyen a 15+15 napon és akkor újra hívom az AC-t.
A kör úgy néz ki bezárult. MSI Magyarország budapesti telefonszáma = Rikvest
A vidéki pedig nagyon hasonlít az AC címére. -
Neoka
aktív tag
válasz
házimozis #3124 üzenetére
Ezt gondoltam, hogy nem fog csak úgy hozzám vágni a cserét, de ez a tehetetlenség megőrjít. Csak várok várok várok és nincs semmi. Vettem egy drága notit, amit nem tudok használni.
Mennyi a hivatalos gariban előírt javítási idő? 30nap? én már nem bízom abban sem, hogy 30 nap után felhívnak, hogy itt a cserére jogosító papír és menjek Isten hírével.
Sajnos a bizodalmam a 0-ra csökkent a magyarországi garanciákkal kapcsolatban.
köszi a linket, azt néztem, de ott semmi magyar kapcsolatot nem találtam.
-
[KGR]
tag
válasz
házimozis #3077 üzenetére
Én sem vagyok nagy ujratelepito. Wininstall után felrakok max 10 programot, abból a virusirtot, meg a tuzfalprogit szoktam frissiteni...meg ha van új videókártya driver, mert azok álltalában gyorsítani szoktak. Egy windows kemény használat mellett körülbelül 1 évig birja nálam......a legutolsó win telepítés pont most volt 2 hete....mértem az időt. Boot CD berakása után 2 óra 13 perc múlva már az összes programom fel volt telepítve és vígan írogattam erre a forumra
-
-
házimozis
tag
válasz
házimozis #3072 üzenetére
Pardon helyesbítek!
(így van ez ha az Nber utálja - ezért felületesen ''olvassa'' - a német nyelvet)
Szal a kamerádoknál eleve egy BTY-71L (9 cellás) akkuval forgalmazzák a készüléket, és azzal teszteltek. Így adódott a 172 perc, office módban.
Ezáltal viszont, a készülékből jól kiálló akku okozta örömökkel is barátkozni kell.
(meg a Vista ''élményindexével'' is)
[Szerkesztve] -
Scoobyka
addikt
válasz
házimozis #3060 üzenetére
de akkor mire vonatkozik az akksi garancia,ha nem arra,hogy elhasználodott....nem most akarom cserélni,de azért úgy 50%nál már biztos vagy amikor a gari lejár akkor azért csak szeretnék kapni egy új akksit ami nincs elhasználodva,leélve.....sztem erre van a gar...vagy nem?
-
[KGR]
tag
válasz
házimozis #2969 üzenetére
Nekem 99 %ot mutat...néha felmegy 100-ra...de általában kiveszem az akksit és csak akkor rakom bele, amikor utazok...hátha bekapcsolom a vonat...bár a magyar vasútrendszer miatt kb 10 percet szoktam használni, mert úgy rezegteti a kijelzőt, hogy inkább elrakom, nehogy valami baja legyen......
-
Scoobyka
addikt
válasz
házimozis #2953 üzenetére
Táskáról már raktam fel képet itt a prohardveren is.....ja és sztem elég jó kis tatyi,sokzsebes és elégé jól is védi a gépet(15,4-eshez adják)....már nagyon nonszensz rajta az MSI felirat......az egér?....na az valóban 2hónapos móka volt aztán vmi oknál fogva állandóan duplán kattintot mégha eccer nyomtad is meg.
MOD:
ehhez annyit tennék hozzá,hogy azért az akksi nekem kihúzza a becsületes 120percet még úgy is,hogy 12%-a már lehalt(word)....filmnézés meg oylan 90perc.....net 100perc...gémelni meg akksiról?Pffff ennyi
[Szerkesztve] -
roxan
senior tag
válasz
házimozis #2869 üzenetére
Nagyjából 3 gép maradt:
ASUS A7M-7s027 (lehet, hogy kiszedik a hozzászólást, mert ez nem MSI)
Turion 64 2GHz
2x512 DDR@333
120 GB HDD
nVidia GF Go 6100
5 USB
8 cellás aksi
4kg
226.000
MSI ER 710X-015hu
Turion 64 1,6GHz
2x1024 DDRII@667
160 GB HDD
ATI mobilRadeon X1200
3 USB
6 cellás aksi
3,2kg
226.000
MSI L735X-083hu
Turion 64 1,7GHz
2x1024 DDRII@667
160 GB HDD
nVidia GF Go 7600w
3 USB
6 cellás aksi
3,2kg
248.000
Ezeken kívül a 3 gép nagyjából egyforma.
Melyik lenne jó választás? Prociban az Asus, de fele annyi memória van benne és a vinyó is kisebb. Igazából az MSI-k felé hajlok, d enem tudom a két gép között igazából (a felsoroltakon kívül) mi az eltérés. A két video kari közül melyik a jobb, nem nagyon vagyok képben a mai kártyákkal. Nem játékra kell, max CAD/render, film, net
Kinézetre mindegyik tetszik.
Rox,
[Szerkesztve] -
Scoobyka
addikt
válasz
házimozis #2580 üzenetére
2575-ös hozzászolás:3.ik hz-ás tömben olvashatsz róla(de még gyengébbek kedvéért alá is húztam! a 2579.esben ahol idéztem a szövegből!)....jobban mutatni=szebb...
bármi értelmezési gondod van segítek...vagy ha nem találsz vmit...
a hd,meg nem warez ugyanis promo videok legálisak,neten szabadon keringenek példa:[link],valamint megfelelő szélessával már te is belenézhetsz külföldi oldalak hd-adásába...és mivel az angollal jól boldogulok...miért ne...és dühös nem vagyok...ugyanis korábbi hz-okban én is beszámoltam az én notim hibájáról!
a magyar HD-ügyben azonban megegyezünk....valószínűleg egy darabig még nem lesz magyar hd-adás...,de az internet lehetőséget nyújt a kiaknázására...angol tudás meg nem hátrány..
[Szerkesztve] -
Scoobyka
addikt
válasz
házimozis #2578 üzenetére
1.egy nap alatt komoly tapasztalatokat lehet gyűjteni egy kiálított darabon,amit már több százan megpiszkáltak....amúgy no comment...minél jobban okoskodsz annál jobban égsz..
''itt van a HD-filmek(720p=1280*720) Melyik kijelzőn fog szerinted jobban mutatni,egy 1440*900-ason széthúzva vagy egy 1280*800on normálba....?? ...nehéz kérdés,ha nem megy megsúgom az 1280*800-ban(itt sokkal vékonyabb a fekete csík alúl felül,tehát a kijelzőt jobban kihasználod! ja és natívban!...tehát ha a 17est leveszed az már is nem natív!)....és most ne gyere azzal,hogy nem notin fogsz mozizni,de képzeld valaki szokott,de még azt is említhetném,hogy egyre inkább terjednek a hd promo reklámok,filmek,videók...tehát féléven belül nagyon gyakori lessz az ilyen típusú videók)''
házimozis:''go 7600 ....HD bla-bla''
''Olvastam róla tesztet, ahol asztali gépben futtatták. Mivel a kártya felbontásmaximuma 256MB rammal 2048x1536, nem tudom milyen problémát okozna neki - ahogy te gondolod - 1440ben bármi....''
nem írtam,hogy gondot okoz neki...csak melyiken szebb!!
én befejeztem ezt a vitát...komoly hozzáértés hiányok vannak!
[Szerkesztve] -
Scoobyka
addikt
válasz
házimozis #2572 üzenetére
mire alapozod azt,hogy jobb a minősége,ha nem használtad húzamosabban???....,mert én használom nap,mint nap...és nagyon egyben van,pedig ez a 4.ik notim...(HP,ASUS,Alma
is volt már)
ellentétben veled én a 677-est a 735-tel hasonlítottam össze (mivel a két konfig elég közel áll egymáshoz)....a 745öst összehasonlítani a 735-tel érdekes párhúzam,mert a külsön és vga-n kívül nem sokminden hasonlít bennük...
tudtommal a 735-ben többségben 1,6os AMD-s prockó van..ami valjuk be egy quake4,vagy half life 2-t már 1440*900-ban már nem fog olyan vigan futattni,tehát marad a gyengébb felbontás ergo máris nem lessz olyan éles a kép,mivel nem natívban megy...,de ha ez nem elég jó példa akkor itt van a HD-filmek(720p=1280*720) Melyik kijelzőn fog szerinted jobban mutatni,egy 1440*900-ason széthúzva vagy egy 1280*800on normálba....??...nehéz kérdés,ha nem megy megsúgom az 1280*800-ban(itt sokkal vékonyabb a fekete csík alúl felül,tehát a kijelzőt jobban kihasználod! ja és natívban!...tehát ha a 17est leveszed az már is nem natív!)....és most ne gyere azzal,hogy nem notin fogsz mozizni,de képzeld valaki szokott,de még azt is említhetném,hogy egyre inkább terjednek a hd promo reklámok,filmek,videók...tehát féléven belül nagyon gyakori lessz az ilyen típusú videók)
''ízlés dolga,nekem tetszik....a ram meg 677-es,ami a jővőre nézve szintén időbb álló,mint az 533-as!'' szintugy a 677-est hasonlítottam a 735-höz....
olvasás...hát igen sztem kettönk közül neked kéne orvoshoz látogatni ,mert szerintem az előző hz-omból ezt le lehet szürni végig!
2573-as hz-oshoz: bajzso kolléga a 735-ös modellt kérdezte,nem a 745-öst....!!!!olvasni,olvasni,olvasni,olvasni és értelmezni ez a titok!
''Az adatlapok szerint pár perccel többet bír a 745, valszeg az intel jobb energiagazdálkodása miatt, ergo annyira nem befolyásoló a 17'' (nagyobb display) ez esetben. A tetejébe ugyanolyan (típusú) 4400mAh (alap)akku van mindegyik gépben ha jól tudom, bár a teszt metodus (szoftver) nem volt azonos.''
mind szép és jó,csak a 735ös amd...és mivel ugyanaz van a 677-esben...ergo nagyobb kijelző többet eszik....ez van!!...
16éves számítogépes múltadhoz gratulálok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- OLCSÓ MONITOROK
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest