- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KGR]
tag
Nah végülis kiderült, hogay egyre gondoltunk. Írtam én is, hogy esetleg megveszik az olyan emberek is, akik nem értenek hozzá, de nem fogják kihasználni a hardvert. Nekik viszont tök mindegy, hogy dualba megy-e a ram vagy sem. Amúgy a különleges szaktudásról meg annyit, hogy még én is félve fogom felnyitni a laptopot ram bővítésnél, hiába szedtem szét, építettem fel, raktam össze már több száz gépet.........egy alap user meg se fog vele próbálkozni, hanem ugyanúgy titeket (boltosokat) fog terhelni..összeségében sztem nektek is duppla annyi munkátok lenne
Amugy én arra gondoltam, hogy ha ram nélkül adnák, akkor jóval drágábban jönne ki a vásárló végül, mivel általában ilyenkor az üzletek is megpróbálnak még egy bőrt lehúzni.
Amikor azt írtam, hogy nem keversz valamit, pont arra gondoltam, hogy a winchester a lasabb és nem a ram...(én úgy értelmeztem az első hozzászólásodat, hogy a ram 60-70%-al lasabb és nem a winyó, mivel nem írtad oda, hogy érted azt a mondatot) Így viszont már egyet értek.
Azért gyorsabb, ha több ramod van, mert akkor a windows többet tud felindexelni a memóriába és így nem kell állandóan a winyóhoz nyúlnia. A vistanak ráadásul már tanítható az indexelő szolgáltatása, így felesleges dolgokat nem fog betölteni a memóriába előre. -
[KGR]
tag
Figyelj!
1. aki nem ért hozzá, nem vesz ilyen laptopot (hanem egy cerka procis 120ezreset), vagy úgyis mindegy neki, hogy mit tud a gép, mert még ezt se használja ki.
2. eleve ram nélkül adnák? szerinted olcsóbb lenne? nem húznak le rólunk így is elég bőrt? ez hülyeség volt amikor kitaláltad...bocsi a hangnemért
Igen, lehet kapni olyan notebookokat, amibe te mondod meg, hogy mit rakjanak, csa az kétszer annyiba kerül.
Az utolsó mondatodat inkább nem kommentálnám.......nem keversz te valamit? -
[KGR]
tag
Sokkal jobb, ha egy modul van benne, mert igy bővithető és nem kell azér szaladgálni, hogy esetleg eladd a fölösleges 1 giga memoriadat... (mivel ha két gigára akarod bőviteni, dobhatod ki mindkét 512-eset) Manapság lassan az 1 giga memória is kevés lesz, amikor az emberek elkezdenek áttérni a vistara.. Hiába megy duálba a két 512-es..
-
[KGR]
tag
Nekem kéne egy ilyen noti, de én sem adnék ki érte ennyit. Ha csucsgep kell, fejlesztem az asztalit. Nem notebookon fogok játszani. Az csak arra kell, hogy mobil legyen a gép és esetleg tudjak vele a lakohelyemtol 200km-re is dolgozni, esetleg egy filmet megnézni, vagy netezni.
-
csibor
addikt
A kijelző Samsung LTN154X3-L0.Hdd-ről nem találok semmi infót a topicban,pedig biztos leirtam valahol a pontos típusát
otthon a közelébe sem mehetek most,párom tanul rajta.Ami picit zavar,bár lehet csak én nem értek hozzá,újra raktam az xp-ét,azóta nem hajlandó hibernálni magát.Néha a képernyő kimélőből sem hajlandó felébredni.Régebben csak lezártam a fedelett,majd kinyítottam és onnantól folytattam a munkát ahol abbahagytam.
-
csibor
addikt
Napfénynél semmi panaszom nincs rá,ugyanis semmit se látni ( Amazing Crystal Vision)egyébként más panaszom nincs a kijelzőre.1 db 512-sel vettem.Később került bele + 512,érezhetően gyorsult,everest szerint is 1000 ponttal több jött ki.D-sub van rajta,még nem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged