Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Picard

csendes tag

válasz Benőke #3062 üzenetére

A noti nagyon jó nem volt gond a driverekkel minden felment gond nélkül és minden tökéletesen működik. Az XP is simán felment egyből felismerte a sata winyót.

Igazából én sem használom a vinyót akkuról, de kipróbáltam és olyan 90-100 percet bír (internet). Játékkal sztem nem húzná egy óráig a videókártya nagyon lehúzza az üzemidőt. Mondjuk nem érdekel, mert én videókártya alapján válogattam a notik között és fontos volt, hogy ne egy izomproci (pl Core 2 Duo) legyen egy gagyi inteles integrált retekkel, hanem arányban legyen a teljesítmény. Mit érnék egy erős procival, ha gyenge a videókártya? Mondjuk ez személyes vélemény :)

Ami nagyon tetszi a notiban az a kijelző. Ugyan, ilyen csillogós visszatükröződő felületű, de iszonyat szép képet ad.
    A hangkártya és a hangszórók is elég jók notebook-os viszonylatban. Nagyon jól megy a skype és nem zajos az adás (legalábbis akikkel beszéltem ezt mondták). A webkamera is jó.

Az egész notebook elég csendes, alig hallani a hangját - néha a vinyó nyeszereg nagyon halkan. Melegedés terén is jól áll, nem kell attól tartani, hogy valami túlmelegszik, eddig max. langyos volt néhány helyen.
    A billentyű nekem egy kicsit kemény, ezt még meg kell szoknom. Kicsi az Enter és az Í betű is rossz helyen van.
    A mellékelt egér nekem tetszik, bár kicsi és nekem nagy tenyerem van, de egész tűrhető.

A notit csak ajánlani tudom. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. :C

Egyelőre ennyi. Ha valami kérdésed van tedd fel és én válaszolok.

Üdv

Új hozzászólás Aktív témák