- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
házimozis
tag
Üdv,
Nem azt írtam, hogy nem működik - működött nálam is - de csak kicsit utálom az olyan szoftvert (gépet) amit nem én irányítok hanem ő engem.Részlezetve:
XPn úgy nyit a telepített Bs, hogy alalpértelmezetten rendszerindítottá teszi a Bth-t úgy, hogy a hardvergombját kiiktatja. (örökre) Ráadásul Bth alapú LAN(!) módban tölt be. Kinek kell ez (3Mb/s) mikor ott a Wifi? (54Mb/s) Aztán .hu támogatása nincs (beszélek angolul, tojnék rá) Ellenben maxigázon járatja a Bth antennát, mert a szomszédunk számítógépét is fogtam vele,(!) pedig csak a saját telómmal akartam fájlcserélni. Rendkívül erőltetett a programban, hogy minden Bth kommunikációs. Fejhallgató, hifitorony, nyomtató, kenyérpirító.Egyszóval 50%ban felesleges dolgok vannak, és van beállítás amit nem lehet tárolni benne. De a legszebb akkor jön amikor el akarod távolítani a progit. Ugyanis backup nélkül gyalulja le az XP telepíttet Bth file-okat, így nem nagyon lehet visszaállítási pontból sem javítani. (szórakáztam vele míg sikerült)
Egy szó mint száz ilyen színvonalból én nem kérek, az eredeti XPs Bth driver diszkrét, és jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest