- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Ami nem gányolt/hekkelt verzió, hanem eredeti. Az ilyen-olyan black edition meg hasonló változatoktól óvjon meg az Isten (haveromnak volt fent a gépén egy ilyesmi, az is 10 percig bootolt).
Más: ma végre megérkezett a laptopom, gyorsan el is tudtam ugrani érte a pesti kirendeltségre. Kereken 3 hétig volt szervízben a gép ventilátor hibával. Az ügyintézés gyorsan lezajlott, egy apróság viszont igencsak meglepett: nem csak ventilátort, hanem alaplapot is cseréltek, holott annak semmi baja nem volt.
Megkérdeztem a hölgyet, hogy az alaplapot miért cserélték ki, de ő sem tudta megválaszolni a rejtélyt. Na mind1 is, beletettem az akksit, megnéztem elindul-e a bootloader, aztán gyorsan el is hoztam. Itthon újabb meglepetés ért: a WinXP és a Win7 is belépett jelszó nélkül a fiókomba. Nem tudom, hogy az alaplap csere miatt felejtette-e el a jelszót, vagy a szervízesek piszkáltak bele, de nagyon nem tetszik, hogy végigturkálhatták a winchesteremet.
Az Ubuntu persze nem feleljtette el a jelszót, mégiscsak egy linux.
A venti végre nem zörög, de gyanítom, hogy pasztát nem kentek a procira és a VGA-ra, mert baromira melegszik, alapjáraton felment 70 fokra mind a kettő.
Megint tettek rá egy garimatricát, de hétvégén biztosan szétszedem, hogy bepasztázzam, mert tutira túl fog melegedni játék alatt (még nem próbáltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ukrajnai háború
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AM 5 lapok
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest