- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MantaRay
csendes tag
Sziasztok!
A fenti alaplappal van egy komoly problémám. Most cseréltem le a régi 1200-as Thunderbirdemet egy Athlon64-es konfigra. Van egy Pioneer DVR-A07XLB íróm, ami a régi gépben tökéletesen működött, az újban viszont teljesen halott. A vicc az, hogy arról telepítettem fel az új gépre a windowst. Azóta viszont se kép, se hang, olvasni sem tud.
Próbálkoztam már mindennel, firmware update, a BIOS a legújabb, nincs frissítés, próbáltam másik IDE csatornán, egyedül egy kábelen, Yamaha CDRW-vel egy kábelen, egyedüli IDE eszközként a gépben, nForce driver frissítés, de semmi, nem működik.
Átmeneti megoldásként visszatettem egy régi (3,5 éves) Pio DVD-106S slotos olvasót az író helyére (ugyanaz az IDE kábel, ugyanaz a tápcsati), és láss csodát, tökéletesen működik, mint ahogy a többi IDE eszköz is.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy miért nem fér össze az alaplap az íróval, ne legyen rest...
Köszi előre is!
A konfig részletesen:
MSI K8N Neo Platinum alaplap (BIOS: v1.40)
ASUS V8460 Ultra VGA
Maxtor 200GB SATA HDD
Maxtor 80GB ATA133 (sec. master)
Pioneer DVR-A07XLB (pri. master)
Yamaha CDR2200 (pri. slave)
2x512MB RAM
Athlon64 3000+
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest