- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MantaRay
csendes tag
Sziasztok!
A fenti alaplappal van egy komoly problémám. Most cseréltem le a régi 1200-as Thunderbirdemet egy Athlon64-es konfigra. Van egy Pioneer DVR-A07XLB íróm, ami a régi gépben tökéletesen működött, az újban viszont teljesen halott. A vicc az, hogy arról telepítettem fel az új gépre a windowst. Azóta viszont se kép, se hang, olvasni sem tud.
Próbálkoztam már mindennel, firmware update, a BIOS a legújabb, nincs frissítés, próbáltam másik IDE csatornán, egyedül egy kábelen, Yamaha CDRW-vel egy kábelen, egyedüli IDE eszközként a gépben, nForce driver frissítés, de semmi, nem működik.
Átmeneti megoldásként visszatettem egy régi (3,5 éves) Pio DVD-106S slotos olvasót az író helyére (ugyanaz az IDE kábel, ugyanaz a tápcsati), és láss csodát, tökéletesen működik, mint ahogy a többi IDE eszköz is.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy miért nem fér össze az alaplap az íróval, ne legyen rest...
Köszi előre is!
A konfig részletesen:
MSI K8N Neo Platinum alaplap (BIOS: v1.40)
ASUS V8460 Ultra VGA
Maxtor 200GB SATA HDD
Maxtor 80GB ATA133 (sec. master)
Pioneer DVR-A07XLB (pri. master)
Yamaha CDR2200 (pri. slave)
2x512MB RAM
Athlon64 3000+
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest