- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
MantaRay
csendes tag
Sziasztok!
A fenti alaplappal van egy komoly problémám. Most cseréltem le a régi 1200-as Thunderbirdemet egy Athlon64-es konfigra. Van egy Pioneer DVR-A07XLB íróm, ami a régi gépben tökéletesen működött, az újban viszont teljesen halott. A vicc az, hogy arról telepítettem fel az új gépre a windowst. Azóta viszont se kép, se hang, olvasni sem tud.
Próbálkoztam már mindennel, firmware update, a BIOS a legújabb, nincs frissítés, próbáltam másik IDE csatornán, egyedül egy kábelen, Yamaha CDRW-vel egy kábelen, egyedüli IDE eszközként a gépben, nForce driver frissítés, de semmi, nem működik.
Átmeneti megoldásként visszatettem egy régi (3,5 éves) Pio DVD-106S slotos olvasót az író helyére (ugyanaz az IDE kábel, ugyanaz a tápcsati), és láss csodát, tökéletesen működik, mint ahogy a többi IDE eszköz is.
Ha valakinek van valami ötlete, hogy miért nem fér össze az alaplap az íróval, ne legyen rest...
Köszi előre is!
A konfig részletesen:
MSI K8N Neo Platinum alaplap (BIOS: v1.40)
ASUS V8460 Ultra VGA
Maxtor 200GB SATA HDD
Maxtor 80GB ATA133 (sec. master)
Pioneer DVR-A07XLB (pri. master)
Yamaha CDR2200 (pri. slave)
2x512MB RAM
Athlon64 3000+
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged