- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyuf
senior tag
Inkabb ne probald ki mi tortenik ha aramszunet van biosfrissites kozben
Amugy nem akarlak lebeszelni errol az alaplaprol, nekem is ilyen van kb december ota es nagyon bevalt, de jelenleg kozel nem ez az alaplap rendelkezik a legjobb ar/ertek arannyal ebbel a kategoriaban, a pci-e hianyarol nem is beszelve. -
Nyuf
senior tag
Most látom, hogy 6800gt-d van.Szal elég sok olyan hirt hallani, hogy nvidia 6000-res sorozota néhány esetben ugymond nem megy jól nforce3 lappal.Ugyhogy kockáztatsz ha nforce3-at veszel.Mindenképpen próbáld ki elötte ha tudod, ha a játékokban(nem 3dmark) ilyen ici-pici milisecundumos akadást észlelsz akkor biza pont olyan példány a lap ami nem szereti pont a te vga-d és ezen az akadáson nem fog segiteni semmi
Bövebbeen van pár tucat fórum róla nvidia fórumán. -
Nyuf
senior tag
Nekem is ilyen van.Elég jó kis lap, de tény hogy nforce4-es lapok jobbak viszon nf3-ból sztem nincs jobb nála
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest