- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
Dictator ha kell megjavitom, szerintem kábeltörés... van itthon 11db intellimouse kábel.
-
Dictator^
veterán
ps2-n még megy...usb meg fel van téve....
-
Dictator^
veterán
ps2-n még megy...usb meg fel van téve....
-
TAD
tag
nekem is 1.1a-m van CS-re hasznalom, remek kis egér, ár/teljesitmeny kategoria kiralya, persze ha lenne love mx510-re venneék ^^ vagy razerre... de ez is megteszi egy üvegpad meg melle vmi skatez és tökély
nekem ilyen gondom nincsen, én ezt 3900ért vettem
bye -
Dictator^
veterán
hallod dannnn figyu már nekem az a para hogy menetközbe ugye kikapcsol és ha kihuzom meg bedugom megy ujra.... szal nem ismeri fel ujra meg ilyenek ...
lehet az usbm lenne szar? pedig van 6-dbna mind1 más usb-s dolgom nincsen lehet fogom egeret és átdugom ps2-be átalakitoval hogy jo e ugy...
-
+Bence+
tag
Akkor nekem kabelhibas lehet az egerem. Azt csinalja, hogy megall, xp ujra felismeri es megy. Random csinalja, de ahogy megall, szinte rogton felismeri. De azert erositsetek meg, hogy az lehet a problema, mielott nekiesek (Creative optikai eger).
-
Dictator^
veterán
de a poen az hogyha kabel törés lenne akkor nem kéne mennie kihuzás visszadugás után nemde?
-
Dictator^
veterán
re!
hát nekem is kivan a f*szom mert nekem is kb 3napja csinálja hogy menet közbe kikapcsol... kábelmozgatás nélkül kihuzom bedugom vissza usb-be és megy...
de van mikor magától kapcsol vissza (kábel mozgatás nélkül)... -
dilipok
veterán
köszi a segítséget! nem fogom valszeg szétszedni mert mint mondtam nem igazán állok olyan szinten h ezt megpróbáljam(főleg a szerszámok hiánya a gond).
de akkor sem értem h ha én mozgatom a vezetéket akkor miért nem hagy ki.
ezzel pöcsöltem vagy 2 órát h minden centijét minden irányba minden erősséggel mozgattam, már csak az hiányzott h kiszakítsam az egérből
szal lehet akkor új egér lesz sajna. pedig szerettem -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #22 üzenetére
akkor neked könnyű, mert jól fel szerelve
-
Papa-Georgo
senior tag
komolyan erdekelnek MS egerek!!!!!
-
bbazsy
őstag
Kidobásra szánt v eladó ?
-
bbazsy
őstag
Haver 1 hete dobta ki 1.1a -ját
gl hf -
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #19 üzenetére
mivel és hogyan nézted meg az érpárokat, hogy melyik rossz?
-
Papa-Georgo
senior tag
-
realist
őstag
válasz
Papa-Georgo #16 üzenetére
hogyan mérted ki?
-
Papa-Georgo
senior tag
erdekes...nekem egz sima PS2 egerrel volt gondom, bar ott meg nem hagzott ki, mert golyos volt, de syinten kbeltores.
Levagtam kabelbol kb. 3cmt es remekul ment...persze kimertem a hibas szakaszt. -
VladimirR
nagyúr
valoszinu telleg kabeltoresrol van szo
az eger talpait leszedve elobukkan ket csavar, illetve 2 pocok, ha minden igaz
pockokkel vigyazni, mert valaki azt irta, hogy elso szetszereleskor letorte mindkettot
ha szetszedtet, akkor keresd meg a cstlakozot, ahol a kabel a panelra csatlakozik
ird fel a kabelek szinenek sorrendjet, esetleg fenykepezd le ha nagyon parazol
vagj le belole kb 1 centivel tobbet, mint ami az egeren beulu volt, majd forraszd be a kabeleket, abban a sorrendben ahogy eredetileg volt
probald ki, ha megy, akkor te vagy a mekgajver, ha nem, akkor buktal egy mar egyebkent is rossz egeret
jo lenne, ha esetleg ki tudnad merni, jok-e a vezetekek, vagy biztos a szakadas, de ahhoz le kell vagni a csatlakozot is (vagy meg kell szerezni a bekotes mikentjet)
sok sikert -
dilipok
veterán
értem
de akkor sem értem h mi a franctól megy akkor mozgatás nélkül reboot után tökéletesen???
-
dilipok
veterán
az nem lehet h esetleg vmi driver hiba lenne?? bár nem hinném de azért elképzelhető....
lehet ehhez vmi külön drivert tölteni? nem azt a fost amit a microsoft honlapról lehet letölteni, mert nincs szükségem arra h felesleges konfigurálhassam a gombokat... -
dilipok
veterán
próbáltam mozgatni a madzagot de nem igazán csinál akkor semmit.
oan mintha csak néha gondolna 1et és akkor feladná a harcot a kis hamis rágcsáló...
meg próbáltam már úgy is hogy ha elment akkor nem mozdítottam meg, hanem csak reboot. és utánna meg jó volt
szétszedni meg nem igen akarom mert nem tartom magam egy Mekgályvernek és olvastam h nem is oan 1szerű szétszedni ezeket.
mondom csak az a furcsa h reboot után mindig jó... -
Phantom Lord
aktív tag
Ezeknél az egereknél a kábeltörés tipushiba. Valoszinüleg ott van megtörve ahol az egérbe csatlakozik. Esetleg szedd szét az egeret és probáld meg beljeb tolni a madzagot
-
dilipok
veterán
Nem sajna már nem garis
ha haldoklik annak nem örülnék.
csak azt nem értem h mér csak másodpercekre megy el.... -
dilipok
veterán
Szal lenne nekem 1 nagy problémám ezzel a bizonyos Microfos Intellimoussal. néha CS közben 1szerűen kihagy. Értem ez alatt h kialszik a benne derengő fény teljesen és fogalmam sincs h miért. kb 2 napja kezdte el csinálni. már formáztam vinyót miatta, teljesen újraraktam a winfost de semmi. Mostanra olyan szintre jutott hogy van amikor teljesen kikapcsol és néha az sem segít h kihúzom és visszadugom. prószáltam már ps2re is dugni de ua hiba. Tanácstalan vagyok. teljesen
Ja az alaplap 1 Abit KG7 Lite + 1800+Xp@1680. 300w-os táppal.
Bármilyen 5letet szívesen vennék....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- Futás, futópályák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged