- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
köszi a segítséget! nem fogom valszeg szétszedni mert mint mondtam nem igazán állok olyan szinten h ezt megpróbáljam(főleg a szerszámok hiánya a gond).
de akkor sem értem h ha én mozgatom a vezetéket akkor miért nem hagy ki.
ezzel pöcsöltem vagy 2 órát h minden centijét minden irányba minden erősséggel mozgattam, már csak az hiányzott h kiszakítsam az egérből
szal lehet akkor új egér lesz sajna. pedig szerettem -
dilipok
veterán
értem
de akkor sem értem h mi a franctól megy akkor mozgatás nélkül reboot után tökéletesen???
-
dilipok
veterán
az nem lehet h esetleg vmi driver hiba lenne?? bár nem hinném de azért elképzelhető....
lehet ehhez vmi külön drivert tölteni? nem azt a fost amit a microsoft honlapról lehet letölteni, mert nincs szükségem arra h felesleges konfigurálhassam a gombokat... -
dilipok
veterán
próbáltam mozgatni a madzagot de nem igazán csinál akkor semmit.
oan mintha csak néha gondolna 1et és akkor feladná a harcot a kis hamis rágcsáló...
meg próbáltam már úgy is hogy ha elment akkor nem mozdítottam meg, hanem csak reboot. és utánna meg jó volt
szétszedni meg nem igen akarom mert nem tartom magam egy Mekgályvernek és olvastam h nem is oan 1szerű szétszedni ezeket.
mondom csak az a furcsa h reboot után mindig jó... -
dilipok
veterán
Nem sajna már nem garis
ha haldoklik annak nem örülnék.
csak azt nem értem h mér csak másodpercekre megy el.... -
dilipok
veterán
Szal lenne nekem 1 nagy problémám ezzel a bizonyos Microfos Intellimoussal. néha CS közben 1szerűen kihagy. Értem ez alatt h kialszik a benne derengő fény teljesen és fogalmam sincs h miért. kb 2 napja kezdte el csinálni. már formáztam vinyót miatta, teljesen újraraktam a winfost de semmi. Mostanra olyan szintre jutott hogy van amikor teljesen kikapcsol és néha az sem segít h kihúzom és visszadugom. prószáltam már ps2re is dugni de ua hiba. Tanácstalan vagyok. teljesen
Ja az alaplap 1 Abit KG7 Lite + 1800+Xp@1680. 300w-os táppal.
Bármilyen 5letet szívesen vennék....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest