Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Macrodroid
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Mpx200-nak van saját topicja, ott kérdezz.
Zárom. -
ragazzo
őstag
válasz
ugrikmilan
üzenetére
Szerintem erre már van topic, csk be kell írni a keresőbe.Egyébként egyértelmű szoftverhiba, és a szervíz nem igazán csinált semmit sem.Hívd fel az ügyfélszolit 40/200-800
-
ugrikmilan
tag
Sziasztok.Motorola MPX200-as telcsim van amit westeles kártyával használok.A probléma az hogy naponta 1szer-2szer elmegy teljesen a térerő és azt irja ki hogy no service-magyarra fordítva nincs szolgáltatás.És ilyenkor ujra kell inditani a telcsit hogy visszajöjjön a térer.Ezt csak naponta ritkán csinálja meg de nagyon bosszantó.Próbáltam oprendszert ujratenni,nem segített.Elvittem gsmbe és aztmondta hogy megcsinálta de ugyanúgy jelentkezik a hiba.Kifizettem érte 2000 ft-ot(Megfordul ilyenkor az ember fejében hogy csinált-e egyeltalán vele vmit,de ez nem lényeg).Hogyha valakinek volt már ilyen gondja és tudja rá a megoldást kérem segítsen.Előre is köszi.
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest