Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Mpx200-nak van saját topicja, ott kérdezz.
Zárom. -
ragazzo
őstag
válasz
ugrikmilan
üzenetére
Szerintem erre már van topic, csk be kell írni a keresőbe.Egyébként egyértelmű szoftverhiba, és a szervíz nem igazán csinált semmit sem.Hívd fel az ügyfélszolit 40/200-800
-
ugrikmilan
tag
Sziasztok.Motorola MPX200-as telcsim van amit westeles kártyával használok.A probléma az hogy naponta 1szer-2szer elmegy teljesen a térerő és azt irja ki hogy no service-magyarra fordítva nincs szolgáltatás.És ilyenkor ujra kell inditani a telcsit hogy visszajöjjön a térer.Ezt csak naponta ritkán csinálja meg de nagyon bosszantó.Próbáltam oprendszert ujratenni,nem segített.Elvittem gsmbe és aztmondta hogy megcsinálta de ugyanúgy jelentkezik a hiba.Kifizettem érte 2000 ft-ot(Megfordul ilyenkor az ember fejében hogy csinált-e egyeltalán vele vmit,de ez nem lényeg).Hogyha valakinek volt már ilyen gondja és tudja rá a megoldást kérem segítsen.Előre is köszi.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- SzoftverPremium.hu
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest