-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
Majd ha kijön a Z3 compact, akkor kíváncsi leszek mit írnak róla, a Z2-nél jókat írtak, de nem kimagaslót. Itthon kellene időnként (NAS-ról streamelve), vagy néha melóhelyen memóriakártyáról. Nem vagyok audiofil, de azért ne is legyen dinamikátlan, zajos vacak a zenei teljesítménye.
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Brumi
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy idevaló a kérdésem, de azért feltenném: jó lenne időnként egy jó minőségű lejátszó (elsősorban FLAC-hoz, B&W P5 fejhallgatóval), de jó lenne egy normális tablet is szintén nem túl gyakori használatra. Szerintetek egy Sony Z2 vagy Z3 compatc megtenné erre a célra? Nyilván tabletként pazar, de kérdés, hogy van-e normális FLAC lejátszó androidra (teljesen ismeretlen nekem a rendszer, semmilyen androidos cuccom nincsen még), és hogy egy nem low-budget tablet értelmes hangminőséget produkál-e? Feleslegesen nem akarok 100k körüli lejátszót venni, nem szempont, hogy kicsi legyen, és csak alkalmanként használnám.
Előre is köszönöm a segítséget!
http://www.flickr.com/photos/brumi/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akai LPD8 kompakt MIDI kontroller /// ÚJ // Számla + Garancia
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest