- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
A Tidal app megcsinál egy réteg unfoldinget SW-ből, majd ezt adja ki a DAC-nak, ami a HW továbbit elvégzi. Az UAPP kitolja az eredeti 44/48KHz-es módosítatlan streamet. Ez a végeredménynek mindegy, minimálisan energiahatékonyabb az UAPP, és a formátumkiírás azt támogató eszköz esetén OFS lesz ha nem mindent a DAC csinál, MQA. hogyha igen, de minőségre azonos.
-
tomp
félisten
Nos konkrétan azért csinálja a Tidal ezt mivel MQA indításnál egy pillanatra 88,2 vagy 96kHz-re áll be a lejátszó(értesítési sávban mutatja) és utána rögtön felvált 700 fölé. Na ez váltja ki ezt a recsegést/pattogást. Az UAPP és HiBy Music már eleve úgy indítja az MQA-t, hogy rögtön 700kHz fölötti értéket ír ki.
-
-NoVa-
veterán
Lapjával tartva elbírja a jack dugóját meghajlás nélkül, majd próbáld ki ha megjött :)
Bő 2 éve demonstráltam a fülestopicban valakinek.A fül mögötti vezetés jó, sokat segít a zajcsillapításban, és leveszi a terhet a hallójáratodról is, csak legyen a kábel maga sima vagy puha az ívnél.
-
s4tch
veterán
A gyökér...
Ilyenkor azért illene kihozni akár szombat reggel is a cuccot.
UAT-ot tudtommal csak a hiby app tud, azzal próbáltam ki.
Olyat szerinted tud a hiby, hogy dlna forrásokat közvetlenül a dapról tallózzon? Nem találtam ilyen lehetőséget, pedig a droid appban benne van. Tudok rá küldeni dlna streamet bubbleupnp-vel, csak közvetlenül a lejátszóról nem tudtam csatlakozni a szerverre.
-
s4tch
veterán
Uhh, utóbbi miatt részvét, pocsék lehet... Nálam is necces volt, tegnap éjjel ért az országba a csomag, kis híja volt, hogy nem hozták ma ki. Nyugtasson meg a tudat, hogy a P1 klassz lesz, le se tudom tenni, pedig ez csak az alap R3, nem az R5. High gain nagyon kell neki.
R3 még: megy usb dac módban droiddal is, hangra talán így a legjobb. Közben vesz fel töltést a telefonról (5V, 0,5A). Az UAT az eddigi legkisebb kompromisszumot jelentő bt kapcsolat, amit hallottam. A Hiby droid appban még mindig fura, hogy képtelenek megoldani, hogy dlna szerveren rendes sorrendben mutassa folderen belül a számokat. Nem tudom, mennyire lesz szükségem egy dapra, alapvetően elég lehet nekem egy jobb dongle, mindenesetre ezt a kis Hiby korrekt eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest