- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A HMD készülékekre is megérkezett az Android 15
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nekem igazábol klippekre kéne a video része. Az meg nem olyan gázos. Esetleg 1-2 simpson rész (ami ha jobb minőségű akkor asszem 70-80mb konvertálás nélkül). Azért nem akarok sima mp3-at mert eddig is az volt csak egy régebbi fajta. U3 meg a többi jo mp3-as biztos nagyon jol szol, de ha már ujat veszek a régi helyett akkor tudjon picit többet és ne csak hangzásban(meizu hangzásban is jobb lesz mint a régi sandisk). Mp3centrumban még a csávo mondta hogy 1x tesztelte az m6-ot egy faja sennheiser studio 'fejessel' és nem talált hibát a hangzásban(most én nem metudom mennyire volt ez marketingduma döntsétek el ti. Én nem vok akkora szakértő hogy megtudjam mondani igaz-e amit mondott) Még ha nemis nagyon tudom kihasználni a video részt benne akkorse baj ha tudja. Bár szerintem is jobb lenne a 4gb-os. De akkor nem lenne cx300.
-
rumos14
nagyúr
a gyári fülesnél 643x szól jobban cx300-zal, körülbelül.
128-as mp3-nál lehet hallani a veszteséges tömörítés árulkodó jeleit. 192 és felette már nem, vagy csak ha nagyon meggyőzöd magad.
elvileg a wma ''helytakarékosabb'' codec mint az mp3, de mivel egy darab wma-m sincs, nem tudok véleményt alkotni. meglévő mp3-at semmiképp se kódolj át más formátumra. de tehetsz egy próbát gyári audio cd-vel, betömöríted különböző codec-ekkel, te eldöntheted hogy melyik a tuti. -
Raymond
félisten
''...egy 320 és egy 128 kbps mp3...''
Legtobb esetben hallhato, de szvsz ertelmetlen a 320kbps hasznalata.
''...mp3 és wma között, azonos bitráta mellett...''
Bitratatol fugg. Peldaul alacsonyabb (80-96kbps) a wma jobb, normal (128-192kbps) az mp3 tetszik jobban. Peldaul kis tarolokapacitasu lejatszokhoz a VBR25 minosegu wma ami olay 80-100 kozotti atlag bitratat produkal siman veri az mp3-at.Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Répi papagáj
tag
Értem!
Kár!
Viszont én biztosan nem engedném be ezeket az országba! (egy minimális minőségellenőrzést biztos csináltatnék)
Sok tudatlant már az Idak ''almája'' is megtéveszt és eszébe jut, hogy ''hű ez valami komoly márkának az emblémája, meg is veszem''!
[Szerkesztve]Metalklasszikus: Hypocrisy-Virus
-
ponti_ak
addikt
Hi, a fülesen ne spórolj szerintem, _sokat_ számít!
A lejátszók közül amúgy mindkettő jó, szvsz nem tudsz melléfogni megbízhatóság szempontjából, és szvsz a gariztatás sem gond (iAudioról ha - nagyritkán - kell, akkor a patikusok gondoskodnak. Jól.)
Az U2-ben több a feature [pl. időzített hangfelvétel, rádió (-ból is), könyvjelzők, dinamikus lejátszási lista], de ha nem használod ki ezeket, akkor jó választás a Samsung is. A húgomnak van egy éve U1-es, és semmi baja, a cx300-zal pedig tényleg jól szól az is. A menüje is érthető, korrekt darab.
MOD: persze az én szívem az iAudio felé húz, mert nekem is olyan van, de természetesen a tiéd a döntés...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest