- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gorlin #14110 üzenetére
...én meg épp most kaptam a nyakamba azt a lejátszót (myaudio)...
Egyszerűen nem hajlandó lejátszani a zenéket a memkariról, csak néha gondol egyet, és bead egy számot, majd 10-20 léptetésig semmi...Próbálom szoftolni - mert nem a memkari a ludas, kipróbáltam másikkal is - de valszeg kuka lesz. Gari nincs rá, extrahiper akciósan volt novemberben 1990 forint de a blokk és a garipapír már az enyészeté...
Mivel az extraolcsó kategóriából indultál, elég nehéz olyat találni, ami jól szól de azért 10E forint alatt legyen.
Az általad linkelt Philips-szel nincs tapasztalatom, a Clip+ mélyei meg fasorban sincsenek a jó öreg Sony Ericsson K750i/D750i/W800i (és még a W810i) hangjához képest... (MegaBass rulez)
Amúgy a 10 ropi alatti sávban - és elfogadható hangminőségben - a Sony mp3 Walkman-ok közül a B sorozatot tudom csak ajánlani a figyelmedbe.
Ezek hangzásban jócskán kenterbe verik a myAudio-t (tudom, próbáltam, nem a levegőbe beszélek) és még mélyeket is kaptam...
Sony B152F Walkman-t már tudsz venni 10E alatt. Itt találod a listátSansa Clip+ lejátszót is kapsz ennyi körül, [link] de megmondom őszintén én keveselltem a mélyet belőle. Mindenképp menj utána a lejátszóknak, és próbálgasd ki őket!
-
válasz
gorlin #14103 üzenetére
Ne! Kérlek ne tedd!
Tudom, hogy tényleg csak pár ezer az a lejátszó (a páromnak van egy ilyenje) de inkább áldozz rá négyszer-ötször többet, és vegyél mást!Erőtlen, borzasztó hangot produkál, még minőségi fülessel is ramaty a hangja...
Akkuidő elfogadható - de mi is fogyasztana? Standard, nem állítható EQ, nincs kijelző, led, és satu...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest