- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Fiio X1 II? Legalább ki is lehet próbálni itthon, meg jobb az elődjénél.
-
Bodz
nagyúr
válasz
SunMount3r #31381 üzenetére
200k a beugró.
De amúgy amit kemcso ír, csak nem járt erre senki, aki tudna válaszolni. -
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Ha már AP60. Kipofozták, MK II.
-
Bodz
nagyúr
válasz
pkaresz #31327 üzenetére
Gondolom a hangminőséget most ne nagyon boncolgassuk... Van amúgy M3 23900-ért is. Annyi jó benne, hogy úgy általánosságban semmi bosszantó dolga nincs. Aztán Sony NW-E393 19900-ért. A kijelző nem túl szép. Philips GoGear Vibe. Kijelző itt sem szép, viszont nagyon egyszerű a gui, így nem feltűnő. Gyors, értelmesen működik. Egyetlen hibája, hogy bizonyos hangerő felett feldob egy figyelmeztetést, azt le kell nyomni, aztán lehet süketülésig hangosítani. Sandsik Clip Sport. Ezt még nem láttam élőben.
Szerintem kb. ennyi. A noname, átcimkézett kínai cuccoktól az isten mentsen meg... -
Bodz
nagyúr
30-ér lejátszónak. Szerény igények esetén akár telefonnak is.
Igggen jól szól.
-
Bodz
nagyúr
válasz
kk831228 #31201 üzenetére
Vagy 2x-3x én is majdnem megvettem, de mindig lebeszéltem magam, hogy úgyse tudok vele mit kezdeni...
Egy próbát feltétlen megér.
Az XDP-30R is érdekes, de az csak Japánból olcsó (ha nem akad fenn a vámon), nem is droidos, bár Tidal, Deezer, meg TuneIn azért van rajta. -
Bodz
nagyúr
Tulku koma! Elavult a 380, remélem az SP1000 már tervbe van véve. Ne csalódjak benned!
(#31199) kk831228: Az egy jó, izgalmas, visszafogott Sabre hangú dap.
Én ugyan még nem hallottam, de olyan ember mondta, akivel egyezik nagyjából az ízlésünk és adok a szavára.
-
Bodz
nagyúr
válasz
kk831228 #31059 üzenetére
Akár. sheratan egész jókat írt róla.
(#31061) Melorin: C3-ról többen is írtunk már. M1-ről is születtek pozitív vélemények.
A szemléletes példám. UE SuperFi 5 43 ohm vs 10 ohm. Mintha egy másik füles lenne.
Milyen jókat is szórakoztam ezzel, amikor még megvolt a Teac HA-501. Azon a damping tekerő tulajdonképpen a kimeneti impedanciát állította, ráadásul nem is hatalmas mértékben (ha jól emlékszem 1.x és 5.x ohm között). Sok esetben mégis jól hallható változást okozott. -
Bodz
nagyúr
válasz
#16820480 #31057 üzenetére
TripleB vett, de azóta is mélyen hallgat.
Hogy pontosítsak, a mély eltünés inkább a dinamikus fülesekre vagy hibridekre jellemző, a tisztán armatúrás füleseknél inkább elszabadul a pokol, majd mindjárt keresek erre valami szemléletes példát.
-
Bodz
nagyúr
válasz
#16820480 #31055 üzenetére
Azt írtam, hogy okozhat.
Ha még nem találkoztál a jelenséggel, akkor öröm van. Én már igen. Fülessel, fejhallgatóval is. Elég kellemetlen pl. az a tünet, amikor a mély tartomány egy része eltűnik emiatt.
Jelenlegi cuccaim közül az AF1120 meg a K3 Pro nagyon kényes erre.Csak azért "védtem", mert még nem hallotta senki és olcsó.
Ennyi, különösebben nem érdekel a márka.
-
Bodz
nagyúr
válasz
kk831228 #31053 üzenetére
Cayin N3.
Van választék.
Amúgy jó kérdés. Csak olvasgatok róluk, ugye egyiket sem hallottam. M2S-nél nekem nem szimpi a TPA6120 meg a 4.8 ohm kimeneti impedancia. Utóbbi armatúrás füleseknél zavart okozhat az erőben. A 6120-szal meg a hordozható eszközök egy jó részénél elég rosszak a tapasztalatim (felfelé húzó, agresszív, visítós hang). De meg lehet zabolázni és normális hangot kihozni belőle. -
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
#16820480 #30747 üzenetére
Variálhatnánk sokáig még, hogy ki milyen párosítást tudna elképzelni, mire mennyit hajlandó költeni. Az én listámon csak a sokadik helyen van a hordozható zenelejátszás, de azért igyekszem értelmes hangú dolgokat beszerezni. Lehetőleg féláron, vagy alatta.
Tulku bolond, ezt mondtam neki is már.
-
-
-
Bodz
nagyúr
válasz
tibi970307 #30736 üzenetére
-
Bodz
nagyúr
válasz
tibi970307 #30732 üzenetére
Igen, dac. Pár ezertől a csillagos égig.
-
Bodz
nagyúr
Nem pont itt a helye, de na...
Marshall London. Elég jó hangú mobil, egyedi külsővel (nekem nagyon tetszik), nem túl acélos hardverrel, de legalább drága. Használtan, akciósan viszont el lehet gondolkozni rajta a zene szerető embernek.
Barátom vett egyet, most nyomkodom, hallgatom. Irigylem is meg nem is. -
Bodz
nagyúr
Egyszer tényleg adhatna neki valaki egy esélyt...
Aki biztosan nem én leszek. Perpillanat teljesen hanyagolom a dap vonalat, inkább telefonhoz dac. Utcára, buszra meg elég csak a telefon, úgyse a minőségi zenehallgatás a cél.
(#30620) fericske: Akkor most én leszek előítéletes...
Olyan olcsó kínai cuccot talán még nem hallottam, amiben értelmes hanggal lett volna implentálva a TPA6120. Megszavazom neki így látatlanban is, hogy középmagasban, magasban idegesítő. OPA604-gyel meg egyenesen öngyilkosságnak tűnik.
-
Bodz
nagyúr
Ez így van. Ha esetleg valakivel haza tudod hozatni, akkor nagyon akciósan kapható most DACportable is.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Lazarus911 #30451 üzenetére
Akkor a feladat adott. Kell neked egy Hidizs meg Shanling is, aztán elmeséled, hogy milyenek egymáshoz képest.
-
Bodz
nagyúr
A spanyol shop nem foglalkozik ilyen aprósággal. Meg jelen esetben az Amazonos se drágul (ugye nem az Amazon árulja, csak raktározza, postázza, sok eladó meg ott is szarik a témára), végigmentem a rendelésen.
Hidizs AP60-ra is ráizgulhatna valaki. Ugyanazt tudja, mint a Shanling, dac + erősítő is ugyanaz, csak olcsóbb.
-
Bodz
nagyúr
válasz
Lazarus911 #30437 üzenetére
[link]
Vagy megrendeled Kínából, hátha átcsúszik a vámon alapon. -
Bodz
nagyúr
válasz
padi68 #30419 üzenetére
Nincs. Vámot amúgy sem kell még ennyire fizetni, csak áfát. +2500 Ft még a postának a vámügyintézésért.
EU-ból egyébként 144 euró szállítással. Lehet van még olcsóbban is, most nincs kedvem keresgélni. -
Bodz
nagyúr
válasz
phoenix1989 #30269 üzenetére
Philips GoGear Vibe. Itthon nem sok érdekeset lehet kapni 20 alatt.
-
Bodz
nagyúr
A kíváncsi felfedezők látták már ezt?
-
Bodz
nagyúr
válasz
gaborka8x8 #29729 üzenetére
Ezt nem tudom.
-
Bodz
nagyúr
válasz
gaborka8x8 #29723 üzenetére
Testesebb, melegebb, mint a Clip.
Igazából az csak 120mw. Kínai logika, hogy csatornánként írja, így lesz 120 + 120.
Clip Zip volt nekem is, na annál erősebb, ez tuti. -
Bodz
nagyúr
válasz
gaborka8x8 #29716 üzenetére
770C?
Nagyobb mint a Clip ugyan, de még nem az a kényelmetlen, óriás méret szerintem. -
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Szóval a szerkezet (Onn X5)...
Egy videó. Annyi csak a különbség, hogy nekem fekete usb kábel volt a dobozban.Szeretem ha valami szépen van csomagolva, már kibontáskor ad egyfajta elégedettség érzetet...
Az anyaghasználat jónak mondható, egyáltalán nem gagyi.
A kezelés elég vacak, a gomboknak több funkciója is van, attól függően, hogy éppen hol vagyunk. Tipikus kínai logikátlan megoldás. Meg lehet tanulni, szokni éppen.
A hangja teljesen rendben van kb. 40 dollárért, többet nem is nagyon érne. Tisztán szól, egyik tartományban se esik túlzásba, szóval nem lehet ráfogni se a sötét, se a világos hangot. Igazából főleg a közép az erőssége, itt meglepően részletes.
Telefonomnál jobban szól, tehát siker, viszont a világot nem váltja meg, szóval a többszörös árú eszközökkel nem igazán játszik egy ligában.Közben viszont vettem egy új fülhallgatót is (ATH-E40), amiben sokat benne hagy, ezért kell majd más megoldás. Ez jelenleg az asztali rendszerem, de sajnos nem tudom magammal cipelni mindenhová.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #29091 üzenetére
Mivel az elmúlt 12 hónapot mutatja az eBay, ezért csak 35k+... Bátran vásárolhatsz tőlük.
Vettem egy ilyen szerkezetet, hátha jobban szól a telefonomnál.
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Nem tudom ki emlékszik még rá, de rendeltem egy Hifiman HM-700 - RE400 pakkot az IHIFI 770 helyett. Gondoltam utóbbit majd jól eladom ugye. Nem így lett, 4 nap használat után kipurcant a bal oldala. Jó hangja van egyébként, azt hiszem többen is hallottátok már.
A lejátszó picit csalódás a DJE-1500 fülesemmel, ennél azért egy harapósabb hangú cucc jobban illene hozzá, aminek nem ilyen szégyenlősek a magasai. Amúgy egész kiegyensúlyozott, főleg a közép tartományra fókuszáló hang, jól eltalált, precíz mélyekkel, amik egy kicsit "üresek", valahogy nem az igaziak nekem. -
Bodz
nagyúr
válasz
#00137984 #28000 üzenetére
Ez nem teszt, csak egy av onlanyos iromány. Rajuk alapozva soha, de tenyleg soha nem szabad semmit megvenni.
Mindig minden eltulozva, megszepitve, ritkábban hulye indokkal lehúzva. Sokszor olyan hibákat, egyenesen hulyesegeket is latok tőlük, amiktol bármelyik hifivel foglalkozó oldal sirna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest