- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Astell & Kern IAA01 Bluetooth Remote Control Works with all Astell & Kern Systems
Találtam ( rendeltem) egy ilyet ,,elvileg,,minden AK készülékhez jó, ugyanakkor az AK honlapján egy szó sincs róla.. ( már nem elérhető csak a 4x árú modell RM01 ) amilyen szerencsém van a KANN- hoz nem lesz jó
valaki használja ezt ?
-
stemplar07
őstag
válasz
Sefter #34268 üzenetére
azért ez így túl fekete fehér ...
kemcso
az AV is leírta ,,nem a legjobb hangú készülék az M11, de ár értékben szolgáltatásban nagyon jó..,,ezért is szólítottam itt meg azt akinek van itt M11, hátha ír róla, de lehet éppen nyaral
de ha van tesztkészülék, majd a KANN tükrében kipróbálom -
-
stemplar07
őstag
válasz
Sefter #34242 üzenetére
A legtöbb tesztelő így kezdi,, a cikkeket,,
Mindemellett nekem .. szimpatikusak az írásai a bloggernek..
nem fél dolgoktól, LG V30 vs KANNstb.. kicsit terjengős néha
és úgy végződik, hogy ,,ár értékben,, (!) 165.000 nagyon jó , na most ez nem túlzó ha a szolgáltatásokat nézem, én meghallgatnám.. főleg a PRO verziót . puding próbája ..
KANN Cube-t .. 560-ért nem veszek az 7szentség.. főleg ilyen supporttal,ami az AK-nak van manapság ...(bármennyire jó hangúak a cuccaik, kicsit elszálltak ..)
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34240 üzenetére
Itt egy kimerítő magyar teszt a FiiO M11-ről .
-
stemplar07
őstag
gondolkodni lehet, de itt is megvárom amikor már lesznek 1-2 évesek, ezt is bár újszerű volt és 1 éves, de 210 volt így is... a CUBE még nehezebben lesz olcsó,, bb..
amúgy meg tökéletesen megfelel a KANN,..a Tidal offline, ami esetleg hiányzik, de azt meg letöltöm..ami kell.. -
-
stemplar07
őstag
:-) FiiO Q5 öm volt a KANN előtt ,(AM3A/AM3B moduljaim voltak) kis impedanciás fejesekkel hiába 540 mW ha ugyanez a modul 300 ohmon 25/75 mW (!) Nem tudom mit hallgattál vele, nekem egy sen HD650 és egy 660S van volt,( + Sennheiser HD 630 VB ,Sony MDR-1AM2) ,ezekkel a KANN sokkal stabilabb erősebb, és nem mellesleg ,,sajna,, a hangminőség/időzítés/részletesség.. a FiiO-nak a ,,fasorban,, sincs,,(az X7-sem ugyanezekkel a modulokkal) mondom ezt azok után, hogy azt hittem h a FiiO az nagyon jó ..
az AK bár drága, de tud valamit...az ördög a részletekben rejlik.. :-) ugyanazt nyújtja kb mint az AK300+Amp ..
-
stemplar07
őstag
Én csak azt tudom, hogy a KANN a Sennheiser HD 650 -t nevetve meghajtja, balancedben pláne ..
Itt egy mérés :
[link]kb : 101.40 mW 300 ohm balancedben , el lehet képzelni mindezt a 14Vrms esetén
konkrétan egy hordozható ,,erőmű,, kis kompromisszummal ,, mindenre jó.. persze mindennek súlya és ára van ..
-
stemplar07
őstag
válasz
OPiiPO #34198 üzenetére
+ táblázathoz ,,egy két apróság,, (miért is 1400 $ vs. ,,most már csak 700-999 $ KANN)
- KANN CUBE uses two 8-channel DACs, the ES9038PRO (aztán hogy ez hangzásban hoz e..a ES9028PRO- illetve a AKM AK4490 -hoz képest ...)
- 5-pin Mini XLR Output for Even Less Noise
- Enhanced Audio Processing Power with Quad-core CPU
- Supported apps include Tidal, Qobuz, Deezer, Spotify, Amazon music, Pandora, SoundCloud, TuneIn Radio, myTuner, Sirius XM, DS Audio, Bandcamp, Melon, Bugs, Music Mate, AWA, QQ Music, KK BOX, KT genie, Joox and Moov.
- a Cube 12 Vrms bal/ 6 Vrms unbal.. (!) na ez nem kevés :-) vs 7 Vrms bal/4 Vrms unbal KANN-hoz képest..
mindösszesen tetszetős spec, de 500-ért azért durva :-) -
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #33733 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
Polarstar #33730 üzenetére
,,..Music Player丨Amplifier丨Earphones丨Accessories ...,, Lesz itt még érdekesség Pl FH7 füles, de gyanúm szerint új erősítő is (Q5 utód?)
Amúgy az M11 spec. elég ,,bőséges : 3 out?
3,5/4,4/2,5 , droid7 , dual AK4493EQ2 , OPA926 ,,550mW 32 ohm...stb .
Nem tudni még az árát, de szerintem az X7II alatt lesz ... na ezt meg kell azért hallgatni, a belbecs magas minőségű alkotó elemekből áll,(ezzel sosem volt gond)...de az időzítéssel állnak hadilábon (feszültségvezérelt kristály oszcillátor (VCXO)) ami az A&K-nál jobb na meg egyéb ,,titkok,, amikért az árát is megkérik..ps. azt viszont becsülöm FiiO-ékban, hogy az X7i-t még mindig frissítik nemrég jött ki rá új FW, ellentétben az AK 2 év után nem foglalkozik a méregdrága cuccaival ..
-
stemplar07
őstag
na persze akkor kell(het) a Mojo ha esetleg unbalanced 600 ohm az igény , mert arra már a KANN már kevés .
(ha jól tudom kb ugyanazt tudja kb. unbalancedben a mojo mint amit a KANN balancedben)A bőrtok kb +15 ezer (+a 256 sd 10), némi alkuval megéri ennyiért annak aki hosszú távra gondolkodik, és zenei allroundert keres és nem zavarja a súlya/mérete és még gyártott modell, ár-értékben(komoly erősítő/dupla aksi/dual USB/dual SD) szerintem az A&K-k közül egy józan választás.
-
stemplar07
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #33675 üzenetére
az első linket felejtsd el.. ugyanilyet rendeltem a Sony-am2-höz kontakt hibás volt !, refurbished lett a vége,arról nem beszélve ,hogy elég vacak bár ezüst kábellel szerelték .. nem véletlen írtam Darvinyát , jobb árfekvésben és minőségibb kábellel megoldja..
-
stemplar07
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #33670 üzenetére
Az Oppo PM3 is elő van készítve balanced-re (gyárilag), 3,5 4 pólusú a fejes felőli rész és 2,5/4,4 balancedben is használható, ha olyan erősítő outon használod, sőt érdemes is . Tulkunak volt ha jól emlékszem ..
Ugyanez a helyzet a Sony MDR-1AM2 -nél ahol adnak is hozzá egy balanced kábelt ( a mikrofonos unbalanced 3,5 s kábel mellé) ami 4,4 pentaconne végű, de kérdezd Darvinyát itt a fórumon, nekem is ő gyártott a Sonyhoz balanced (fejes felől) 3,5 4 pole és a másik fele 2,5 4 pole kábelt, amivel sokkal szebben zenél ..(occ silver kábellel) ..azért is tudom, mert majdnem vettem egy PM3-at , de ,,nekem,, kicsit mély hiányos volt, lehetkifacsart jazz ízlésem van ..
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #33585 üzenetére
ps. közben lejárt a mod. idő.. még annyit ,hogy (és itt most hagyjuk a FiiO Q5 egyéni képességeit..) ameddig megvolt a Q5 párszor próbálgattam a line in-en úgy , hogy a V30 vs.AK KANN -al , bár az AK fölénye nagy volt ,de...
azért nem vallott szégyent a V30 auxon , ahhoz képest hogy ,,csak,, egy telefonról beszélünk , és nem pedig egy 360 ezres DAP-ról.. (a KANN önmagában vs. V30 a Q5-el az megint más kérdés..)
-
stemplar07
őstag
sheratan
azt nem mondtam ,hogy világmegváltó hangja volt a G6-nak ,de az Axon kivételével (bár az erősítő része jóval gyengébb) ..de mindenesnek sokkal jobb aki néha más eszköz nélkül akar zenét is hallgatni..vs kb 30-féle egyéb telefon..V10-em volt 2 is , V20 is, alapvetően eddig a V10 mellett V30 hangja tetszik a legjobban (ami ua. hangban mint a G7)
Nem mellesleg egy telefon sincs (tudomásom szerint..sorry ha mégis..) ami ,,kapcsolható,, outtal rendelkezik , úgy mint Aux,normal,HighGain .. és korlátai ellenére,, DSD/MQA képes bit2bit pl az UAPP-al .. -
stemplar07
őstag
válasz
gianni85 #33565 üzenetére
nem akarnék vitát generálni újfent ....de ha valaki nem akar asztali dacampdap..csodát ,hanem egy hordozható verziót ami telefon is az LG V30 most 100 körül üti veri a az összes Samu/HTC/Hüvej,Ájfonx.... akármi mobilt hangban és felér kb egy 40-50-ezres küső dac/amp-al , olyannyira, hogy én napi szinten használom pl. auxon autóban/irodában egy könnyebb fejessel .. DSD-DoP MQA elég sokat tud mindamellett ,hogy egy P-Oled kijelzőjű kva jó üzemidejű még mindig gyors mobil, szép külsővel ... egy UAPP nem árt hozzá
a playmarketből..
-
stemplar07
őstag
igen hasonlókat írtak a KANN-nál is , letöltöttem Fat32 progit is, de nem működött rendesen, maradt az Exfat, lekopogom, jó ideje használom , mindkét 400-ast, az egyik micro a másik adapterrel SD-ben van benne, még lekopogom ..nem kiabált ..ebben változtattak sok mindent a 300/320 óta, hisz ez tudja a natív DSD-t (nem,,csak,, a pcm konverziót ) de persze a Tidal offline-t/MQA-t már nem tették bele
van hozzá 3xx series erősítőd is a 320-hoz ? vagy fülesekkel használod ?
[link] -
stemplar07
őstag
Jelen pillanatban nem nagyon találsz az ebay-on sem jobb ajánlatokat, a 380-nagyon jó vétel lenne , ha nem kell Tidal offline (mert miért is kellene
) de akár 380/320/300 és akkor még kereshetsz hozzá később egy 300 series AMP-ot ( kb 200 ból megvan)amivel aztán kb 10 évre megoldódik a DAC/AMP/DAP kérdés is akár a nehezen hajtható fejesekhez is ..ez még egy kicsivel erősebb is mint ami a KANN-ban ,,lakik,,
ps.javaslom, a 380/320/300 HeadFi fórumon is nézz körül, lehet hogy ezeknél is megoldották utólag a 400GB sd kérdést, ahogy a KANN-nál is az utolsó firmware után lehetett 256 GB-nál nagyobbat beletenni akár 2dbot is kezel egyszerre..(nem kicsit lennék irigy a 380-rakomolyan elgondolkodtam rajta én is )
-
stemplar07
őstag
válasz
fericske #33493 üzenetére
akkor ne kommunikálj velem, ne idegesítsd feleslegesen magadat, nem venném a lelkemre .. vagy esetleg fogadd el ,hogy van/ lehet más vélemény is a Tieden kívül ..
egyszerű.. amúgy hallgattam már Questyle QP2R és 1R-t is ..és még sok mást is mielőtt megvettem a KANN-t .. -
stemplar07
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #33488 üzenetére
[link]
Tessék itt van az ezüst ,az aranyhoz képest leárazva 152+(150 zł (11.000ft) szállítás) garival nem nagyon találsz újat ennyiért, bár a balanced out + 4Vrms erősítő miatt én a QP2R -t venném , és azzal nem csak iem válik lehetővé ..
de találsz itt Astell&Kern AK300 Ex Demo -t [link] ugyancsak jó áron ..
A dolgok esztétikáját illetően a KANN az a negatív példa a ,,szépség és szörnyeteg,, kategória..de pont nem érdekel, mert ami bele lett téve az egy külső komoly erősítő/egy akubank/2kártyahely/2usb stb..feledteti a bumfordi féltégla külsőt... -
stemplar07
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #33486 üzenetére
QP1R ? most hallgatni akarod vagy nézegetni ?
Olvasd el (bár fenntartásokkal...) az Amazonos (igazolt vásárlók) véleményét a DX150/200-ról sajna ua.nagyon jó hardver de ..a droid szoftver az bajos..
-
stemplar07
őstag
,,Értem én ,hogy non-stop,de miért van mindig nyitva,,
Nem tudományos értekezést vártam , bár akaratlanul össze ugrasztottam a ,,tudós klub ,, rendes tagjait,,..A matematikában nincsenek kivételek, legfeljebb egy-egy tétel érvényességének vannak feltételei. Ha ezek nem teljesülnek, akkor nem alkalmazhatjuk a tételt, noha előfordulhat, hogy az adott esetben mégis igaz...,,
De! Minden (szinte kivétel nélkül ..)akár a stabil fejhallgató erősítőt tesztelő oldalon, ahol mérések is jelen vannak, a kimeneti impedancia ,,kevesebb jobb ,, táblázatot látok...és ez a hangzást,minőséget is igazolja a legtöbb esetben .. ((szerintük))
-
stemplar07
őstag
válasz
gianni85 #33464 üzenetére
idézet : ,,...
TulkuA kimeneti impedanciának semmi köze a hangminőséghez...illetve az illesztésnél van jelentősége...AK100 1. gen kimeneti impedanciája 20 ohm (!) volt.
Egyébként azért favorizálják dap-oknál az alacsony kimeneti imedanciát, mert hajthatóság és armatúrák miatt szerintük jobbnak ítélik...na már most ha te fejessel hallgatod, akkor épp a magasabb kimeneti impedancia lehet előnyösebb...asztali erőlködőknél van hogy lehet állítani épp emiatt a kimeneti imedancián....,,amit én részben értek is ...hiszen a KANN-nál négy fokozatban lehet állítani a line outot ha erősítőre kötöm ..de fejesnél én is az olvastam , hogy minél kisebb a kimeneti imp. annál kedvezőbb ..( ez onnan jött elő hogy a FiiO Q5 /X7ii, 2 ohm vs. KANN 0,65 ohm..)
-
-
stemplar07
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #33438 üzenetére
[link]
Itt is érdemes körül nézni , mp3store.pl , nagyon sok cucc van náluk, igaz a honlap pl, de googli jó barát, levélben válaszolnak, korrektek , angolul leveleznek , van raktáron Questyle QP2R -is ami épp akciós is, pl: Questyle QP1R 152-ben van + szállítás . de iBasso , A&K is ..szállítanak Hu-ra akár paypallal is és persze csak szállítási kltsg van EU... -
stemplar07
őstag
válasz
Shyciii #33414 üzenetére
,,..egy jó minőségű 16 (24)bit flc- néha többet ér...,, én ezt írtam ami nem zárja ki ,hogy van olyan ami jobb , példának okáért van pár hallhatóan jó DSD-m is pl. Weather Report - Black Market - 1976 (24-88) , de ennél is jobban szól a az Audio Fidelity által kiadott SACD verziója , vagy pl. a Pink Floyd néhány SACD lemeze , de a nagy többségénél denevér legyen a talpán aki meg tudja különböztetni .. Van SACD lemezem ,és egy régi Yamaha egy SACD lejátszóm , de már rég hallgattam, házimozi Yamaha MusicCast RX-V781 fejhallgató DAC/AMP -ja rosszabb mint az Astell&Kern DACAMP-ja
, az nem arra való , DTS:X/Atmosban más a helyzet,
(hiába tud Tidalt és audió szerver is ..DSD 2.8MHz / 5.6MHz, FLAC / WAV / AIFF 192kHz / 24bit, Apple Lossless 96kHz / 24-bit playback , mindezeket tudja a 781 is , de mégis , fejhallgatóval/line outon jobb az A&K-val) -
stemplar07
őstag
Tulku,, én nem favorizáltam, csak mivel van belőle kipróbálható, és voltak akik ,,nézelődtek,, azoknak javasoltam, hogy próbálják már ki
az nem kerül semmibe ..és legalább tudnánk, mi a helyzet ..(pontosan azért mert számomra is nehezen hihető a 77mW /300 ohm ..) de egyszer elballagok a HD650-el és kipróbálom..
-
stemplar07
őstag
válasz
Shyciii #33335 üzenetére
A FiiO m9-et csak a balanced miatt azért megpróbáltam volna azzal még nem vesztettél volna semmit .. ...azon egyébként közel ≥77mW(300Ω / THD+N<1%,balanced turbo on) tud (vs. (2x15mW)30mW ARM20). De mint ahogy ,,tudós klub,, rendes tagjai megfogalmazták, ez nem minden :-) (szerintem pedig ez egy viszony szám ..na mind1)
Ennyiért teljesen jó vétel , szerintem az A&K Norma 15 sem erősebb alapban,(max balancedben) de itt a részletekben rejlik a hang, gyorsaság xmos proci stb.. Ha teljes méretű 250-600 ohm fejest akarsz akkor még mindig az AK 300 series AMP +300/320/380 ami tud erőt is illetve a KANN ..
Az aksija jó az AR-nek ? mert ezt az egyet kritizálták tesztekben .. -
stemplar07
őstag
válasz
elod22 #33323 üzenetére
évek óta használtam kocsiban pl. gy A&K XB10-et jelenleg pedig egy Earstudió ES100-at LDAC Telefon >BT >UAPP nagyon jó minőséget ad , auxon használom , tökéletes pedig csak egy Audi Bose alap hangrendszer , a RocfortFosgate-n biztos szépen szól. De nagyon sokat használom az LG V30-ról is auxon, azzal is nagyon szép, persze FLAC azért ajánlatos .
-
stemplar07
őstag
válasz
fericske #33284 üzenetére
Az A&K380 + AMP azt elhiszem ,hogy bármit meghajt
, hasonló amp mint ami a KANN-ban van ,sőt + 1 Vrms (8,1) na mindegy viszem a KANN-t meg a HD650-t meg most már egy HD630 VB-t is aztán jól kipróbáljuk a csodádat .. a hangminőségét ahogy írtam is nem vitatom, az nagyon jó ..
-
stemplar07
őstag
az XB10-et másfél évig használtam , pont akkor vettem anno amikor Te ,,kibelezted,,
nagyon kedveltem .. az ES-100 váltotta le .. de csak az USB-s lehetőség miatt ..
de azért a , ? mW ..mint ahogy egy autónál is azért egy mutató szám .. kb hasonló mint a NM és nem pedig a LE .. de ez meddő vita -
stemplar07
őstag
válasz
fericske #33274 üzenetére
azért nem sértegetni akartalak, félre értetted ..a ,,számháború,,= teljesítmény adatok , s mivel van némi tapasztalatom ,ezért gondoltam, hogy a 12 mili Watt persze megszólaltatja a 300 ohmos fejest is, de azért alapvetően megfelelő dinamikához ez kevés.. én a FiiO Q5-nél a 63 mW-ról 70 mW-ra történő AMP cserét is észre vettem , a 70 mW-ról 100-ra emelést a KANN-nál pedig (ha csak az erőt nézem és nem a minőséget ) szinte feleslegessé tette a balanced +30%-ot 300 ohmon .. az LG V30 is szól,,dogál,, és az ES100 is a HD650-el ,,
béke...
akit esetleg érdekel itt egy másik AK KANN-a ebay 199-ért [link]
-
stemplar07
őstag
válasz
#16820480 #33261 üzenetére
azért nem olyan rossz ez a ,,B,,verzió sem, nagyon sok olyan régi zenét találtam így a Tidalon amik az ismert torrent oldalakon nincsenek fent .. és a keresési funkciók is jobbak , az más kérdés ,hogy macerásabb kicsit ,,..és a frissek is később kerülnek fel torrentre és /vagy hiányosan ..
-
stemplar07
őstag
válasz
gianni85 #33251 üzenetére
az ES-100 azért nem a 650-hez volt ,hanem ATHAD900x/FiiO F9Pro hoz ,..esetleg balancedben a HD660S-hez .
A FiiO Q5 pedig nem volt rossz a HD650-hez sem (balancedben), az más kérdés,hogy ,,előre kellett menekülnöm,, a HD660S beszámolva+ cash miatt (meg azért mert igen jó) vettem a KANN-t ..
Pedig az A&KAcro1000-et már lealkudtam 200-raa lengyel sráccal (2 év garival) de nem sürgős ez az AMP dolog , mert élvezem a hordozhatóságát , ha Tidalt ,,válogatok, akkor szoktam csak PC-re dugni , amúgy inkább az MQS szerveren használom ..
ps. két dolog nem tetszik annyira a KANN-on, ez egyik a ,,sheratan ,, által is említett hangerő tekerő nagyon könnyen jár,ezen is , a másik, hogy nem csinálták meg ,, aljas módon ,,pedig anno ígérték, a Tidal MQA támogatást , de ezekkel együtt lehet élni .. -
stemplar07
őstag
válasz
Shyciii #33248 üzenetére
[link]
Egy KANN-a 250 körül hazaér, (10 nap alatt vám és egyéb nélkül ) de mégsem 360 .kb 10-20%-al szól szebben ,,csak,,mint egy FiiO Q5/X7ii, de ennek ennyi a többlet költsége ..
Tudom ,tudom ..hogy felette van jóval mint amit Te gondoltál, de én megtanultam a saját káromon , egyszer érdemes többet ,,áldozni,,sokkal többet buktam ,hogy nem azonnal ezt (vagy hasonló kategóriát )vettem meg , többet tud mint az AK300 (DSD natív stb)
Hidd el ki sem húzom belőle a HD650 -et , úgy jó ahogy van ...(persze tudom..stabil tápos erősítő stb stb) high gainben a beépített (7Vrms 100 mW/300 ohm balancedben) erőlködő nekem tökéletesen elég , lehet sok stabil fejes erőlködő elszégyelné magát ...+ a 6200-as aksi sem rossz benne (jobb mint egy vacak tápos stabil DAC/AMP) benne a két 400-as Sd kártya ,Tidal , média szerver stb, ha Tidal offline-t akarok ,akkor összedugom az LG V30-al ..( bár ritkán akarom, mert letöltöm ami kell ) És ha egyszer ,,majd,, úgy tartja kedvem, dugok eléje egy balanced csöves erősítőt amin van balanced in, merthogy ezen balanced line out is vagyon .,..aztán addig elvagyok a 600 ohmos és , planár csodák nélkül is ..(ps közben találtam még egyet 220-ért postával .. [link]
-
stemplar07
őstag
[link]
MP3store.pl
Van pár Astell&Kern demó készülék eladó ,, viszonylag,, elfogadható áron ...
A&K 300 - (150 ) , A&K 320 (220) , A&K 380 (350) (leveleztem velük más ügyben, normálisak sőt alku is lehetséges ,,lájtosan,,gari/szállítás/paypal megoldható .
és sok egyéb más ..pl: Astell&Kern ACRO L1000 (235) 330 helyett -
stemplar07
őstag
Easrstudio ES-100 :
Na megtaláltam ,,Tulku,, Fericske,, hogy pont ennél tiltják a 3,5 se/2,5 Trrs fordítókat , mert tönkre teheti az erősítő részt , mondtam én ,hogy olvastam valahol . (persze lehet ,hogy ,,csak,, az ES-100 érzékeny erre ..)Viszont az nekem is újdonság volt ,hogy (bár az LDAC elég jó átvitelnek számít) nem csak PC-ről műxik az USB, hanem közvetlenül androidról (OTG) is mint USB DAC és az UAPP látja is , szépen szól .
A fogyasztása sem vészes 2-300 mA . -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #33186 üzenetére
,,Ugyanakkor tegnap jelentették be : [link]
,,...TIDAL MQA support goes Mobile for Android Users...,, -
stemplar07
őstag
válasz
korpicschess #33184 üzenetére
akkor mázlim van, vagy már egy újabb (driver)széria a KANN ,lehet ideges lettem volna (most nézem csak: de hogy USB 2-n sem ment ? ezt nem is értem..), bár nekem még van usb2-m a PC-ne de a laptopon már csak USB3 .. A V30 ról és a Huawei Tábláról szépen működik az UTG , sőt a Tidal is . Az MQA-t viszont nem csinálják már meg erre , sima 24bit Flac-nak látja online és a belső tárból játszott MQA albumokat is ..(ettől nem megyek a falnak..) Viszont az erősítő része igencsak jó (vs FiioQ5) egy line in nem ártott volna rá ,,játszani,, ..
-
stemplar07
őstag
válasz
korpicschess #33182 üzenetére
Ok értem, és megpróbáltad másik PC-n/másik Winfossal is ? , mert szerintem a JR már bőven az USB3 korszakban készült ...
-
stemplar07
őstag
válasz
korpicschess #33160 üzenetére
A&K ,,USB3/USB-C-vel nem tudod használni , mint DAC-ot, de USB3/USB microval igen , de mi ezzel a baj? ..ezt nem értem .. Plug&Play rádugom a Win 10-re és megy a DSD ... A KANN-on van USB-C is ami a gyors töltés /USB3 gyors fájl másolás/átvitel miatt tettek rá ..
-
stemplar07
őstag
Shanling...,,azmiaz,, ..,, egy lezuhant kínai űrállomás ?
A viccet félre az AKM DAC-os FiiO-k nem egyáltalán mondhatóak ,,hideg hangzásúnak,, a Sabre dac az igen ..
(ezzel nem mondom azt ,hogy minden másban jobbak mint néhány ,,sebaj,sabaj,, stb.stb..) -
stemplar07
őstag
válasz
Exodius #33144 üzenetére
Az A&K KANN ,nem jó példa, mert az még relaltive ,,olcsó,, ahhoz amit nyújt az itthoni 360-ezres árához, ugyanis abban , egy AK300+AK380 AMP(kb) van egybe építve + egy 6200 mAH aksi ami 15 órát tud.. Ez KB egyenlő pl: egy jó telefon+egy FiiO Q5/Oppo HA2/Mojo stb-stb.. árával . (egy AK380+AmP az kb 7-800 ezer..na az a drága )
A HiFi-ben +10% hangminőség javulás +50-100% árnövekedést jelent , ez mindig is így volt .
Alapból aki nem ,,vájtfülü,, még mindig azt mondom, hogy (ha nem kell asztali DAC/AMP) akkor egy LG V30 (vagy LG G7) a sabre DAC/AMP-jával, egy könnyebb fejes/fülessel kiváló vétel a mostani 110 ezres árával , ha kell az asztali DAC/AMP is akkor pl egy Earstudio ES-100 /DragonFy Red stb .Ha lejátszó is kell a telefon mellé akkor pedig mindenki megtalálja a pénztárcájához FiiO/Cowon , de az AK Jriver is kidobta a mainstream C10-et az idén ,viszik is ..
-
stemplar07
őstag
válasz
onkelz #33145 üzenetére
ha beleolvastál volna a fejhallgató topicba,, egész Decemberben 40 volt az ediginél, és még a múlt héten még az Alza-nal is.. nem világmegváltó fejes, de ennyiért must wanted kategória (75-ért már so-so) az MSR7-nél jobb .. majd Január végén-Februárban szerintem megint annyi lesz ..
-
stemplar07
őstag
válasz
fericske #33132 üzenetére
,,a mondat helyesen : érdemes, a hangzás/részletek jobbak, az erősítés a duplája ,,
4 eszköznél van/volt tapasztalatom, a Balanced/unbalanced-ben FiiO Q5/A&K XB10/A&K KANN/ES-100 , aztán, hogy a Sony-n milyen nem tudhatom, ki kell próbálni , az hogy Te ezt nem így tapasztaltad más eszközökön, ...passz(OFF)az ,hogy nem mehet tönkre az erősítő rész ? 3,5>balancedre én ezt olvastam, de minden esetre nem javasolják ..nem próbálnám meg ..Te mered javasolni ? (/OFF)
-
stemplar07
őstag
válasz
onkelz #33130 üzenetére
[link]
Egy kis olvasni való, a megértéshez
(( 4.4 Balancedbemenetkimenet)
Mind emellett van értelme (hangzás/részletek/erősítés mértéke általában duplája), és az ,hogy a Sony-n 4,4-es az megoldható 2,5/XLR csatlakozású fejhallgató kábelekkel (fordító is létezik) a 3,5 unbalancedről nem lehet (és tönkre is teheti az erősítődet) 2,5/4,4-re fordító ..
Vagy veszel egy egy olyan fejest a Sony ZX300-hez ami cserélhető kábellel 4,4 pl. Sony MDR-1AM2 csatlakozik balancedben , vagy egy olyan fejest amihez lehet ilyen kábelt illeszteni . A Sony MDR-1AM2-t pl ajánlom is (főleg ha akciós még 40.ért volt 75 helyett) de én az A&K KANN-on aminek 2,5mm-es balanced out-ja van ahhoz egy ilyen 4,4>2,5 fordító kábelt vettem ami megoldja ezt : [link]De itt azért vannak nálam hozzáértőbbek is
-
stemplar07
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest