-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
válasz ponti_ak #11261 üzenetére
de amúgy nem vágom, tudtad hogy nem küldi nem?
akkor mondjuk geci volt, ha nem irta meg. amúgy meg neked van jó fülesed, nem értem minek neked "valami más". NC-set valszeg azért nem küldte mert azt nem akarta, szétbaszta, vagy már meg sincs. ha meglett volna, tuti rákérdezett volna hogy kell-e egy kicsit magasabb ár mellett.amúgy grat persze.
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #11265 üzenetére
This is a Sony refurbished unit, meaning its been returned to Sony as no fault found user error, under a money back guarantee, ex-display etc. It is in excellent condition and comes with its original box with accessories
vagy csak minősítsd le a csókát.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #11175 üzenetére
ebben nem tudom, mi a lustaság, meg az automata, hiszen az mp3tagnek pont az az értelme, hogy leszedje neked a tageket, akár freedb-ről akár discogsról, akárhonna. de képre nem tud keresni. amúgy is meg kell nézned a találatokat, mert van, amikor kóklerséget dob fel, vagy az adott album több változatát, képeknél meg aztán végképp van jópár találat, ki kell választani egy jót. szóval arra nemigen tudok módszert, hogy behánysz mindent egy programba, és reggelre kész. mondjuk én szeretek bíbelődni a gyűjteményemmel, ha már nem CD-n vagy bakeliten vannak, legalább így tudom buzerálni.
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #11164 üzenetére
figyu, a sony X-ben NINCS bluetooth, és VAN folder browse (elég felkészületlen vagy ahhoz képest, hogy már meg is rendelted ), de eleve már az iPodos korszakomban elkezdtem tagelni, másrészt lejátszás közben vagy az album artot mutatja, vagy a nagy semmit, utóbbi roppant előnyös a kiváló OLED-en. Nálam amúgy nem a tárhely határozza meg, hogy milyen gyakran nyúlok a lejátszóhoz, hanem az, hogy mikor kerül hozzám valami új hanganyag.
n810-et meg odaadtam valami masinisztának, majd menj csak ki az állomásra érte, biztos nála lesszessz.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #11159 üzenetére
ennek többszöröse van hátra Album Art downloaderrel meg mp3taggel jól lehet haladni, de maga az érzés, hogy még csinálj meg 40 GB-ot... A másolás sebesség meg olyan 2500 környéke, láttam már felugrani 4500-ig is, de sok file másolásakor ennyire áll be. fordított irányban (a lejátszóról olvasva) 3400 körül tud. Az N810 meg tök hangos, és egész jól szól, tehát netrádiózni vállalható, de ez ugye nem is ide tartozik
-
adnoctum18
senior tag
válasz ponti_ak #11150 üzenetére
Na ezt vidd el a patikába, szerintem ingyen megcsinálják.
Mondd, hogy most jöttél egyenesen a 'nyócból' és kicsit zátonyra futottak a békés diplomáciai tárgyalások a fukszos-bicskás-pisztolyos szellemóriásokkal.
Egy próbát mindenképp megér, aztán írd be mi volt.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #11117 üzenetére
Úgy értettem, ahogy mondtam: a Fuze valamennyire PMP is akar lenni, de annak még a jóval nagyobb kijelzővel rendelkező View is gyenge.
Sony X:
a karcálló műanyagot az enyémből kispórolta a gyártó, csak sima műanyagot kaptam,
ami már meg is karcolódott - skandallum![ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz ponti_ak #11062 üzenetére
Ha valaki tud ennél olcsóbbat, szóljon..
-
renato
aktív tag
válasz ponti_ak #11014 üzenetére
miről beszélek, arról, hogy a képeken elég szarnak nézett ki a kis sony felbontása. (de már megnéztem és látom, hogy 2" 320*240) ezt írtam nem? aztán felhoztam hogy általában egy mai átlagtelefon sokkal jobb képnézegetésre, mert jobb a felbontása nagyobb a kijelzője, fotózni is lehet velük, sőt, van már egy csomó "olcsó" touch készülék is, nagy kijelzővel ami már megint más szint.
mellesleg egy telefonnal akár fotózhatsz is, mindenféle másolgatás nélkül tudod rajta élvezni akár azokat a képeket is.
a 320*240-es felbontás meg olyan jó kábé képnézegetésre, mint videót nézni. saját tapasztalat... én a cowon d2-essel nyomtam ami 2,5 colos, ez meg csak 2-es. tehát a kicsinél is kisebb.
nem tudom milyen telefonod van, de a lényeg, hogy egy középszerűvel nagyobb élmény a képnézegetés, mint majdnem csak ez miatt a sonyt választani.
de nekem hótmindegy. részemről téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
DKristof
csendes tag
válasz ponti_ak #10992 üzenetére
"de.. ööö.. próbáltad már egy hozzá illő, komolyabb fejhallgatóval? "
Kétszer kiséreltem meg egy jobb fülest beszerezni hozzá, de a következőkkel szembesültem:
1.) A nem fülbedugós fejhallgatókat nem tudta rendesen meghajtani, dinamikátlan lett. (A Saturnban próbálkoztam).
2.) A fülbedugható fülhallgatókat nem lehet a boltban kipróbálni.
Egyszer vettem tízezer forintért egy Sennheiser CX-150-et, amit három napon belül visszavittem az E-Digitalba, mert számomra alkalmatlan volt zenehallgatásra.
Egyszer vettem valami Sony-t 4000 Ft-ért, amit aztán odaadtam az öcsémnek.
Azóta használom ezt a Philips-et, és még ez a legjobb.
Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy a picit drágább füleseken elsősorban a basszusra és a magasra mennek rá, nekem meg pont a középtartomány a legfontosabb, anélkül a zene számomra nem zene. Hallgatok sokmindent, jazzt, rockot, klasszikusat, elektronikusat kevésbé. Ha van tippetek fülesre, szívesen kipróbálnám. -
volvoguy
addikt
válasz ponti_ak #10990 üzenetére
Hát ilyet szántam hozzá...bár picit drága: [link]
Csak persze nem ennyiért, hanem 13k
Azt hogy a Fuze v1 vagy v2 hogy lehet így látatlanba kiszúrni? Vagy-vagy? Lutri?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
riam
tag
válasz ponti_ak #10935 üzenetére
Szerintem az E sorozat egy elég új széria
A sony oldalán ezt írják a file kezeléséről:
"A nyílt formátum azt jelenti, hogy bárhol is tárolja zeneszámait, bármilyen formátumban legyenek is (WMA, MP3 és AAC (csak nem DRM)), a Windows Media™ Player 11, iTunes® vagy a Windows intéző felületéről áthúzhatja az egész könyvtárat Walkman® készülékére. Csak egy cinch!"
De itt van részletesen az egész leírása [link]
Még azzal a Clear Audio tech. is rendelkezik, ami az x seriában van
Formátum-támogatásban valóban alul marad, (de az X1050 is)[ Szerkesztve ]
-
renato
aktív tag
válasz ponti_ak #10873 üzenetére
Oks. jogos megint "nehéz" a neved nah Én meg hülye vagyok.
Apple ellenesség meglehet megvan, de azért valljuk be ezerrel, hogy nem véletlen, és érvek nélkül ostorozom. Az erényeit elismerem.A többin csiszolok remélem.
más: Annyira elkésett a cowon és az összes többi PMP, hogy olvasva a PH-s tesztet, nekem is nagyon megtetszett ez a HTC Desire... Ezen minden jobb lenne, mint egy cowon j3-ason, kivéve a hang-minőséget. Erősen elgondolkoztat a dolog, pláne, hogy "netbuzi" vagyok, mint sokan mások... Viszont ha megveszem, akkor elég gáz lenne, ha buszon netezgetnék, és akkor két ilyen képernyős kütyüt kéne kezelnem...
Tudom árkülönbözet meg megint variálok, de ez van, mindig azt a nőt kéred fel táncolni, aki abban a pillanatban legjobban tetszik nem? -
renato
aktív tag
válasz ponti_ak #10866 üzenetére
nem akarok belédkötni, de te elolvasod amit írtam? mármint azt ugye, amire reagálsz.
"viszont ma tapasztaltam és néztem is, hogy az iphone nem érzékeny az ujjlenyomatokra."
tehát touch-os készülékek közt is van olyan, ami nem lesz zsíros hiába érek hozzá.megjegyzem szerintem minden az összes HTP is ilyen, meg a komolyabb netezős kézikütyük. a cowon is remélem újított egy ilyet.
-
renato
aktív tag
válasz ponti_ak #10856 üzenetére
S9-nél szerintem még szarabb szerintem az a 2 gomb két oldalt (melyek ráadásul tök ugyanolyanok ugyanakkora távolságban...), itt a j3nál van 3 gomb egy csoportban és 2 gomb amarrébb.
nah de részletkérdés.viszont ma tapasztaltam és néztem is, hogy az iphone nem érzékeny az ujjlenyomatokra. nah ez azért kurva előnyös, az s9 meg zsírosodik mint a szar ugye a leírtak alapján.
szóval remélem ebben is javul majd a készülék...amúgy bevallaom egyre inkább jó lenne ha lehetne netezni egy ilyen kütyüvel, feelinges lenne, ha meghallgatnék egy új albumot és akárhol, akármikor írhatnék kritikát rym-ra, lepontozhatnám etc... remélem a PMP-k is erősen elindulnak a 3G irányába. mert nem akarok lemondani a minőségi zenehallgatásról, videóról sem, csak azért mert netezős kütyüt akarok...
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #10859 üzenetére
igen, úgy kellett volna fogalmaznom, hogy a régiót át kell állítani EU-ról bármi másra, annak meg ez a módja. mondjuk én erre magamtól rájöttem, miközben elborzadva néztem, hogy fórumokon már mindenfelé flashelnek az ökrök, hogy átállítsák a régiót.
jaja, Txx, ott nincs glossy (még), nem figyeltem!
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #10788 üzenetére
egyáltalán nem gyász az akcentus, pont az a lényeg, hogy semmi magyar akcentusa nincs, úgy beszél, de még úgy is hangsúlyoz, mint mondjuk a trustedreviews videotesztjeiben szokott a csóka. ha nem látom, hogy magyar e-maileket néz az X-en, akkor ki sem szúrom a turpisságot, utána már észre lehet venni valamit halványan, de tök jól nyomja, élvezettel hallgattam.
reppet meg nem linkelek, egyébként is a '90-es évekből szoktam szemelgetni, már amikor...
ez történetesen 1996-ból volt, itt eléred, ha köll, de nem lesz itt semmiféle reppblog, ne is próbálj bomlasztani!RockBox:
megtaláltam azt a beállítást, amit régóta hiányolok a Sansák gyári fw-éből, és ez a true autoplay. Ugyanis egy Sansa csak akkor indítja/folytatja a lejátszást automatikusan a bekapcsolás után, ha előzőleg lejátszás közben kapcsolta ki az ember. Nálam ez nemigen volt adott eddig, pláne, hogy a Fuze azt a nyomoronc X5 féle bekapcsoló csúszkát kapta, amit sosem szerettem, így én mindig csak nyomtam egy pause-t, ha már nem akartam zenét hallgatni, a lejátszó meg pár perc múlva magától kikapcsolt. Ha ezt követően bekapcsoltam, akkor megint el kellett indítani a lejátszást, magától nem indult el. RB-n viszont settings/general settings/system/start screen/resume playback, és máris minden egyes bekapcsolást követően indul a lejátszás, attól függetlenül, hogy miként kapcsolta ki az ember előzőleg. Jól el van dugva, de tök örülök, hogy végre ráleltem. Bekapcsolást követően 3 mp-en belül szól a zene. Ja, mindez a sima Clipen, ami jóval lassabban bootolt, mint a Clip plus, úgy tűnik, hogy a RB ezen is segített (a gyári fw-el szerintem 2x ennyi idő alatt bootolt be, és akkor még el is kellett indítani a lejátszást).[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
gelbelex
őstag
válasz ponti_ak #10650 üzenetére
(de rég jártam erre... )
Ponti, elcserélted már a Fuze-okat (asszonnyal)?
Jó az a RB. Pl. ha már van egy gyors görgetőkerék, jók az apróbetűs skinek, informatívabb a kijelző.Bwoay: A Fuze-on a RB üzemidejét szidták valahol.. Mit tapasztaltál a gyárihoz képest?
Én sajnos mostanában nem hallgatom annyit a lejátszót (amennyit megérdemelne), hogy képem legyen... -
Dottore
addikt
válasz ponti_ak #10685 üzenetére
Segíts nekem Rockbox ügyben légyszíves ha tudsz.
Ott tartok, hogy rockbox-sansaclipplus.zip letöltve ebben egy .rockbox\ mappa ami kicsomagolva. A bootloader-clipplus.sansa, mkamsboot.exe fájlok szintén.
Amit ezen az oldalon ír az nekem nagyon nem logikus.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #10582 üzenetére
nem is az a koncepció, hogy nem kell mindig minden egyszerre, hanem az, hogy nem kell mindenkinek minden. viszont ha mégis, akkor egy eszköz különféle variációival le lehet fedni az igényt. mobiltelefonban van ilyen, bár nem tudom, hogy piacra került-e már.
-
renato
aktív tag
válasz ponti_ak #10569 üzenetére
van tudtommal háttérvilágtotit is (valamelyik sonynál próbálták talán)
meg ha belegondolok, ledekkel körberakják a cuccot valami f*sza megoldással és kész. nem nagy kunszt.unom, hogy akármit fogok a kezemben ami ilyen kütyü, fényes nappal a szabadban, napsütésben közel használhatatlan. egyébként tőlem lehet drágább, max nem veszem meg. de tuti lenne rá épp elég vevő, valamint egy 2 centis e kijelző nem olyan drága szerintem mint egy pl egy ebbok kijelző méretében.
igazából ez a jövő. jönnek majd a gyors "válaszidejű" színes e-kijelzők meg etc.
a szmájlitengetr nem direkt van, vagyis igen is, meg nem is. mirandán meg ilyeneken ki van lőve minden szmájlis baromság, aztán hozzászoktam, hogy nem jelennek meg.
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #10569 üzenetére
az e-ink mitől drága, pláne akkora méretben, ami egy DAP kijelzőhöz kell?
mert az e-ink kijelzős Motorola F3 ára kb 3 rugó. Igaz, azon csak ilyen 8 szegmenses kijelző van, nem pontmátrix, de a technológia ugyanaz. Egyébként az e-ink legnagyobb előnye az, hogy csak képfrissítéskor fogyaszt, statikus információ kijelzésekor nem. Namost egy DAP-nél scrolloz a cím, az album, meg mennek a számlálók... ez semmiképpen nem statikus. Magyarán mi értelme lenne ilyen jellegű displayt rakni egy lejátszóba? Meglehet, hogy ilyen körülmények között ugyanannyit, vagy még többet fogyasztana, mint egy monochrome LCD, aminél viszont nincs olcsóbb.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #10534 üzenetére
azért engem annyira nem hangolt le, az a minimum, hogy ennyiért jobban szól, mert a többi csak füst meg láng (vagy mi). ja, lemértem, hány mp alatt bootol a Clip plus: kb 3.5 azért ez már régóta hiányzott nekem, az iFP óta csak lassultak a lejátszóim.
-
riam
tag
válasz ponti_ak #10514 üzenetére
"X-(wo)men" - ez nagyon tetszik!
természetesen nem titok, már akartam is írni róla.
Tegnap tesztelgettem az esetleges "fehérzajjal" kapcsolatban, de csak arra jutottam, hogy valószínüleg nagyobb csendre lenne szükség a szobában, hogy észrevehessem.
Annyit azért biztosan tudok, hogy az I7-nél max hangerőnél,(leállított zenével) bármilyen effekt ráadása után határozottan hallható sistergés hallatszott. Az X1050-nél nem tapasztaltam ilyet, illetve talán a zajszűrő bekapcsolása után hallottam egy minimális "suhogást"
Zenelejátszás közben néha én is zajosnak hallottam, de meghallgatva ugyanaz a felvétel számítógépen, fejhallgatóval - is zajos volt. Talán azt tudnám mondani, hogy ha eleve zajos a felvétel, a sony-n jobban észrevehető. -
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #10496 üzenetére
de az a porszívó minden, csak nem halk. ráadásul szerintem idővel hangosabb is lett. vannak ilyen Electrolux lopakodók, meg SamKungnak is vannak halkabb típusai, de az enyém szerintem nem annyira tartozik közéjük. Az Atrionál meg kifelejtettem, hogy a Shure szicsaok miatt zár olyan jól, az meg megint kitől van...
bejgli:
a Clip megjelenése óta szerintem a HSZ-ek 30%-át szenteltük neki, ebbe nyilván a Clip plus is beletartozik, nyugodtan keress rá, lesz olvasnivalód bőven. A fejhallgató tényleg jól néz ki, de arról nem vagyok meggyőződve, hogy az árkategóriájában ez a best buy. Ha meg egy annyira apró mobil eszközről beszélünk, mint a Clip plus, akkor... igazság szerint nagyobb a fejhallgató dugója, mint a lejátszó Egy füldugót mindenképpen szerencsésebbnek találnék, mármint mobil használatra, ha pedig az árkategória tartható, akkor van is választék vállalható "agybadugósok" közül.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz ponti_ak #10447 üzenetére
ez a 800 Ft-os kézbesítés él még? mert legutóbb mintha már valami 1500-at láttam volna... igen, mikor egyik cimborám akart clip plüt, és neki már eleve a lejátszó ára is magasabb volt. persze így is megérte neki. (övé lett az FS1 amúgy)
egyébként nekem kapásból az jutott eszembe, hogy az ügyfélszolgálat mondja jól, és az oldalon szerepel hibásan, hogy még kapható.
-
adnoctum18
senior tag
válasz ponti_ak #10310 üzenetére
Oda legalább le, ha már U3-mat nem vettünk.
Vajon két nap alatt elkapkodták az összeset vagy a magasságos dajcs Cowon lekapta őket, mondván ez így túl occsó ennyiért?
Van viszont faja kis G3, azoknak, akik szeretnek licitálni.
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
Peat;)
veterán
válasz ponti_ak #10237 üzenetére
De s9-re is igazak szerintem. Ritka az olyan ember mint én, hogy egérmozi kell neki! (és még ritkább aki folyamatosan használja is héven nagyon rákaptam, pl big bang theorynál nem a képernyőméret a lényeg... )
Nekem azért volt jó így, mert okostelefonon törtem a fejem, de az ugye jóval drágább, alacsonyabb minőség zenében, gyakran videoban is és nem is használnám ki igazán a többi (mostani szimpla telefonomhoz képest többlet) funkcióikat.
S9-en zenére nagy ez a kijelző, csak az akksit fogyasztja amoledként is. A kezelése megoldható zsebből s9-nek de azért nem olyan könnyen mint egy nem tapicskolós készüléknek. Magyarul csak zenére én biztos mást vennék, jó kis fülessel. Szerencsére a topikban is így mennek az ajánlások.
[ Szerkesztve ]
-
Haby
tag
válasz ponti_ak #10213 üzenetére
Szia, milyenek a beépített akkuk sokáig bírják ha igen akkor az, ha nem akkor cserélhető, az üzemidő jó lenne ha 5-6 órát bírna folyamatos lejátszással.
Tárhely 4Gb már elég lenne.
Egyszerű kezelés, a kijelző mérete nem annyira fontos film, kép nézegetésre nem nagyon használnám.
Ha tudna külső bemenetről felvenni az jó lenne, de nem elsődleges.
Méret nem számít, szín valami egyszerű letisztult (fekete, szürke, kék, stb.)
Köszi. -
ZsHUki
csendes tag
válasz ponti_ak #10175 üzenetére
Pontiak csak az Mp4et vettem meg.Haverom is rendel és mikor mutattam neki a Ramos cucokat akkor láttam meg, és amint írtam megtetszett, ezért kérdeztem.De semmi gond akkor hagyom a dolgot Hiszek neked
asadasad22em értem ezt az állandó lehurrogást ha valaki kínai cuccot akar venni.Kicsit túlnőttünk már ezen a koron.Igaz én csak az Mp4ek terén tudakozódtam de itt a forumon is vannak olyanok akik hosszabb ideje használnak kínai termékeket és semmi gondjuk vele, amerikai oldalakon pedig rengetegen dicsérik őket és igen sok ember elég hosszú távú tapasztalatok alapján beszél.Bocs az offért
-
ZsHUki
csendes tag
válasz ponti_ak #10171 üzenetére
Igen ez az Igazából pusztán csak érdeklődöm.Most vettem egy Ramos Mp4et és valószínű rajtam keresztül vesz haverom is, és csak megláttam ezt a kis mp3at.Méretbe, egyszerűségbe,külsőre is teszik, az ára is pont jó (kb 7500-8000Huf) gondoltam ha van róla jó vélemény hozzá csapom a küldeményhezDe akkor ezek szerint nem biztos h jó ötlet lenne
Amúgy itt néztem
http://www.houseofdap.com/ramos-v7-2gb-silver.html
köszi a választ
-
ksdrc
csendes tag
válasz ponti_ak #10141 üzenetére
Gratula a Clipuszhoz! Engem karácsonyra leptek meg vele. Tényleg szépen szól. iAudio G3-hoz és U3-hoz tudom hasonlítani, viszont utóbbiakban ugye bekapcsolható több féle hangzásjavító, ami a Clip-ben nincs. Aki nem használja ezeket annak simán jó alternatíva, viszont én használom, szóval nekem hiányzik belőle. Figyelembevéve az árát én ezt nem fogom fel hiányosságnak, de amit a magyar fordítással alakított a SanDisk az egy elég nagy szégyenfolt. PRESS AND HOLD = SAJTÓ ÉS RAGASZKODIK ? Köszönjük SanDisk. Hozzáteszem hogy én szeretem a SanDisk termékeit és az Apple-t azért annyira nem, de ezért az Apple-nél szerintem kivégeznének.
Ja! Megjött az első firmware frissítés hozzá. Mostmár le kell tagadnom hogy Európában élek, ha normális hangerőn akarok hallgatni egy halkabbra sikeredett podcastot. (mondjuk erről pont nem a sandisk tehet, sőt, legalább megengedik hogy kijátszható legyen ez a marhaság). És mostmár lehet hangerőt állítani akkor is, ha épp a menüben császkál az ember fia. Az EQ semmit sem ér. Bárhol hozzányúlok, az egész hangzás azonnal maximálisan szar lesz. Ezzel annak sem érdemes kísérletezni, aki egyébként szokott. (én nem sűrűn) Vannak hiányosságai, de legalább stabil, szép hangja van és relativ nem is draga.
Uff[ Szerkesztve ]
-
ponti_ak
addikt
válasz ponti_ak #10133 üzenetére
Szerintem a Pixmania olvassa a Ph!-t, mert tegnap megjött a Clip+ 8GB..
Röviden: jó
Bővebben: igen jó.
Adatmásolásban nem valami bajnok (4MB/sec-cel írtam rá az X5-ről egy 1600-as Dell D600-on 1,5 giga rammal), de egyébként fain.
Kb fél perc alatt felfrissült az agya (ID3-tag adatbázis) a 8gigás sokk után (mp3, FLAC, ogg wav, wma? vegyesen..).A kezelése pofonegyszerű, kisebb, mint vártam, a hangja meg olyan mint bármelyik Cowon (ez tőlem nagy szó! ). 'Elmélyedek' majd benne még, mert metrón nem jó tesztelni, de jó, tényleg.
Folyt köv..
-
Jim-Y
veterán
válasz ponti_ak #10133 üzenetére
Nekem a pixmániás 2gb 9000-ért nagyon szimpi volt, már rajta is voltam a rendelésen, amikor beírták PH!-ra, hogy vigyázni kell velük, egyrészt lassan szállítják, másrészt lehetséges, hogy te is visszacserélt terméket kapsz, azt megint cserélni baromi sok idő, szv bármennyire is csábító volt nem rendeltem:/ Nekem a favoritom egy 2 gigás piros clip+ lenne ha találnék vhol jó áron
[ Szerkesztve ]
-
Danniel
tag
válasz ponti_ak #10128 üzenetére
Húgom tavaly karácsonyra Fuze 4gb-t kapott tőlem. Anyát meg saját magamat meg clip+-al leptem meg a múlt héten. A Fuze mindig is kicsinek tűnt. Aztán amikor kibontottuk a clipet majdnem elájultam. Ha egy óra zenehallgatás után kézbe veszem a húgomét, szinte már nagynak tűnik Bár azért az sem ormótlan... De ránézésre is több törődést igényel, mint a clip, ami sokkal "igénytelenebb" lejátszó benyomását kelti bennem. Ami nálam előny, mert nem cérnakesztyűben fogok hozzáérni
http://www.flickr.com/photos/cirmidesign/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest