-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsHUki
csendes tag
válasz ponti_ak #10175 üzenetére
Pontiak csak az Mp4et vettem meg.Haverom is rendel és mikor mutattam neki a Ramos cucokat akkor láttam meg, és amint írtam megtetszett, ezért kérdeztem.De semmi gond akkor hagyom a dolgot Hiszek neked
asadasad22em értem ezt az állandó lehurrogást ha valaki kínai cuccot akar venni.Kicsit túlnőttünk már ezen a koron.Igaz én csak az Mp4ek terén tudakozódtam de itt a forumon is vannak olyanok akik hosszabb ideje használnak kínai termékeket és semmi gondjuk vele, amerikai oldalakon pedig rengetegen dicsérik őket és igen sok ember elég hosszú távú tapasztalatok alapján beszél.Bocs az offért
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest