-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Ok, értem én.. És a gyűjteményem 80%-a id3-ready 2 éve, a borítókat nem számítva.. (köszi, D2).. Csak amióta az új beosztásomban kb egész álló nap ehhez hasonló, 'kissé' monoton munkára vagyok kárhoztatva, azóta nagyon nincs türelmem. Hamar megunom az ilyesmit, sőt, idegessé tesz a p@csölés.. Persze az IGAZ, hogy a muszáj és a passzió két külön fogalom!
Mégis, néha szívesebben lennék valami nagyon más.. Pl. bolti eladó egy DAP- vagy kerékpár üzletben.. Vagy birkapásztor. Vagy papucs orrán pamut-bolyt..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
- AJÁNDÉKBA KAPOTT! SOSEM HASZNÁLT! VEZETÉKNÉLKÜLI EGÉR!
- 15 db dvd film/mese
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest