Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
válasz
Ablakos
üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, u.a. a fiókon vannak. Gondoltam arra, hogy létezik esetleg olyan addon/plugin, ami azt tudja, hogy ha elküldenek az 1. gépről egy levelet, akkor amikor a másik 2 gép leellenőrzi, hogy van-e új levél, akkor az 1. gépről elküldött mail letöltődik a beérkezettek közé, majd automatikusan átkerül az elküldöttek közé. De akkor ez butaság, nincs ilyen :-(
Az IMAP jó lenne, gondoltam rá, de 2 GB a szolgáltató által adott terület, az meg nagyon kevés, szerintem ott pár hónap alatt meg is telne és törölni meg nem lenne jó, mert kb. az összes levél fontos, céges.
Exchange serverhez meg ha jól tudom szerver OS is kell, meg eleve azt hiszem az kliensenként havidíjas, de lehet hogy rosszul tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest