- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
válasz
Ablakos
üzenetére
Köszönöm a választ!
Igen, u.a. a fiókon vannak. Gondoltam arra, hogy létezik esetleg olyan addon/plugin, ami azt tudja, hogy ha elküldenek az 1. gépről egy levelet, akkor amikor a másik 2 gép leellenőrzi, hogy van-e új levél, akkor az 1. gépről elküldött mail letöltődik a beérkezettek közé, majd automatikusan átkerül az elküldöttek közé. De akkor ez butaság, nincs ilyen :-(
Az IMAP jó lenne, gondoltam rá, de 2 GB a szolgáltató által adott terület, az meg nagyon kevés, szerintem ott pár hónap alatt meg is telne és törölni meg nem lenne jó, mert kb. az összes levél fontos, céges.
Exchange serverhez meg ha jól tudom szerver OS is kell, meg eleve azt hiszem az kliensenként havidíjas, de lehet hogy rosszul tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Jövedelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest