Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlöm a Topiclakókat!
Elég régóta, még a 0.x-es időkig visszamenőleg vagyok Thunderbird-felhasználó, de most beleszaladtam egy olyan problémába, amellyel nem tudok mit kezdeni.
Ezeddig kitartottam a 68-as verzió mellett, mert a kedvenc add-onjaim feljebb már nem működtek. Most tartok ott, hogy a nagy váltáshoz egyetlen add-on kivételével alkalmazkodtak a fejlesztők, az az egy viszont már nem fog frissülni. Nélküle viszont kínszenvedés a Thunderbird használata.
Az Account Colors kiegészítőről van szó, amellyel meg lehetett csinálni azt, hogy egy-egy postafióknak (nálam van 10) adtam egy színt, és az az adott fiókhoz tartozó összes tartalmat ilyen színűre festette, azaz az egyesített nézetben is gyönyörűen elkülönültek az egyes accountok.
Most viszont minden egy színű, egyedül a legfelső szint karakterszínét tudom beállítani, de az nem öröklődik végig a fastruktúrán és nem vonatkozik a háttérszínre.
Nem ismertek olyan kiegészítőt, amelyik segítene ez egyes accountok tartalmának vizuális elkülönítésében?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs