- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlöm a Topiclakókat!
Elég régóta, még a 0.x-es időkig visszamenőleg vagyok Thunderbird-felhasználó, de most beleszaladtam egy olyan problémába, amellyel nem tudok mit kezdeni.
Ezeddig kitartottam a 68-as verzió mellett, mert a kedvenc add-onjaim feljebb már nem működtek. Most tartok ott, hogy a nagy váltáshoz egyetlen add-on kivételével alkalmazkodtak a fejlesztők, az az egy viszont már nem fog frissülni. Nélküle viszont kínszenvedés a Thunderbird használata.
Az Account Colors kiegészítőről van szó, amellyel meg lehetett csinálni azt, hogy egy-egy postafióknak (nálam van 10) adtam egy színt, és az az adott fiókhoz tartozó összes tartalmat ilyen színűre festette, azaz az egyesített nézetben is gyönyörűen elkülönültek az egyes accountok.
Most viszont minden egy színű, egyedül a legfelső szint karakterszínét tudom beállítani, de az nem öröklődik végig a fastruktúrán és nem vonatkozik a háttérszínre.
Nem ismertek olyan kiegészítőt, amelyik segítene ez egyes accountok tartalmának vizuális elkülönítésében?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elite: Dangerous
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest