-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlöm a Topiclakókat!
Elég régóta, még a 0.x-es időkig visszamenőleg vagyok Thunderbird-felhasználó, de most beleszaladtam egy olyan problémába, amellyel nem tudok mit kezdeni.
Ezeddig kitartottam a 68-as verzió mellett, mert a kedvenc add-onjaim feljebb már nem működtek. Most tartok ott, hogy a nagy váltáshoz egyetlen add-on kivételével alkalmazkodtak a fejlesztők, az az egy viszont már nem fog frissülni. Nélküle viszont kínszenvedés a Thunderbird használata.
Az Account Colors kiegészítőről van szó, amellyel meg lehetett csinálni azt, hogy egy-egy postafióknak (nálam van 10) adtam egy színt, és az az adott fiókhoz tartozó összes tartalmat ilyen színűre festette, azaz az egyesített nézetben is gyönyörűen elkülönültek az egyes accountok.
Most viszont minden egy színű, egyedül a legfelső szint karakterszínét tudom beállítani, de az nem öröklődik végig a fastruktúrán és nem vonatkozik a háttérszínre.
Nem ismertek olyan kiegészítőt, amelyik segítene ez egyes accountok tartalmának vizuális elkülönítésében?
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest