Hirdetés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Ezek jól hangzanak meg fogom nézni.
Viszont a személyre szabásnál van egy kis üröm az örömben. Bár jó ez a témacsoport dolog, de ha így rendezve tekintem meg, szépen kihozza egymás alatt a csoporthoz tartozó üzeneteket, viszont eltűnik fentről a válasz gomb. Csak az archiválás és a törlés marad. Azaz ha jól értem akkor témacsoport nézetben nem tudok az utolsó levélre gyorsan egy kattintással válaszolni, csupán ha azt mégis külön ablakban megnyitom. Továbbá az én válaszaimat kiszedi a másik fél válaszai közül így csak az övéit látom.
Ezt lehet orvosolni? Vagy már túl sokat akarok és akkor húzzak vissza a nyavalyás gmail-emhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gran Turismo
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Okos Otthon / Smart Home
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest