- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Volt már valakinek, hogy gmail cím beállításakor nem engedte beállítani a címét? Azt írja rossz jelszó vagy felhasználónév. Eddig soha nem volt ilyen gondom, most újra szeretnék klienst használni web alapú levelezés helyett de nem sikerül telepíteni a TB-t.
Szívesen fogadok segítséget
-
grigo
őstag
Most már kezdem kifejezetten debilnek érezni magam

Ennyit látok egyelőre.Szóval itt jobbra egy 8 levélváltásból kialakult beszélgetés látható. A sajátjaim nincsenek benne azokat nem rakja be ezért csak 4. Viszont ha ehhez szeretnék új üzenetet küldeni akkor nem találom a válasz gombot. Pedig szépen egymás után rendezte ahogy kellene nekem.
Ha a témacsportot megszüntetem akkor már lesz válasz gomb, de akkor minden levél ömlesztve lesz. -
grigo
őstag
Ezek jól hangzanak meg fogom nézni.
Viszont a személyre szabásnál van egy kis üröm az örömben. Bár jó ez a témacsoport dolog, de ha így rendezve tekintem meg, szépen kihozza egymás alatt a csoporthoz tartozó üzeneteket, viszont eltűnik fentről a válasz gomb. Csak az archiválás és a törlés marad. Azaz ha jól értem akkor témacsoport nézetben nem tudok az utolsó levélre gyorsan egy kattintással válaszolni, csupán ha azt mégis külön ablakban megnyitom. Továbbá az én válaszaimat kiszedi a másik fél válaszai közül így csak az övéit látom.
Ezt lehet orvosolni? Vagy már túl sokat akarok és akkor húzzak vissza a nyavalyás gmail-emhez? -
grigo
őstag
Igen, szerintem egyről beszélünk. Tehát mondjuk én küldök neked egy levelet, te egy választ, én vissza te megint, én megint és csinálunk egy 37 leveles párbeszédet. Az ne 37 tétel legyen a bejövő ablakban hanem 1 amire ha rákattintok akkor lenyílik és ott már megtekinthetem mind a 37-et.
Mint a gmailben, vagy androidos gmail app-nál is a levelezés.
Létezik benne ilyen?Azaz megtaláltam, nos témacsoport akkor. Na ez már egy pozitívum. Így akkor adok egy esélyt a TB-nek.
Köszönöm szépen a segítséget. Esetleg még ha ajánlanál párat a nélkülözhetetlen kiegészítőkből azt megköszönném. -
grigo
őstag
Sziasztok!
Gondolkodok azon, hogy váltok a gmail netes felületéről thunderbirdre. Viszont mielőtt elkezdem az egészet érdekelne, hogy van e benne olyan lehetőség, hogy a válaszként érkezett leveleket ilyen beszélgetési csoportba rendezze. Ha van merre tudom ezt beállítani?Előre is köszönöm ha valaki tud információval szolgálni.
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Modding és elektronikai kérdések
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest