Hirdetés
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ra^ven
senior tag
Szia!
Köszi szépen a választ, mindent megcsináltam, a dolog egyetlen helyen hibádzik, mégpedig ott, hogy nem tudom a meglévő profilt szerkeszteni.
Lehetőségek:
Profil létrehozása
Profil átnevezése
Profil törléseLétrehozásnál megadtam neki az új helyet, belemásoltam a régi profil filejait, ami ugye az application data-n belül volt, de valami nem jó. Nem hozza be a meglévő fiókjaimat, hanem teljesen újat akar csinálni. :/
Elrontottam valamit?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Bittorrent topik
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mobil flották
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest