Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
Üdv,
Thunderbird 3.1.6-ot használok.
Azt szeretném elérni, hogy ha jön egy levél és én azt szemétként jelölöm meg, akkor azt vegye komolyan.
Most hiába jelölöm meg szemétnek, annyi történik hogy ha jön még egy akkor ő is megjelöli. De ugyanúgy jelzi az új mailt, szóval nem sok mindent érem el vele.
Nem szeretnék használni semmilyen előre gyártott szűrőlistát, annyit szeretnék elérni, hogy ha valamit ÉN szemétnek jelölök, akkor azt mondjuk helyezze át a szemét mappába (törölje, küldje vissza egy kis anyázással
vagy nekem mindegy mit csinál vele...), jelölje olvasottként csendben és szó nélkül. Ez történjen mind az 5 fióknál.
+extraként azt el lehet érni, hogy ha valamit szemétnek jelölök, akkor ne csak onnantól legyen érvényes, hanem visszamenőleg is?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy nekem mindegy mit csinál vele...), jelölje olvasottként csendben és szó nélkül. Ez történjen mind az 5 fióknál.