- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Szergio
üzenetére
"A gondom az, hogy a levelezőlistára küldött leveleim nekem nem jönnek vissza...POP3-ban ez nem volt gond, ott jöttek rendesen."
POP3: a tapasztalatom az, hogy ha TB-ből írom a levelet bekerül az elküldött elemek közé - nem "jön vissza"; ha weben, akkor a TB indításakor leszedi ("visszajön"), hiszen minden fent lévő új levelet letölt, ez pedig az (hiába én írtam). Erre gondoltál azalatt, hogy "visszajönnek" a leveleid?
IMAP: Mivel a leveleidet fent, a szolgáltatón kezeli és nem tölti le őket (előnyös akkor, ha máshonnan is el akarod érni a levelezést) így nincs is esélye a leveleknek "visszajönni"...de az elküldött levelek között elvileg megtalálod őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest