Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Lenne par kerdesem. Az egyik, hogy eddig ff 3.6-ot hasznaltam, abban mikor több lap volt megnyitva es be akartam zarni a ff-t, megkerdezte, hogy mentem e a lapokat, vagy siman bezarom, most frissitettem 5-re, es ebben viszont nem kerdezi, es nem is talaltam a beallitasoknal.. lehetseges ez? A masik, hogy korabban ha megnyitottam egy youtube videot idönkent atvaltott a laptop az integralt vga-rol a masikra, amit nem igazan ertek, miert, mikor meg a hd filmeket is siman viszi az integralttal, gondolom ez a flashnek valami baromsaga.. Most viszont mar ha megnyitom a firefoxot egyböl atvalt, nem kell hozza meg youtube video sem.. Ezzel lehet valamit kezdeni? Mert eleg idegesitö volt eddig is, hogy amikor megnyitottam egy videot ezt csinalta, de hogy mostmar böngeszes közben is csutkan pörögjön a venti meg zajongjon meg melegedjen itt nekem a gep az csöppet sem hianyzik..
Ezt meg kiegeszitem azzal, hogy mostmar hasznalat közben random elödobalja a "Kerem adja meg a szoftveres adatvedelmi eszköz jelszavat" szöveget, mig eddig csak egyszer, megnyitaskor kerte..
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Könyvajánló
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kedvenc zene a mai napra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest