- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
tzimash #41193 üzenetére
Próbáld ki ezzel a verzióval: 24.8.1. ESR
-
Kelvin
őstag
válasz
tzimash #41193 üzenetére
Szerintem valami biztonsági addon a gond, NoSript vagy hasonló. Mivel nálam jól működik ha engedélyezem a parancsfájlok futtatását.
A jelszavas dolgot nem tudom sajnos mert már nagyon régóta nem használom a böngészőbe épített jelszókezelőt. Helyette a KeePass-t használom már régóta és azzal semmi gond. -
mecsek20
tag
válasz
tzimash #20396 üzenetére
nálam ugyanez. egyik gépen se megy. routeren vannak, egyik kábellel a másik wlan. Vista és win7, egyik böngészővel se megy. Iphone wlan-on keresztül: natív app tökéletes, safarin maps.google.com ugyanúgy nem megy mint a laptopokon. Van még egy régi gép amin ubuntu van közvetlenül csatlakozik a netre router nélkül, azon tökéletes. Szerintem a hiba nem nálunk a van hanem a google-nél... Ráadásul kéthetes nyaralásból jöttem vissza és előtte még jó volt, azóta meg legtöbbször nem, de néha meg tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest