- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
válasz
#73749248 #53854 üzenetére
Az mitől spam, hogy egy funkcióban hasonló, leellenőrizhető (gyors Google kereséssel) kiterjesztést ajánlanak egy másik helyett? A SafeBrowse (ami nem is volt elérhető a Firefoxhoz) még véletlenül se azt csinálta, amit a ScriptSafe, a két név pedig eléggé különbözik.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
#73749248 #53841 üzenetére
Azzal semmi probléma sincs, hogy ezt megírtad, de azért pontosítanod kellene azzal, hogy utánanézel és hivatkozásokkal támasztod alá azt amit írtál. Így csak felesleges riogatásnak tűnik.
(#53842) nahaggyámár
A kiegészítő védelmeim pont az ilyenekre specializálódtak (Malwarebytes Anti-Malware, Emsisoft Emergency Kit, HitmanPro, AdwCleaner).
-
IfjVerIstvan
csendes tag
válasz
#73749248 #53837 üzenetére
Amit én javasoltam, illetve amiről Kékes525 is ír, annak andryou ScriptSafe github repository a forrása, így semmiképpen sem lehet az általad említett fake addon. Ha pedig az eredeti projektet vádolod, akkor vmi bizonyíték sem ártana, mivel a chrome-os extension elég jó reputációval rendelkezik, és viszonylag hosszú életútja van.
-
Kékes525
félisten
válasz
#73749248 #53837 üzenetére
Én feltettem a ScriptSafet. Egyik vírus ellenőrző programom sem szólt és nem tapasztaltam semmi, szokatlan dolgot. Szerintem, ha malware lenne akkor ezek a programok valamelyike figyelmeztetett volna, legalábbis remélem:
Elsődleges (rezidens) védelmem: ESET IS, HitmanPro.Alert
Kiegészítő védelem (kézi futtatás): Malwarebytes Anti-Malware, Emsisoft Emergency Kit, HitmanPro, AdwCleaner, Avast Browser Cleanup, F-SecureOnlineScanner
-
Kékes525
félisten
válasz
#73749248 #53688 üzenetére
"ergonómiai katasztrófáról, amit az új noscript hozott magával."
A kinézetéhez szerinted nem kell API?
"Egyszerűen látszik rajta, hogy csak muszájból csinálja a srác, de már nagyon elment a kedve az egésztől."
Fegyverrel kényszerítik?
Ha ilyeneket írsz, azért a puszta kijelentéseken túl alá is kellene támasztanod.
-
Kékes525
félisten
válasz
#73749248 #53685 üzenetére
"Tudom, könnyebb kritizálni, de ez nem újraírás, ez gányolás."
Ilyen véleményt csak akkor mondhatsz, ha pontosan tudod, hogy milyen az új API-k korlátozása, mennyire nehezíti meg a NoScript írását.
Amúgy nekem sem tetszik, de még várok. Mivel a szerző úgy látta, hogy van remény az újraírásra, akkor valószínűleg előbb utóbb össze fog hozni egy elfogadható verziót. A hibákat biztos, hogy ő is látja és gondolom olvassa is a kritikákat. -
EmptyParadox
senior tag
válasz
#73749248 #53544 üzenetére
Dynamic filtering
Blocking mode: hard modeJah, közben látom megtaláltad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest