- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
-
törölt tag
CCleaner-el csináltam egy takarítást, és ott kb. 350 megát törölt ki, utána sokkal gyorsabban indult a Firefox.
(#33122) Steelmanus
Az about:config-ban nem változtattam meg a beállításokat, de 0-ra állítottam a gyorsítótár méretét. Most a Youtube videóknál tapasztalt akadás és bővítmény összeomlás megszűnt. Elég ennyi vagy csináljam meg a bejegyzéseket? -
kiskacz
senior tag
Köszi, akkor tovább jáccom' vele...
"az időzár milyen értelemben akaszt ki?" Megpróbálok párszor belépni, (TÖKÉLETES ADATOKKAL, már a végén ctrl-C+V...) nem enged, utána kiírja, hogy túl sok próbálkozás, és sokáig nem tudok újra próbálkozni....
De akkor megkeresem mi lehet a hiba, vagy beszerzek egy tökSzűz' portable Foxot, hátha....
-
vlevi
nagyúr
Nálam is ez a módszer működik. Persze ehhez az kell, hogy windows gyalulás előtt eszébe jusson az embernek.
Ezért lenne jobb, ha működne a sncy.
Meg ezért jobb a gmailos módszer, mert ahogy a chromeba bejelentkezek, ott rögtön szinkronizál. Lehet, vannak, akik szerint a firefox biztonsáhosab, mert az emil/jelszó mellé tudni kell egy helyreálító kulcsot is, csak pont az a baj, hogy azt a kulcsot pont az az 1 ember nem tudja a hatmilliárdból, aki jogosult lenne a használatára
Meg amúgy is, ez logikailag másra lenne való. Ez eredetileg arra készült, hogy van egy fő géped, azon megvan a kulcs, és a többi melllékes gépeden ezzel a fő eszközzel szinkronizálsz. Egy windows újrarakás az pont nem ez a folyamat, mert ott, szigorúan nézve megsemmisíted a fő gépedet (azzal, hogy új windowsod lesz).
Ezért tutibb az, ha a profil mappát menti az ember időnként. Nem túl nagy az, néhány megabájt (a cache az az appdata/local, nekünk az appdata/roaming kell, az sokkal kisebb). -
Bjørgersson
félisten
-
Steelmanus
addikt
En annak idejen meg ebbol indultam ki, (#23775) Faterkam es volt ra valasz (#28723) Maladar de ez is erdemes elolvasni, (#510) Sil
Egy *.txt fajlban tarolom azokat a beallitasokat amiket erdemes hasznalni, persze szelektalva, mert volt egy ido amikor Nightly-t is hasznaltam es ahhoz is volt mindig valami allitani valo, de az ido mulasaval sok beallitas vagy valtoztatas mar elavult, igy a szoveg fajlban mindig leteszem a lap aljara.
Igy ha megnyitom a szovegfajlt legfelul az epp aktualis par modositas latszik. -
Steelmanus
addikt
A legfrissebb nekem sem teszett visszatettem az egyel regebbit, Jul 26, 2013 17:08. En szeretem mert lehet vele kulon leszedni a videot, vagy csak a hangsavot, stb., mukodik a legtobb beagyazott videonal is a max felbontas.
-
BullZeye
veterán
Nekem kezdetektől ki van kapcsolva a Cleartype, de még az IE alapú ablakokon is külön. Szóval engem nem kell győzködni róla
Egyszer véletlenül visszakapcsolódott, azt hittem tönkrement a szemem...szar az egész, és emiatt bosszantott Nightly tavaly ősz óta májusig, mert kötelezővé tették, hiába volt kikapcsolva W7-ben, ők rám erőltették az idióta cleartypeot. -
dethroner
veterán
Várj, mert én lassú felfogású vagyok
Adblock Plus fent van, eddig többnyire meg is fogta az ilyen szarokat, vagy ha nem és mégis beivódott valami, akkor azt revo uninstallerrel lehetett törölni. De most a revo se látja ezt a mocskot, és a felbukkanó ablakon is hiába kattintok jobb egérrel, csupán ez jön fel rá. Így akkor mit csináljak? -
KAMI911
Topikgazda
http://is.gd/fxvideo
A szavazás egyszerű és maximum 1 percet vesz igénybe. Számítógépről tudsz szavazni, telefonról nem minden esetben.
Ha gmail.com vagy yahoo.com fiókkal rendelkezel akkor csak fél perc az egész. a böngésződben lépj be a levelezőbe, majd kattints a videó oldalon a kék színű „Vote” gombra. Írd be az e-címed és a következő gombra kattintva már kész is. -
KAMI911
Topikgazda
A Persona rendszer a Mozilla reményei szerint el fog terjedni, és egy olyan biztonságos megoldást kínál a belépések egyszerű kezeléséhez, amit mondjuk nem oszt meg mindenféle adatokat, mint a facebookos belépés. Tehát nem csak egyszeri regisztráció a cél hanem a hosszútávú használat. Ha tudtok kérlek regisztráljatok és szavazzatok. Köszi!
-
Steelmanus
addikt
Mar mindent letiltottam
de en a PH! nyitooldalan keresgeltem, hat egy cikk aljan talaltam meg. Sose neztem volna ott, mindig csak a Hozzaszolasokat neztem, es olvastam el. Nem vagyok egyik kozossegioldal tagja sem, talan ezert nem tunt fel. Meg ezt is feltelepitettem regebben Facebook Blocker
-
sinick
senior tag
Köszi a választ.
A 11.8-as kikapcsolt ProtectedMode esetén is hibás (a system32 és syswow64 mappában lévőket is átírtam, de próbáltam csak egyiket, csak másikat is).
A 11.7-es IE10 alatt jó, FF 22 alatt szintén nem jó, ProtectedMode variálással sem.
Marad a 11.7-es és megvárom a a 11.8 utáni verziót.
Üdv: sinick
-
HZoli87
veterán
Egyébként a gyárival kell kimenti JSON fájlba, csak ez a kiegészítő beágyazza az ikonokat is, ha bepipáljuk ezt az opciót. Eddig működött is, de az új rókában valamit változtattak, mert hiába kompatibilis a kiegészítő, sajnos gyakorlatilag lesántult.
Ja, valóban. Majd kiszúrta a szemem. Sajnálatos, pedig frankó kiegészítő volt.
-
kranazoli
senior tag
Akkor a favicon törlés funkció a firefox-ban az alap funkció? Én idáig abban a tudatban voltam, hogy ezzel az addon-al van kapcsolatban.
(ez esetben fail)Biztos igazad van. Akkor, pontosítva: Idáig jobb klikk a favicon-on, törölni tudtam, módosítani és ezzel kapcsolatban csak a favicon restorer addon volt amit használtam, de akkor még a végén kiderül, hogy ezt a funkciót nem is ez az addon hozta.
Feltettem amit link-eltél. Én azzal se nem tudom törölni és módosítani. :/
Miután engedélyeztem a jobb klikk-es környezeti menüt. -
kranazoli
senior tag
Miután elolvastam Fatal hsz-ét is, igen erre az addon-ra gondoltam. Már nem is tudom mennyi ideje használok, röviden sok.
Idáig tökéletesen működött minden ezen a téren. A 2x db addon-om is régóta ugyanaz, nem változott semmi. 22-es telepítése óta csináltam új profilt is. Idáig ha profil törlés után azt csináltam az SG-s és PH-s favicon-on, hogy törlés, akkor megjelent egy fehér (üres) favicon és simán be tudtam állítani a lementett 2db favicon-t. Most semmi sem történik. Ad-block-ból ismerem, hogyan kell beállítani ami Nekem kell, Én azt hittem a Favicon restorer-el van a gond. De miután Fatal azt írta, hogy Nála semmi anomália, így nem értem. Nem akkora probléma, csak nem értem. :/
-
Male
nagyúr
...ez csak az első összeomlás volt, azóta is csinálta, pedig 1 fül volt akkor csak... szóval nem hinném, hogy ez a gond ( nameg ha lehet így használni, és az előző kb 10 verzióban nem volt vele gond, akkor most se legyen
)
Kiegészítő nem frissült azóta szerintem. Az egyetlen változás az FF frissülése.
-
Male
nagyúr
Ez jobban kézre áll... mióta be lehet kapcsolni, hogy induláskor ne töltse be az összeset magától, csak ha rákattintok, azóta így használom. Eddig nem volt vele semmi gond.
A könyvjelzőkben lassabban találom meg, törölgetni kell, stb... nekem macerásabb, ez a módszer jobban kézreáll. (Azt könyvjelzőzöm, ami később még többször kellhet.)
-
fatal`
titán
2.0-tól vagy 1.5-től 3.5-ig használtam FF-et, újratöltötte a lapokat. Emlékszem, mert, amikor később Operára váltottam, ott is kerestem ugyanezt a beállítást.
Keresgéltem, de nem találtam semmit, azért tettem fel itt a kérdést.
Mindenhol az említett cache beállítást írják, de nem segített. A Disk Cachet már teljesen letiltottam, de semmi, gondolom ramból hozza be újra.
A mobile sem frissít alapbeállításként. Próbáld meg megnövelni az opera:configban a check expiry history változót. Feltéve, hogy a classicról írsz, az új Opera Mobile egy trágya, két percig sem volt a telefonomon. Az asztali Operát is ugyanúgy tönkreteszik, azért váltottam vissza FF-re most.
Engem zavar itt, hogy kinyitok egy topicot mondjuk 1 új hozzászólással, visszalépek és még mindig jelez 1 új hozzászólást. Folyton azt hiszem, amíg lépkedtem új hsz érkezett, közben meg csak nem frissített. Ugyanez van az összes fórumon a feliratkozott témákkal.
-
fatal`
titán
Lehet, hogy réteg igény, de a Firefoxot teljesen szét lehet szabni kiegészítőkkel, az is az.
Opera alatt pl. nem bukod el a formok tartalmát, mégis át lehet állítani ezt.
Na mindegy, ha nem lehet, akkor ez van.
De a régi FF-ek nem így működtek.
(#32020) csako: Az lesz, vagy új fülön nyitogatom a topicokat.
(#32021) Abrion: Ez inkább nálad lesz valami bug, nálam párhuzamosan tölti a lapokat.
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Valami olyasmi addont vagy userscriptet keresek, amely a DownThemAllhoz hasonló "wildcardokkal" operál, de én nem wildcardokat szeretnék, hanem regexpet.
Tehát tegyük fel van egy listám:
Url1: http://www.xyz.hu/alkonyvtar/files/download/1_1_faljnev1.jpg
Url2: http://www.xyz.hu/alkonyvtar/files/download/1_2_faljnev2.jpg
Url3: http://www.xyz.hu/alkonyvtar/files/download/1_3_faljnev3.jpgstb.. a fájlnév persze mindig változik és a végén sincs számozás, csak azért írtam, hogy ott különböző stringek szerepelnek.
Tehát a vége a linknek lehetne valami olyasmi, hogy \d{1,3}_\d{1,3}_.+\.jpg
Szóval van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest