- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #33471 üzenetére
Igen, azt jelenti hogy ne uj ablakban hanem egy uj lapon / fulon jelenik meg az olyan oldal amit a webblap egy uj ablakban jelenitene meg. Ezt ugy kell elkepzelni, hogy nyitsz egy oldalt, azt pedig nyitna egy uj ablakot pl Pokerxxx, vagy szex stb, akkor nem egy ablakot fog nyitni a hatterben / eloterben, hanem egy fulon, amit kapasbol be is zarhatsz mert a gazdaoldal mellett jelenik meg.
-
Jazz
veterán
válasz
scope2007 #33076 üzenetére
Igen, direkt egy egyszerű FF kiegre. Netlimitert ismerem, de az most nem játszhat.
Bármilyen egyszerű FF kieg jó lehet. Nem kell hogy szálanként lehessen állítani, vagy hogy olyan összetett legyen mint a download them all.
Csak bármilyen, böngészőből indított upload (legyen az file csatolás, vagy képfeltöltés...) sávszélességének a limitálását tudja, ez lenne a feladata.
-
DS39
nagyúr
válasz
scope2007 #31944 üzenetére
ebben az a lol hogy már azt is megtettem, de még mindig a régi látszik
másik rendszeremen meg cserélte, igaz nem egyből, de teljesen magától, semmit nem kellett mókolnom hozzá.
néztem az oldal forráskódját 4-szer van bent a kódban erre vonatkozó rész, 3x az új van linkelve, 1x iphone icon néven a régi. adblock tiltólistára tettem azt a képet, az eredmény változatlan.
valahova ezt a Fox csúnyán becachelte URL szerint, és csak nem ürül. -
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #31021 üzenetére
Mukodott a dolog, csak az *.svi fajlt nem tudtam megcsinaltatni a progival, szetneztem a registry-ben, es az elotte hasznalt DATARAM ugy telefirkalta hogy valoszinu azt akadalyozta a masik Altalad belinkelt SoftPerfect Ramdisk helyes mukodeset. Elkezdtem kezzel kigyomlalni, de vegul feladtam, es visszatettem egy ramdisk mentes ghost fajlt, majd kesobb lehet teszek meg egy probat.
A YT problemara en nem tudok megoldast, leven nincs fiokom.(#31030) mikk2000 Ja, hogy arra gondoltal hogy esetleg mas Temat hasznalt (#31005) RyanGiggs es az FF visszaallitotta alapra csak rosszul ha egy oldalon kepet nezett. Erre nem is gondoltam, sosem hasznalok personakat, bar volt hogy 1-2-t megneztem.
-
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #30922 üzenetére
Feltelepitettem, de nem tudok letrehozni *.svi kepfajlt. Mindig hibat jelez.
Ezt hogyan csinaltad?Pedig ugy csinaltam ahogy leirtad, de nem sikerul. A DATARAM-nal megcsinalta, de az nem volt jo nekem.
Keszitettem egy D:\RAM mappat, letre is hozta a ramdrive-ot, be is irtam az FF-be az utvonallat, oda is rakta a cache fajlt.
Azutan bemasoltam a portable FF 49.0.2-t a meghajtora el is indult, minden OK, de annak sem tudtam kepfajlt kesziteni azert hogy kilepeskor mentse.
Esetleg privibe is irhatsz mert itt biztos unjak mar a nyuglodesem. -
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #30925 üzenetére
Sem a Betaba amit eppen most hasznalok, sem az Azure-ban sem javitottak meg ki.
Olvastam a Ramdisket a linkrol, azt szeretnem kerdezni, hogy mennyire allitottad be a meretet. Azert kerdem mert a configban ha rakeresel 51200-re lathato hogy a lemezre ennyire allitja be pl a YT vidok nezesehez a cache-t. Amugy a DAT RAMDisk semmit nem er valoban, sikerult meg a Profile-t is athelyeznem ra, de ugy lelassult kikapcsolaskor mert csinalt 2x 1Gb image fajlt annak ellenere hogy 1024 Mb volt megadva neki.
Most kiprobalom azt amit ajanlottal, raadasul leszedtem a 19.0.2 Hun portable-t is, majd azt is megnezem. -
-
-
-
dJ Peer
aktív tag
-
Fandango
veterán
válasz
scope2007 #27998 üzenetére
Tab Mix Plus, erre gondolsz szerintem. En is hasznalom, jo addon.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
scope2007 #27416 üzenetére
Erre nincs megoldás. Esetleg egy workaround. Ha a browser.tabs.maxOpenBeforeWarn változót nullár állítod, akkor szól, mielőtt megnyitná a sok fület.
(#27417) BullZeye: Én ha odakattintok az urlbarra rögtön kijelöli az egészet. Mindenesetre a browser.urlbar.clickSelectsAll true -ra kell rakni a browser.urlbar.formatting.enabled ki lehet kapcsolni, illetve a browser.urlbar.trimURLs változót is.
Pityu.: Első hszben le van írva, hogyan lehet áthelyezni a gyorsítótárat.
Steelmanus: Az SSD csak bizonyos számú írásig bírja, hasonlóan a Flash memóriákhoz, így a nagyon gyakori írási műveletektől kímélni szokták, ezért pl. cachet nem tárolnak rajta sokszor.
Hogyhogy nem lehet eltávolítani a a Disable Private Browsing 1.7.1-et? -
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #27063 üzenetére
En mar kilottem, csak nem tudom pontosan hogyan
Az Extension szot irtam be de egy uj, frisss tiszta telepites utan, mert ha feltelepitem a kiegeszitoket 3 x tobb bejegyzest lesz a talalati listaban, ezert tettem ujra, igy viszonlag keves a talalat.
Ez az oldal About:config entries napra kesz, mert jelenleg epp ott nezegetem a bejegyzesek jelenteseit.
Azert az Extension irtam be, mert a hibajelentes osszefuggesben van a kiegeszitok osszeomlasaval igy akar a flash-al is szoval ezert nem lehet egyszeruen kiszedni a pipat elole, mert a kovetkezo inditasnal visszateszi.(#27064) Sátán44 A Flash protected modjat leallitottad?
-
kranazoli
senior tag
válasz
scope2007 #27059 üzenetére
Nekem annyi a problémám a persona-kkal, hogy a fejléc aero effektje is elveszik persona használatával. Sok tabfülnél persze nem sok látszik az aero-ból, de kevésnél szebb az aero-s fejléc. Aero-s user script-eket meg már nem használok. Nekem speciel bejön az alap Fox UI. A 13.0.1 is jó volt és az új 14.0.1-el sincs semmi problémám. Különösebben úgysem azt nézegetem böngészés közben.
Bár azt el kell ismerni, hogy ez a Cool Blue valóban nagyon szimpatikus persona. Talán lehetne egy fokkal világosabb árnyalat...
-
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #27059 üzenetére
Igen klassz, azt nem tudod veletlenul hogy mikent lehetne letiltani a Hibajelentes opcio?
Hiaba veszem ki a pipat, ujrainditas utan visszakerul, kerestem az about:config-ban erre utalo bejegyzest, de nem talaltam. Ilyet kerestem Error, Error Reporting stb.
Nem zavar csak tudni szeretnem. a Betakban konnyu volt, de ott volt Testpilot. -
DS39
nagyúr
válasz
scope2007 #26912 üzenetére
köszi a listát, azóta már kipróbáltam az újraindítást letiltott kiegészítőkkel, és úgy is jelentkezett, szóval a kiegészítők miatti hiba kizárva. remélhetőleg a következő Fox frissítés megoldja.
google-ztam a hibakódra, állítólag az 502-es vmi szerver hiba, ami bejelentkezésnél jelentkezik sokaknak, nekem viszont csak így menet közben. de ha szerver hiba lenne, a Chrome-mal is ezt kéne jelezze.
-
DS39
nagyúr
-
Steelmanus
addikt
válasz
scope2007 #26517 üzenetére
Sziasztok!
Eddig felraktam mindig az IE ala is, bar a FireFox van fent elsodlegeskent az IE csak ugy elvan, de alapbol letiltom hogy rakerdezzen arra hogy szeretnem-e elsodlegesnek.
Ezutan nem teszem, de szakitok a Flash 11.3x-el is mert ugyanugy jelentkezik a fokusz problema ha csak egy ures fullel nyitom meg a bongeszot, es pl megnezem a hireket http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/csehpor/.
A konfiguracioban a browser.newtab.url at van allitva about:blank -re es igy jelentkezik a problema. Inditom a bongeszot, 1 ful, ures oldal, rabokok az RSS Hirekre, kattintok pl az adott hirre, megjelenik a tartalom, am gorgetni nem lehet, mert a fokusz a videon van. Ha tobb ful van megnyitva akkor nem jelentkezik ez a problema.
Egy fules inditasnal a YT-on is ugyanez a problema ha a Konyvjelzokbol inditok kozvetlenul egy videot. Azert gondolom hogy flash problema, mert a flash 11.2.202.235-vel ez a problema nem all fenn. -
WonderCSabo
félisten
válasz
scope2007 #26497 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy baromi jó dizájnokat készítenek a Firefox UX teamnél, de az implementáció baromi sok ideig tart, vagy rosszabb esetben meg sem valósul soha... A másik hozadéka az, hogy a Firefoxban tervezett UI elemeket a többiek átveszik, és mire az Fxbe és véglegesen bekerül, a vérpistikék asszondják, hogy a Mozilla megint lopott...
-
TeeJay
félisten
válasz
scope2007 #25641 üzenetére
elvileg a lelakott oprendszerre is a legújabb Firefox és flash player volt telepítve mert ugye ezek frissítik magukat, viszont azon még a régi 4.x NOD32 volt
az új telepítéskor pedig már a legújabbat raktam a gépreelképzelhető hogy az fogná meg ennyire a böngészőt meg a videólejátszást hogy ugrik a hang és lassú minden?
még nézelődöm mi lehet a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest