- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nekem a PH lapcsalád új felülete, betűtípusa zavar nagyon. Azóta már szinte soha nem olvasom őket, mert pár perc után beszédülök. A fórumokat már csak Logouton keresztül olvasom. Nem tudom mi lesz, ha itt is bevezetik az új felületet.
Azt hiszem a Google kezdte a (számomra zavaróan életlen "homályos" szürkés) Roboto, sans-serif fontokat használni, erre a PH lapcsalád is pont azt használja.
Elég sokan jeleztük itt a fejlesztőknek, de egyáltalán nem érdekli őket, még az sem, ha azért csökken a nézettség. Megvannak győződve, hogy így modern és jó, akinek pedig nem tetszik annak monitor, vagy valami beállítás probléma lehet. 
Amúgy sok embert nem zavar semmi, nem értem. Chromium alapú böngészőket pl Operát sem tudom fő böngészőként használni asztali gépen. Mobilon nálam is jó mindegyik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elég sokan jeleztük itt a fejlesztőknek, de egyáltalán nem érdekli őket, még az sem, ha azért csökken a nézettség. Megvannak győződve, hogy így modern és jó, akinek pedig nem tetszik annak monitor, vagy valami beállítás probléma lehet.
KAMI911