Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsi83vp
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Mondjuk szerintem előbb kellene a kérdésre válaszolnunk és utána mellé megjegyezni, hogy amit csinál, az nem feltétlen szükséges és nem kell hülyére kímélni a hardvert. Azért vette, hogy használja.
Én sem pakolom át a windows temp-et stb. a merevlemezre, mert minek lassítsam le vele a rendszert.Igen, fel kell az illetőt homályosítani, hogy ha pl youtubeozásra használja a gépét és nem ugyanazt az 1-2 videót nézi mindig, akkor úgyis felesleges tárolni azokat a gépen. Az oldal egyéb, cacheből visszanyerhető elemei pedig elenyésző adatmenyiséget képviselnek az érdemi tartalomhoz képest. Vagy épp random netjáró, aki rengeteg oldalt néz és napi szinten behúz többször annyi adatmennyiséget, mint amekkora a cache mérete: Ő is minek tárolja, hisz a nagy része már úgyis felülíródott az újabb adatokkal, mire másnap visszatér, hogy a reggeli kávé mellett megnézze az időjárást a kedvenc oldalán.
Így ez az egész valahol az egyéni felhasználói szokásoktól is függ.Egyébként én semmilyen hátrányát nem tapasztaltam eddig a disk cache kilövésének, ha valaki mégis problémába fut, csak van annyi esze, hogy a lépéseket visszafelé is képes megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Renault, Dacia topik
- NBA és kosárlabda topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911